Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Roklif

    csendes tag

    Sziasztok!

    Barátnőmmel részben közös kasszánál vagyunk, ami gyakorlatban annyit jelent, hogy a megélhetési költségeket, megtakarítást fizetésaranyosan számoljuk el és a fennmaradó összeggel szabadon gazdálkodhatunk.
    Ezt folyamatosan elszámolni kissé időigényes feladat. Revoluton próbáltam találni valami megoldást a problémára, mivel azt már alapból mindketten használjuk. Sajnos automatikus split billt nem tudtam beállítani és így továbbra is macerás minden egyes fizetésnél beírni. Legjobb megoldás talán az lenne ha nyitnánk egy közös számlát vagy egy revolutot ahová feltöltenénk arányosan az összeget és onnan fizetnénk. A probléma ezzel hogy revolutból csak 1 fiók lehet/személy.

    A fórumra most találtam rá és látom hogy itt többen használjátok a vividet. Rá is kerestem és tetszett amit leírtak magukról. És a leírtak között találtam a pocketet is ami lehet hogy pont megoldás a problémánkra. Mivel megoszthatod a költségeidet másokkal. Emelett a cashback is nagyon haszos.

    Ismeri vagy használta valaki ezt a funkciót? Lehet arányokat is beállítani? Ha mégsem akkor szerintetek az működhet hogy én regisztrálok és együtt használjuk a fiokomat? Vagy tudtok jobb megoldást?

    Egyébként ti hogy menedzselitek a közös kasszát?

Új hozzászólás Aktív témák