Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MR007RM

    addikt

    válasz Gergello #37908 üzenetére

    Már sok ilyet csináltam kb 2 éve nyomom ide és működnek. A jelenleg használt MSI-m is így van megépítve a nem bele tervezett hardverral rá is kényszerültem erre-arra. Majd kaptam segítséget ezzel kapcsolatban és még fogok is ha elviszem olyan munkára amit már nem tudok kivitelezni.

    Azt csinálsz a gépeddel amit akarsz!! Ha elbaszod a te felelősséged, mint a vásárlásod is, ha csak nem 5-6 éves tetszik lenni, akkor elnézést. Feltételezem olyan fiatal közönsége nincs a topiknak. És igen leírtam teszt nem volt hőfokilag, szétkapni nem fogom a kedvedért hogy legyen, így elhinni sem muszáj. Neked nem ajánlom a hardver tuning egy fajtáját sem. A bátrabbak utána járhatnak, mint mikor cseréled a ram, hdd, cpu, gpu egységet egy másikra egyedül. Nem nagy kunszt. Ennek híján tapasztalatot sem nyersz.

    Ne végy szar lapost és akkor könnyeben átlépsz az ilyenen, vagy járj utána te magad és mond meg hogy tényleg szar-e, de amíg nem tudod ne tégy ilyen kijelentést, mert nem tudod hogy szar-e, főleg ha ilyen barkács dolgokra van kitalálva a cuccos nem kevés pénzért. A templomba kell járni hinni nem ide, itt megosztunk egymással tapasztalatokat, ötleteket, és ezeket tovább lehet vinni, hogy segítsünk egymásnak.

    MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón

Új hozzászólás Aktív témák