Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android szakmai topik
- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
válasz Zozo0525 #92268 üzenetére
Nem a pontszámokat kell nézni ott, írtam...
Ne hagyd, hogy más mondja meg neked, hogy mi a jó... Döntsd el te magad. Ehhez olvass el minél több véleményt - itt is, máshol is, a DXO-t is és úgy dönts.
A DXO is csak egy vélemény - de mivel ott a millió tesztkép és videó így te magad összehasonlíthatod és eldöntheted.
-
Drakmusz
addikt
válasz Zozo0525 #92268 üzenetére
"The Pixel 4 remains slightly behind such recent top performers as the Huawei Mate 30 Pro (121 points), largely due to the lack of both an ultra-wide camera and a time-of-flight (ToF) sensor. These omissions put the Google’s device at an immediate disadvantage compared to the triple- and quad-cam devices in our wide-angle and bokeh testing, and that affects its overall ranking."
Ezt a Pixel 4 tesztből másoltam ki neked, ebben van a lényeg.
Felőlem lehetnek akár utolsók is, nekem tetszik a Google féle képalkotás.
Én egy ideje már próbálom más szemmel nézni ezt a történetet, a felesleges köröket pedig meghagyom másoknak.A lényeg hogy az ember élvezze a kattingatást.
Ja, hogy kellene kép is.....
Google Pixel 4 XL[ Szerkesztve ]
https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Xiaomi13T eladó!
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- IPhone 14 Pro Max 256GB gyári független 2025.11.18. Vodafone szavatosság
- Honor 90 512GB 19GB RAM kártyafüggetlen + dual simes, számlás, garanciális, dobozos, fóliás!
- DooGee S110 12/256GB újszerű 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest