Hirdetés
- Redmi 14C - C-kategória
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Friss szettet hozott a Realme C75
- Szemtelen áron futott be a minden földi jóval felvértezett Redmi K80 Pro
- 206 gramm, 6550 mAh, 150 ezer forint
- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Par kep a mai napomrol:
Malenkij Robot emlekhely
villamos
kopaszi gat 1
kopaszi gat 2
kopaszi gat 3
kopaszi gat 4
kopaszi gat 5
kopaszi gat 6
kopaszi gat 7
kopaszi gat 8
kopaszi gat 9
kopaszi gat 10
fuzfa
vasuti hid
BEAC
BEAC epuletje
nepliget, valami tornyos epulet
naplemente a fak koztHonor 8
Bocsanat a sok kepert
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz no more #60167 üzenetére
+w333
Kosz sracok.
Wikin utananeztem mi ez az emlekheky, most nar kepben vagyok vele. A multkori ejszajai fotozasnal bukkantam ra, nem tudtam mi az..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz *RLaci* #60216 üzenetére
Nem tudom bringaval mennyire lenne macera kimenni.. na meg hogy a bringa kibirja-e
Na majd ha megjon az uj joveveny, akkor az osszehasonlitos fotozasra kitekerek oda
Meg kerdeses hogy V10 osszejon-e, ha nem, akkor Mate 8 lesz (elobbibol nem sok hirdetes fut).[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz *RLaci* #60218 üzenetére
Hajaj.. akkor az eleg meredek lehet
Janos hegyre tekernek meg el, de ugye ott mar hulyere fotoztam magam, na meg kondiban meg nem allok keszen egy olyan utra..[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Mai kis adag:
rendorpalota
raday utca
kapualj
epulet
Napiszar 2
templom
virag makroCsak mert szep, bocs ha sertek valamit vele:
x. ker temeto bejarat
ugyanez panoramabanHonor 8
-
Aryon87
félisten
Ismeroseknel voltunk, csavarogtunk a varnal, majd a deak ter fele, allvany hijjan most az automataban lovoldoztem. Csodat nem kell varni.
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Honor 8
-
Aryon87
félisten
válasz Helltak #60281 üzenetére
+ ricardo:
Igen, erre gondoltam most hogy megy a temazgatas, hogy mi lenne ha...
Persze ezzel nem azt jelzem hogy szar a Honor, csak ha mar van lehetoseg miert is ne?
Osszre mar 3 telo lenne, annak meg mar tenyleg semmi ertelme.
Es igen, jo lenne a G6/Mate 9 parositas.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz mindthecrap #60284 üzenetére
Jo valasztas az is!
P9 vagy a plus valtozat?[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz mindthecrap #60287 üzenetére
Off
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Kameraban szerintetek melyik a legjobb?
Mate9 vagy V20?
(Egyelore csak infokat gyujtok + agyat, hogy megeri-e nekem az egysegesites)[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Amiket eddig feltettetek, nagyon jok lettek, igaz, mobilon neztem csak oket.
En se maradjak ki a bulibol, a jo ido hozadeka:Koos Karoly ter es kornyeke:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Honor 8
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz no more #60317 üzenetére
A tied meg nem annyira, de a nyocasok azok lesznek. Na az mar nem fog szuperalni az elokap dupplagomb es katt
Fuhuu, mar most kivancsi vagyok arra.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
Aztarohadt... A magnólia hamarabb kivirágzott mint gondoltam, 1 évvel ezelőtt nem volt ennyire, akkor csak a bimbók épp nyíltak szét.. Na kedden jövök én is a H8-al képekkel (bár meglenne addigra a Mate9 )
Amúgy jó képek lettek + a többieké is.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
-
Aryon87
félisten
válasz *RLaci* #60416 üzenetére
Tobb mas is benne van a valasztasban, foleg a meret is a tartalomfogyasztas miatt.
Lattam Mate9 kepeket, nekem bejon a kameraja.
(Privatban meg kaptam osszehasonlitast olyantol akinek van Mate9 es H8 is)Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Mobilon nezve oket, igen, merem ajanlani a valtast.
Aryon87
félisten
Mai csavargás képekben:
Margit-sziget állatkert1
margit-sziget állatkert2
Margit-sziget állatkert3
rom
japán cseresznyefa virág
templom + szobor
túlvirágzó magnóliafa
tulipános-fás
magnóliavirág
magnóliavirág makró
pókica
hajó és motorcsónakok
templom a napsütésben (árpád-híd budai hídfőnél)
Lánchíd
Budai-várból látkép
japán cseresznyefa sor
sétány a várnál
másik irányba is
csak úgy mert szép
szerencsét "érintő" csapat
ugyanez más szemszögből
Mátyás templom
Halászbástya és a lovasHonor 8
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #60456 üzenetére
Esti vicc ugye?Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz bebolint98 #60505 üzenetére
De jok lettek. Szinte ugyanilyen beallitasu kepeket tettem fel par napja
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #60512 üzenetére
Azzal nem is lehet. 10bol ha 1 sikerul
Nekem meg a Mate9 nem akar osszejonni, igy azzal valo kepek kesnek sokaig[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #60516 üzenetére
-
Aryon87
félisten
Tema hijjan ezzel hajtom alomra a fejem: [link]
(Meg mindig) Honor 8
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
H8 képek részemről vége, elvitték, a Mate 9-et megrendeltem, remélhetőleg kedden már a kezemben lesz
-
Aryon87
félisten
válasz ToniSoprano #60571 üzenetére
Mi5 annyiért ment el amennyiért vettem (80k), azon nem buktam.
H8 mondhatni ingyen volt, mivel az csereutalványosan kaptam, így "nyertem" vele.
Na a Mate9 eladásánál már fogok bukni nem keveset, hacsak nem cserélgetek félévente..Fú gyerekek, egy Sony Ericcson Live with Walkmanról nyomom... őskor komolyan...
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #60582 üzenetére
SP volt ennek a fosnak a levaltoja anno..[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- DIGI kábel TV
- Redmi 14C - C-kategória
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Wise (ex-TransferWise)
- 💣 BLACK FRIDAY a lapcsaládon: ma akár 20%-ot is jóváírunk a vásárlásaidból! 💰
- Vírusirtó topic
- Motoros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Xiaomi13T eladó!
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- IPhone 14 Pro Max 256GB gyári független 2025.11.18. Vodafone szavatosság
- Honor 90 512GB 19GB RAM kártyafüggetlen + dual simes, számlás, garanciális, dobozos, fóliás!
- DooGee S110 12/256GB újszerű 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest