- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
válasz runner 125 #468 üzenetére
Szerintem jól van feltekerve, de ha már damil és fej: Szerintem az is hibás egy kicsit, mert a "damiladagoló nyomókát" (elnézést, nem tudom a hivatalos nevét) a rúgó ellenében nagyon "könnyű" benyomni. Ezzel nem kell "koppintani" hogy adagolja a damilt, jön ki belőle mint a szél. Van amikor 2 cm-es damilvágóval lemetszett darabokat találok. Egy damil töltet (kb. 2*3,5m) el is fogy 1-2 fűnyíró benzintank alatt, fű méretétől függetlenül. Néztem már, a rúgóerőn nem lehet állítani csavarral mint a régi szerkezetemen, kompakt az egész, max. alátétet tudnék tenni a rúgó alá.
De hogy az eredeti problémára visszatérjek: a Husqvarnámnak már 15-20cm-es is nagy fű, ebben is lecsökken a fej fordulata, viszont a motor fordulat nem. Ha nagyobb szálú fűbe tolom és a fűszálak a forgó fej és álló ház közé tekerednek, egyszerűen megáll a fej forgása, viszont a motor fordulata alig esik vissza. Ilyenkor hiába húzom a gázt, a motor pörög mint az állat, a damilfej áll.
Szerintetek mi lehet a baj? Kifogtam egy duplán selejtes cuccot?
A damil adagolási problémától eltekintve mi lehet ez a forgás lassulási, leállási probléma?kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone topik
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Politika
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.