Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android szakmai topik
- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
válasz Oppenheimer #35068 üzenetére
920 jobbat lőtt volna!
BAZINGAHow are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Na ez az a teszt ahol annak a függvényében, hogy a képnek melyik részét vágjuk ki és tesszük egymás mellé különböző eredményeket fogunk kapni. És ezen a ponton jöttem rá, miért is születnek különböző végeredmények a kameracsatáknál. Ha a képek közepét vágnám ki és az alapján hírdetnék győztest akkor
K zoom, majd QX10 és a végén 1020. A samsung képek közepe tökéletes.
Ha összességében nézem a képet akkor QX10, 1020 és K zoom egy szinten.
A 1020 képek nem valami erősek itt. Hidegek a színek és kissé homályosak. A k zoom-nál ugye az oldal mosás ami nagyon sokat ront.
Amúgy fura, hogy a zoom-os képeknél nem olyan mertékű, mint zoom nélkül.
Ha a k zoom szélei olyanok lennének, mint a QX10-é illetve az élesség nem csak a kép közepére lenne jellemző akkor azt mondanám a piac legjobb kamerás mobilja.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
-
legiaap
félisten
válasz Totheground #35156 üzenetére
A fejeket levághattad volna.
Akkor csak egy appal megoldhattad volna. Mindenki jól járt volna.
[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
válasz nebulo0128 #35197 üzenetére
Te véletlen nem BobTail kollégával voltál nyaralni? Mintha ő is erre lett volna.
-
legiaap
félisten
Na ha ez igaz lesz...[link]
-
legiaap
félisten
Sony Z3 compact képek. Vélemény?
[link]How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Nem rosszak ezek a BB-s képek.
-
legiaap
félisten
Kameracsata: [link]
G3 simán győzött szerintem.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
[link]
Még egy kameracsata. Biztos szarul fogták a többit, hogy ez lett a végeredmény ismét.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
válasz Zsoltika11 #35565 üzenetére
És miért is erőltetnek bármit?
Amint kijött a 920 anno vagy utána a 1020 egyből nekiestek az 5-nek, 5S-nek és minden kamerakirály telefonnak nem csak kameracsatában hanem reklámban is kifigurázták. Akkor az mi volt?
Szerintem pont, hogy a Nokia viszi kicsit túlzásba, meg a tulajok. Azt hiszi, ha már 41 MP, veszteségmentes zoom és akkor ők a legjobbak. Technikai téren igen. De képminőségben már lehet más a helyzet. Nem egy tesztben maradt már alul a Nokiás kamerakirály, de biztos van arra magyarázatod, hogy az nem úgy van.
Az meg, hogy azért veszik az iPhone-t hogy menőzzenek az max. Kishazánkban igaz, de szerintem csak te látod bele a dolgokat. Eléggé fura, hogy egy-két menőzőz iPhone tulaj miatt elítéled az egész iPhone tulajokat. Itt UK-ban csak egy használati tárgyként tekintenek rá és minden második kézben az van. Így aki villaogni akar vele körberögögik.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
válasz nebulo0128 #35590 üzenetére
Micsoda csinibabát találtam a képek közt.
-
legiaap
félisten
Meglestem a GSM Arena iPhone 6 tesztjét és az az igazság hozza a szintet a kamera, de szinte majdnem ugyanazt hozza, mint az 5S.
[link]
Sőt mintha egy-két helyen az 5S lenne a jobb...How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
A kameracsata sem mérvadó. Ha nem a kedvencük győz akkor jönnek az érvek, hogy rosszul fogta, tuti lefizették a tesztelőket, nem a legfrisebb szoft volt fent rajta, biztos gyái hibás darabbal teszteltek, én jobbat lőttem volna...stb.
Ez egy véget nem érő vita.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
válasz koboldozat #36031 üzenetére
Pedig ez szerintem is gyenge lett. Az meg már más kérdés, hogy a lencsés képet a másikba kéne tenni.
-
legiaap
félisten
válasz koboldozat #36041 üzenetére
Na ne törd azért szét a fejed. Nem lehet minden 808-as kép tökéletes.
-
legiaap
félisten
Ez most gyenge lett...hol a fókusz? Amúgy már korábban is tettél fel paprikás képet és ott sem igen találtam. Mintha a sok tárgytól zavarba jönne a kamera. Ilyen esetben jobb ha ráböksz valahova és akkor legalább egy pont éles.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Xiaomi13T eladó!
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- IPhone 14 Pro Max 256GB gyári független 2025.11.18. Vodafone szavatosság
- Honor 90 512GB 19GB RAM kártyafüggetlen + dual simes, számlás, garanciális, dobozos, fóliás!
- DooGee S110 12/256GB újszerű 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest