Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Frawly

    veterán

    válasz Fire/SOUL/CD #34601 üzenetére

    A Win10 részében egyetértünk. Félkészen adták ki, béta állapotban, de legalább a userre is ráerőszakolják a rendes tesztelést mellőző béta frissítéseket és béta drivereket is. Ez meg sok esetben nem szül sok jót. Bár nekem még SSD-nél nem okozott gondot a Win10, de frissítéseit utálom.

    Az A400-at azért nem favorizáljuk ajánlgatásnál, mert jelképesen többért vannak nála jobb vételek. A 860 EVO-t érintő esetleges problémát is csak régebbi lapos AMD-seknek említjük.

    Az SU szériáról sem volt kijelentve, hogy kompletten szar, de tömeges gondokról lehet olvasni az SU650-nél, volt egy 1-ből 1 hibás SU700, 3-ből 3 hibás SU900. Voltak BIOS-ból eltünedező SP920-ak is, pedig az nem is SU széria. Ezek alapján csak nem merjük az SU800-at tovább ajánlgatni, főleg, hogy már abból is bukkant fel 1-2 meghibásodott darab, igaz amilyen sokan vettek, ahhoz képest rettenet kevés panasz érkezett rá.

    Crucial BX500, MX500, MX300-zal egyelőre még senkinek nem volt gondja. Legalábbis én se itt, se máshol nem olvastam még róluk rosszakat, hogy valakinél is akármiféle baj lett volna velük. Vagyis talán rémlik egy MX500 ebben a topikban, ami már a BIOS-ban sem látszott, de arról is kiderült, hogy semmi baja, csak valami nagyon régi gépbe akarták tenni, ami nem komázta.

Új hozzászólás Aktív témák