Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RM007

    addikt

    válasz 2018 #75854 üzenetére

    Azt azért látni kéne hogy nálam csak egy alap (és azon belül is órajelileg) 2080-as van nála meg egy 3080-as a kettő nem ugyanaz.

    A másik gond az hogy kezdek félni attól mi van ha az alaplapom ACPI 2.0 támogatás hiánya okozza a hibát mintha rossz lenne a memória rész, pedig talán nem. Olvasgatok össze-vissza. KillHates valami EFI problémát hozott fel. Még nem tudtam asztali gépben kipróbálni. Szerelőt már találtam csak most beteg, a jövő hét közepén kell ráírnom......
    Közben perlem az eladót némi pénz visszatérítésért mivel nem az eladásban foglaltaknak megfelelően szállított nekem, vagyis hibás kártyát adott el jóként...sőt az volt ott hogy ÚJ még csak nem is használt. :U Mi van ha közben jó a kártya? Vetttem display kábelt is. Ha a HDMI és DV portot használom a kártyáról csatlakoztatva (bios-ban primary display opcio AUTO modra állítva, nem SG) még a ventillátor is normálisan pörög(ha a kártya a gépben van úgy azt lekapcsolja, mint hardver eltűnik, viszont így nem) amellett hogy így csak a DVGA mint egyetlen megjelenítő van csak jelen....vagyis a legjobb külső monitorról. Eddig nem így volt mikor a kártya a gépben szobrozott. Így a telepítő is villogtat mikor felmegy, de hiába a ramvezérlő vagy mi a túró halott, pedig van képem és 1fps sebességgel még játék teszt is lemegy. Filmnézés stb tökéletes és a többi, de vga-t nem jelez. VBios csere sem segít ugyanaz történik minden esetben hiába MSI és okés....nem a kulcs itt a lényeg azt az adapter megoldja, azzal minden rendben.
    Szóval ami most nálam van az nagy talány számomra. Ha nem tudok a korábbi kártyáim után újabb még nagyobb teljesítményű hardvert futtatni a gépemmel, akkor váltás lesz asztalira ezzel a kártyával. Persze attól még a lapos marad.
    Csak tudnám mi a túró van most. :O

    Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity 4080 Super (desktop 320W)

Új hozzászólás Aktív témák