Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bozont

    veterán

    válasz DeFranco #1466 üzenetére

    Természetesen nem akkora létszükséglet a vezetéknélküliség, de sokkal kényelmesebb lenne. Max 2 méter távolságra ülnék a géptől, de ahogy nézem általában ettől hosszabbak a kábelek, szóval ez a része nem probléma. Még megfogdosom a Logi padokat is valamelyik boltban, sajnos olyan most egyik ismerősnek sincs.

    A PS3 kontrollere amúgy működik xinput módban is, most próbálgattam több játékban és nagyon jól megy. És a másik előnye, hogy egy egyszerű usb kábellel is használható, de ha wirless mód kell, akkor csak egy bluetooth adapter kell mellé.
    Viszont, most ahogy játszottam kicsit többet a Darksiders-szel, nem volt olyan kényelmes a kontroller, messze van az L1-2 gomboktól az analóg kar nekem, meg egy kicsit lehetne nagyobb is az egész gamepad. A Logitech meg ugye elég hasonló felépítésű.

    Még valamikor elhozza unokatesóm az X360-at és jobban szemügyre veszem, meg próbálgatom azt a kontrollert is, de néhányszor már játszottam vele, abból kényelmesebnek tűnik és a dpad és bal analóg kar is pont fordítva van rajta mint a PS3-én.

    Meg igazából azért is akartam receivert venni, mert ha átjön hozzám, akkor csak hozná a saját kontrollerét és mehetne a local co-op vagy valami fightolós játék. Viszont ez a verzió 13-15e Ft, a többi meg 7 vagy 10e Ft körül alakulna. Azért nem mindegy.

    De azt hiszem, a kényelem a legfontosabb tényező a minőség után. Szóval majd elválik a próbálgatás után.

Új hozzászólás Aktív témák