-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tv
senior tag
válasz
SyntaxeError #8753 üzenetére
LOL ezt én is be akartam írni, csak annyire elkezdtem röhögni a saját hülyeségemen, hogy ki kellett mennem inni egy korty vizet, aztán meg már lusta voltam beírni
Úgylátszik nem csak nekem jutott eszembe
-
janes74
senior tag
válasz
SyntaxeError #8755 üzenetére
A szinek tetszenek,csak a szokásos Lg mosottság ott van.
-
legiaap
félisten
válasz
SyntaxeError #8753 üzenetére
Hova gondolsz...
-
BalanceR
addikt
válasz
SyntaxeError #8745 üzenetére
A beállításokra már nem emléxem,de a z Androidos Vigenette alkalmazással lett lőve, abban van jópár effekt...
-
janes74
senior tag
válasz
SyntaxeError #8745 üzenetére
Az első kép tényleg nagyon ott van.
-
janes74
senior tag
válasz
SyntaxeError #8722 üzenetére
Kösz.Nem rosszak de azért a fényképezőt még nem kell elrakni 1 ideig szerintem.
-
janes74
senior tag
válasz
SyntaxeError #8715 üzenetére
Van ott 1 hátsó lámpa is!
-
legiaap
félisten
válasz
SyntaxeError #8689 üzenetére
Az első kép az nekem nagyon ismerős.
Véletlen nem a Budafoki úton a Harbour Parknál készült? -
mrlujoak
veterán
válasz
SyntaxeError #8612 üzenetére
Ja, persze, hogy szemcsés, hiszen sózott...
Viccet félretéve kb 30 centiről fotóztam, totál alap beállításokkal, és így is meglepetést okozott, milyen használható képet lőtt. (eléggé szórt neonfény)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest