- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
-
Mobilarena
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
no írtak a tudás útjások, holnaptól lesz az oldalon nevezési lista elvileg.
vagy fullba vagy sehogy :D
-
concret_hp
addikt
valahol máshol is láttam hogy dicsérték a zajo cuccokat. így hogy kiárusítás van, mi mindent ajánlanátok télire, ha mondjuk azt mondanám, hogy semmi téli cuccom nincs (ami mondjuk nem teljesen igaz)?
gondolom kellenek szél elleni cuccok, meg kellenek amik a qrvahideg ellen jók, eddig eljutottam
pl a norman zip top fölé még mi kéne mondjuk egy 0 vagy mínusz pár fok körüli hőmérsékletnél?
[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
-
concret_hp
addikt
tudás útjásoknál vajon idén lesz előzetes rajtszám felvétel? tavaly volt, de idén nem kapkodják el az infó osztást...
-
concret_hp
addikt
zajonál lehet valahogy állítani a pénznemet (szóval hogy ne ft-ben fizessek)?
hm úgy látom nem éri meg trükközni HU-ról átállítom UK -> 30ezer pár ft -> 200 font
[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
no szombaton megvolt az 1. alacsony pulzusos futás, nem tudom, hogy hogy csináltam, 9.36km, 146 avg pulzus, 6:08 / km. igaz párszor kaptam piros lámpát, de azért elsőre elégedett vagyok.
hétvégén kíváncsi vagyok, mi lesz a félmaratonon, hogy fogom bírni, talán az 1:50en belüli eredmény is kijönvagy fullba vagy sehogy :D
-
concret_hp
addikt
zajo-tól mennyi idő alatt szokott megjönni a cucc? nem küldtek tracking numbert
-
concret_hp
addikt
most látom zajoéknak magyar telefonszámuk van
-
concret_hp
addikt
1x terveztem el rendesen előre, hogy mit fogok felvenni, erre nem még pár fokkal melegebb van?
-
concret_hp
addikt
no megvan az új pb 1:48:15 1 éve ez volt az 1. félmaratonom, 2:07:51 lett, ezt a fejlődési ütemet kéne tartani még 1 darabig szeptemberben a visszéren 1:54:55 volt, szóval 6:40 javítás a pb-n
-
concret_hp
addikt
jah fordító körül intett valaki, gondoltam te vagy, de már későn vettem észre, hogy történik vmi meg az idő különbségből is kb. te voltál
én is a 12 km-s frissítő előtt nyomtam egy gélt, hát a zöld tea lime kombó nem lesz a kedvencem (ingyen osztogatták valamelyik triatlon versenyen )
és a gazdaságos sportolás jegyében még úsztam egyet ingyen, mert az uszodában nem működött a beléptető
[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
-
concret_hp
addikt
hm a 17-21km 25:02 / 5K ez alapján még 1 pici maradt benne és nem is a 19. hanem a 21. km a leggyorsabb
-
concret_hp
addikt
amúgy ez a kompressziós szár cucc ez egész hasznosnak tűnik, még ha nem is értem pontosan a mechanizmusát
SMR hengere van valakinek?
-
concret_hp
addikt
Puskásnál olyan stadionkör, hogy lépcsőn fel, szomszéd lépcsőn le, majd köv lépcsőn fel úgy, hoyg minden 2. lépcsőre lépsz és simán le. és így körbe Puskás-Balboa kör
utána 400as pályán a 400on belül gyorsulóan edzés végén 5 kör köztük minimális pihi: 1:23, 1:29, 1:28, 1:30, 1:30
Kaposvár dombjaira én is nevezve vagyok már (Kvári vagyok alapból, szóval alap )
[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
no mondjuk nem így terveztem, de meglesz a rendes pihenő, jó kis tüdőgyuszim van vagy vmi olyasmi
-
concret_hp
addikt
nézem az ultrabalaton nevezési díjat, hát azé' nem semmi
de aztán rájöttem ironman se olcsóbbvagy fullba vagy sehogy :D
-
concret_hp
addikt
hát én novemberben kőkemény 56km-ig jutottam... terveztem egy egy hetes pihit, amiből lassan 2 lesz, mert le is betegedtem. de decemberben legalább így oda lehet ütni
669 km az év futásügyileg, azér' 750-re ki kéne kerekíteni... de úszni is kéne menni vagy 10x + kis görgőzés és akkor nagyjábó' okés
[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
válasz tomcica #10823 üzenetére
ilyesmiről írt Kis Gyula nemrég facebookon úgy látom előbb kirakja, Kis Tri néven lehet követni.
Alg: 5 hónap alatt annyit simán lehet javulni
mondjuk elég nagy suttyóság, hogy nekem pl. idénre meglenne az aranykártya, de még nincs bent a rendszerben... így aztán nem is tudok aranykártyás áron nevezni... de mondjuk ha addig fel nem mondok, benevez a cég. vagy lehet rápróbálok a bécs maratonra[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
válasz concret_hp #10830 üzenetére
na lol legalább 5 event is kell hozzá, nem csak a szum 75km
nem baj, ha a befizetnek, akkor annyit is összeszedek
-
concret_hp
addikt
én még nem jöttem helyre rendesen, de már nagyon mozoghatnékom van...
havi 30 óra mozgáshoz képest lassan 2 hete nem mozogtam szinte semmitvagy fullba vagy sehogy :D
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós kamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.