- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Duwad
tag
Sziasztok,
van egy z490-a pro alaplapom, amiben van már 500MB és 1TB HDD, valamint egy 256 GB-os SSD (úgy emlékszem SATA-s, de nem vagyok benne biztos, ismerős intézte anno a gépet)
Szeretnék 1 TB-s SSD-t venni, a Samsung 980 1TB M.2 PCIe (MZ-V8V1T0BW) gondolkodtam.
2 db kérdésem lenne, az egyik, hogy mit gondoltok erről az SSD-ről? A másik pedig, hogy amennyire értek a dolgokhoz azok alapján elvileg bele tudnám rakni anélkül, hogy bármelyik másik adattárolót ki kéne vennem, mégpedig az M.2 részhez. Ebben szeretném a megerősítést kérni, hogy jól gondolom-e?
köszönöm
Duwad -
Duwad
tag
válasz Doky586 #54433 üzenetére
Mind SATA-s.
@ledgeri, köszi a tanácsot
@Pyttawrx, erről a lapról van szó, igen.
Azt még meg tudnátok írni kérlek, hogy van-e vélemény, tapasztalat erről az SSD-ről vagy ezeknél nincs ilyen és mind rendben van bármelyiket is veszem ?
Samsung 980 1TB M.2 PCIe (MZ-V8V1T0BW)
-
Duwad
tag
válasz Pyttawrx #54450 üzenetére
Hűha, nem tudtam, hogy már ezekre is van ilyen De úgy látom, hogy az alaplapon van takaró rész, amin van egy hűtős felület, az elég lehet?
Ha nem, akkor melyiket érdemes venni, mert ahogy látom pontosan egyik sem fekszik rá !? Úgy látom, hogy az SSD 80.15 x 22.15 x 2.38 (mm), az egyik borda 22x80, a másik pedig 99 x 98 x 27 mm
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves Fórumozók!
Frissítettem az összefoglalót, valamint a topik neve is változott.
Remélem ezekkel a változásokkal itt több tapasztalat/eszme csere fog létrejönni, mivel kicsit szabadabb, lazább lehete ezentúl ez a topik.Mindenkinek további jó fórumozást!
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest