- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz bandus #10986 üzenetére
hát az 1ik bérletemen még van 4 alaklom ami idénre évrényes, meg azon kívül még néha megyek máshova, úgyhogy most meg kell pörgetni
heti 1-2 edzés + hétvégén egy hosszabb úszás a terv a következő pár hónapra (főleg amíg nem lehet kint bringázni rendesen)vagy fullba vagy sehogy :D
-
concret_hp
addikt
válasz tomcica #10997 üzenetére
február elején egy jókis félmaraton kaposváron, nem tudom mennyi a szint 370-380 méter ha jól emlékszem
febr elején még erősen időjárs függő, hogy mit lehet kihozni belőle, úgyhogy még nem tervezgetek, de egy 2 órán belülit azért kéne futni a tavalyi 2:13 után
reggel épp számolgattam úszáson, hogy kb. 226 nap van ironmanig és 227.5 még
[ Szerkesztve ]
vagy fullba vagy sehogy :D
-
concret_hp
addikt
válasz kolosanyi #11115 üzenetére
figy én úgy vagyok vele, 98.7% pozitív feedback az árui alapján a csávó úgy nyomja, hogy van pár féle cuccból nagyon sok darabja. az összes ilyesmit kínában gyártják csávónak kínai neve van. ha hamisak lennének a cuccok nem jönne össza 98% pozitív. ha meg azt csinálta, hogy eladogatott 1 dolcsis szarokból 150db-t aztán átváltott ezekre és jól lehúz, hát akkor rábasztunk de akkor meg ott a refund.
-
concret_hp
addikt
azéért egy átlag juzernek egy átlag sportóra gps-e nehogy már ne legyen elég pontos
-
concret_hp
addikt
válasz Polacheck #11180 üzenetére
hát jóvan most már tudom, hogy ebayen kell nyitni a caset és enm paypalen...
"We're sorry there's an issue with this purchase. Unfortunately, PayPal reports that we can't open a case for this item.You can try to work out this problem by contacting the seller."
az item number meg invalid, szóval nem tudok normális amilt írni nekik...
[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
válasz concret_hp #11181 üzenetére
ja amúgy a kis buzeráns küldött egy tracking numbert a paypalnek
-
concret_hp
addikt
vissza is kaptátok a lovettát? komolyan kajak idegesít a paypalesek szarakodása és mivel a csávó küldött nekik tracking numbert, simán lehet hogy elhúzódik januárig a körülményeket figyelembe véve pedig azt hiszem nem óra lesz a dobozban, ha egyáltalán ideér valaha...
-
concret_hp
addikt
írtam megint a paypalnek (nyilván nem csinál semmit a tracking number amit a csávó küldött nekik...), kíváncsi vagyok már...
ja és még 3x 1 dolcsit is levontak az új kártyámról ahogy próbáltam regisztrálni és ráadásul nem is sikerült
[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
válasz Polacheck #11209 üzenetére
de nem tudok caset nyitni, mert kiírja, hogy már a paypalnél nyitottam... és minden úton a paypalhoz irányít, de ha van vmi központi ebay support mailcím azt átdobhatod már felb@sztam magam rajta párszor, ráadásul ha ugyanannyit adnak vissza én bukni fogok rajta mert usd-ből fizettem, az meg erősödött közben
-
concret_hp
addikt
akik már visszakaptátok al óvét, tudtok küldeni esetleg tranzakció ID-kat? má' nem tudok mire hivatkozni a paypalnél...
-
concret_hp
addikt
-
concret_hp
addikt
no egy 13km-t toltam én is ma, kár h atomra fújt a szél, nem akartam kockáztatni, hogy megint megfázzon a nyakam a 750-hez még hiányzik 57km
-
concret_hp
addikt
én 20Knál többet még nem adtam cipőért...
amúgy simán megéri berendelni pl. sportsdirectrőlvagy fullba vagy sehogy :D
-
concret_hp
addikt
amazon app store-ban ma ingyen van endomodo pro (bár én enm szoktam használni)
-
concret_hp
addikt
jók a zajo cuccok amúgy, bár a nadrágot még nem próbáltam, de a felsők jók meg a sapi is nagyon fain zokni mondjuk picit kicsi lett, szóval ha érdekel valaki 2 pár kb. 40-41es zajo zokni, az írjon
12.15öt nyomtam ma, csak lájtos 6p / km-vel
-
concret_hp
addikt
válasz bandus #11393 üzenetére
nemtom de a zajo felsők nagyon faszák és ha esetleg rendelnél, egy széldzsekire lehet beneveznék igaz h drágák, de most voltunk sátorban focizni, 3 fok volt bent elvileg. nike pro combat (ami ilyen marhavékony, csak kivezeti az izzadtségot) + egy ilyen: [link] és rendesen melegem volt
ill tegnap is ebben a kombóban futottam kint, -2 -3 fokban (csak picit átfújja a szél)norman zip top is nagyon fain, bár az picit vékonyabb.
ja kb. 40-41es zajo zokni nem kéne valakinek?
-
concret_hp
addikt
betolom én is akkor
úszás: 70 km
futás: 713 km
bringa: 4503 km
+ némi foci + erősítés + az aprólék
szumma 360 óra mozgás idén4 félmaraton:
Kaposvár dombjai 2:13:53, jó sok szinttel
Vivicitta 1:58:55
Wizzair 1:54:46 szinte edzésből menet
Tudás útja 1:48:14 jó erőben levősBP maraton
4:29:29 szenvedős melegbenBalaton átúszás
2:29:14 (a tóban 2:28:40)2 féltávú triatlon verseny:
Extrememan 113 Kaposvár 7:27:30 gyomrot elcsapós, szélben bringázós, sétálva futós
Ironman 70.3 Budapest 6:23:10Ironman táv váltóban Atádon:
2 fős váltó 11:46:14azt hiszem mindegyiken lehet még javítani
-
concret_hp
addikt
http://snkrz.hu/ vannak leárazások
valami asics féláron lehet befigyel, amiben lehet maratont futni ironman végén a gel lyte III atom gázul néz ki sztem, a gt1000 meg nem tudom mennyire lenne jó enyhén szupináló lábra (bár a pega is neutrális/szupináló elvileg ha jól vágom) nimbusból meg valószínű nincs méret... mondjuk ezt a nosa tri-t lehet megnézem ...
[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
izé szóval asicsból enyhén szupináló lábra konkrétan hosszú távra milyen cipő ajánlott?
-
concret_hp
addikt
sneakerzben járt valaki? eladók értenek hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest