- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz Aristeus #17806 üzenetére
azt mondod: "Egy maratonon pl. -1kg 1-2 percet is jelenthet a végelszámolásnál."
én úgy tudom, és a saját tapasztalataim is egybecsengenek vele, hogy 1kg különbség az 3-5mp/km-t jelent , szóval inkább 2-4p egy maratonon. hajrá
4 órán belülit nekem is kéne már futnom, nem tudom idén sikerül-evagy fullba vagy sehogy :D
-
-
concret_hp
addikt
én még mindig a lassú pulzusra gyúrok, bár most volt egy ~10 nap kihagyás, tegnap 13.3km 143-as avg pulzus, de még mindig 6:28as tempó jött ehhez csak
lassna ideje kigyorsítani, mert az eredeti terv az volt, hogy ápr végén futok egy félmaraton pb-tvagy fullba vagy sehogy :D
-
concret_hp
addikt
válasz deicide #18006 üzenetére
én picit lassabban mentem 102km-t 500pár méter szinttel, de b@sszameg, megfájdult a s*ggem, pedig sosem szokott eddig ilyen 55öket mentem idén csak.
+ kell vennem egy egyel nagyobb hosszúgatyót bicózni, mert alig bírom felvenni olyan nagy lett a combom
nemtom néha úgy érzem jóval gyengébb vagyok mint tavaly ilyenkor, néha meg úgy, hogy jelentős a fejlődés, fő a határozottság
vagy fullba vagy sehogy :D
-
concret_hp
addikt
válasz deicide #18009 üzenetére
ja inkább általános állóképesség szempontjából ingadozik, bringán tuti nincs gond, bár a számok amúgy nem olyan jók ott sem... bár ha azt nézem a mai körből 98km-s rész 3:33-volt, tavaly május végén ugyanez a kör 1 nagyon picit hosszabban 3:28 (kb. 3:23 a mai rész) és akkor nem fújt a szél emlékeim szerint, 8 hét alatt kellemesebb időben végülis kijöhet simán még a különbség.
futáson nem nagyon összehasonlíható, mert lassúakat futottam sokat, majd talán máj. vége fele összeér az is, úszni meg sokkal kevesebbet voltam, picit problémás a vállam bár ennek ellenére nincs komoly visszaesés (annak köszönhetően, hogy tavaly ilyenkor még nem rég óta tudtam rendesen úszni )
júniusban kiderül mennyit sikerült javulni 1 év alatt
[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
na 31én csak meglett a 100km feletti futás a hónapban ... mondjuk volt egy erős 2 hét pihi, de lassan ideje lesz fullba' nyomni a kretént végülis 20%al többet futottam idén jan-már mint tavaly
ápr-máj 150-150 kéne minimum és akkor azt mondom kb. okésvagy fullba vagy sehogy :D
-
concret_hp
addikt
válasz deicide #18066 üzenetére
az már bőven jó
sztem ironmanen is sima lenne a korsztályos dobogó, még ha nem is tudsz jól úszni
1 féltávra azért elnézhetnél idénazért vmilyen szinten korlátos, hogy mennyit tudok edzeni, de ezt a szintet pont elégnek is érzem (heti 6-12 óra)
-
concret_hp
addikt
na tegnap sikerült egy 10.8km 6:40es tempóra, de 134 avg, 143 max pulzus, nem tudom mi volt, de jó lenne ha ilyenekt tudnék futni, csak gyorsabban
-
concret_hp
addikt
válasz ígyvanferi #18132 üzenetére
ha gyenge vagy, akkor lehet hogy sok (most tényleg ezt mi honnan tudjuk? )
-
concret_hp
addikt
lehet már regelni az eus 12év12km-re, de sztem 1-2 nap alatt elfogynak a helyek (ingyé' van)
-
concret_hp
addikt
gerecsére megy holnap valaki innen? mi a 20ast tervezzük, de csak lájtosan, de már előre ideg vagyok a parkolástól
-
concret_hp
addikt
mi gerecse50 20as körén voltunk, kíváncsi lettem volna egy átlag pulzusra, de nem volt kedvem egész végig az órával szórakozni.
jövő héten óbudai félmaratonra jön valaki?vagy fullba vagy sehogy :D
-
concret_hp
addikt
válasz inf3rno #18293 üzenetére
bringára sokkal többet lehet költeni
ha futsz mondjuk évi 1000-2000km közt, az 1-2 cipő / év, 20K körül általában lehet kifogni valami elég jó akciót. mondjuk 3-4 évente veszel egy órát 30-50K akkor az évi ~10-15K, ruhák kérdés, hogy mennyire kopnak 10-100K közt lehet egy értelmes range, nevezésekre meg ugye bármennyit lehet, de ha nem a vivicsitás tömegnyomorhoz ragaszkodsz, akkor évi 20-30K elég sok versenyre elég lehet
egy ironmanezős hétvége ehhez képest a többségnek 100K körül indul
[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
jól alakulnak a versenyek mostanában... utóbbi 3:
bp maratont feladtam
kvár fm lement
óbudai fm, visszakanyarodtam út közben, olyan idő volt, hoyg biztos voltam benne, hogy elmarad, de nem...
asszem sokat elmond, hogy 230 egyéni + kb. 20 csapat indulóból 150-en indultak végül, a 76. 1:57-et futott...persze előre átvettem a rajtszámot, hogy ne a rajtnál kelljen tökölni vele és befizettem a nevezést is...
-
concret_hp
addikt
válasz deicide #18402 üzenetére
én rendeltem 1 ilyet még az ősszel, még nem próbáltam ki: [link] azt írja 40km/h-nál 12 wattot spórolsz vele , gondolom 30 körül is jön egy 5w, annyit megért, mert amúgy is kellett egy felső még és ez egész jó áron volt...
és igazi bringás számozás, az XL feszül rajtam
-
concret_hp
addikt
na ha már a fos idő miatt picit kevesebbet edzek, legalább a tömeggel jól állok, tavaly ilyenkorhoz képest kb. -4kg és már a neoprénem is rámjön
-
concret_hp
addikt
válasz deicide #18453 üzenetére
hát az a baj, hogy ugyan annyihoz, mint neked
200-220W amit tartósan fent tudok tartani, bár a görgő nyilván 1 picit mást1: az a baj ezzel sztem, hogy a fél bringa ára ha le akarod cserélni a kormányt + raksz rá fékváltókart amúgy jó kis gépnek tűnik
[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
válasz concret_hp #17377 üzenetére
na kezd alakulni, ma 142 avg lett a 10km / 1 óra (igaz a piros lámpáknál megállítottam az órát és ott ugye esett a pulzus, szóval 145 körül lenne folyamatosan futva)
de csak ma lett meg a havi 100km
-
concret_hp
addikt
válasz Apollo17hu #18537 üzenetére
nem tartalmaznak, részben ezért is tárolhatók el elég sokáig (de azért jobb ha inkább ellenőrzöd)
-
concret_hp
addikt
írjunk már egy 1. hsz-t, amiben csak annyi van, hogy zenével a csírák futnak
-
concret_hp
addikt
ha láttok véletlen valahol pegát akciósan, szóljatok má' plz lassan kéne egy új és úgy döntöttem inkább nem kísérletezgetek, pega beállt, maradok annál
(ugyanitt eladó 1 pár 43as kinvara2 )vagy fullba vagy sehogy :D
-
concret_hp
addikt
van valakinek zoot cipője? ugyanaz a számozásuk, mint a nike-nak pl? itthon hol lehet kapni esetleg?
-
concret_hp
addikt
városligetben 3 kör gyorsulóra (1.5km/kör , 9m szint): 7:15 , 6:31 , 6:05, jó az elejét nem futottuk el
uccsó kör utolsó 500m 188 avg pulzus szóval picit lehet tornázni felfele, mert eddig 186 fölé nem nagyon ment az előző szezonban, most meg 191 lett a peak, de még 100m-t már tényleg nem bírtam volnakezdem érezni az alapozás eredményét, 3 hét múlva kiderül hogy megy majd a futás élesben
[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
válasz Apollo17hu #18567 üzenetére
indulás előtt is betolhatod, azért nem 0 idő alatt oldódik, de sztem ilyen 2 óra alatti futásokhoz nem kell.
-
concret_hp
addikt
gondolkodtam, hogy a holnapi eus 12km-n megpróbálok egy 1 órást a tömeg ellenére, de a mai 147km bicó után (kb. 100-105öt mentem elől ) nem biztos, hoyg menni fog
bandus: depóidő nélkül nehogy már ne legyen meg 3 óra alatt futás 1ó, ha a bringán mész 30as átlagot akkor 1:20 és még van 8 perced
[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
válasz concret_hp #18579 üzenetére
na beadta 55p-n belülre, bár 1 picit rövidebb volt a táv, 56:30 körül lett volna a 12km, ha nagyjából pihent lábakkal megyek, akkor már 54-55p körül lenne a tényleges 12km.
2.5 éve az első 10km-m az 56:52 volt, az 5:41es km, most a 10km már menne olyan 44 percre sztem
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- DJI FPV Drone - bontatlan - 2 év garancia
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +DJI hátizsák +Lumenier antennák
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest