- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KISDUCK
addikt
válasz Peterhappy #158181 üzenetére
Hát erre most rá kellett keresnem, a legjobb jelmez kategóriában nyert, te ku### élet, nem tudom hogy most sírjak vagy nevessek.
-
KISDUCK
addikt
válasz iwillforget #158398 üzenetére
Hát sajnos ez tiltott témakör a fórumon, szóval nem. Viszont a netflixről tudsz letölteni tartalmakat az eszközödre offline megtekintéshez, nem tudom hogy ez a fícsőr működik-e más streaming szolgáltatónál.
-
KISDUCK
addikt
válasz lezso6 #158545 üzenetére
Ahogy mondod, Cameron egy zseni.
-
KISDUCK
addikt
Shazam! Az istenek haragja / Shazam! Fury of the Gods
Hát igazából azt hozza amit az első rész, a film elég pörgős volt, tele volt gagyi poénnal, tudtam mire vállalkoztam amikor beültem rá és nem csalódtam (bár nem voltak magas elvárásaim sem). Mondjuk ami zavaró a filmmel kapcsolatban hogy Billy/Shazam karaktere skizofrén még mindig. Amikor Billy játssza a karaktert érettebb és okosabb, de amikor Shazamra vált akkor beüt a fogyaték, ha feltűnne újból Shazam akár egy 3. részben vagy másban jó lenne ha erre figyelnének, hogy a két karakter ugyan úgy viselkedjen.
Dungeons & Dragons: Betyárbecsület / Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves
Ez inkább The Dungeon of Naheulbeuk (vagy nobleknightadventures) mint Dungeons and Dragons, az egész film "goofy", komolytalan és vicceskedő, mondjuk nem bántam, mert a trailer alapján ezt tudtam és ezért is ültem be rá, de azt sajnálom hogy arányaiban annyi ütős poén nem volt a filmben mint a trailerben. A film csak egy hajszállal komolyabb mint a "Your Highness", ha lesz folytatás én beülök rá. Michelle Rodriguez meg elég szépen formába hozta magát, a barbár karaktert az sikerült hoznia hiba nélkül. Ha valaki beül rá moziba én azt javaslom hogy csempésszen be egy flaska jägert feldobni a kólát. -
KISDUCK
addikt
Az oké, de ez a 4 alap elem ez azért jobban be van épülve a mondákba és a hitekbe elég sok népnél, szóval az hogy most egy-egy részhez más környezet fog társulni az sovány alap ahhoz hogy a léghajlítót másolják. Ennyiből lehetne Az ötödik elem vagy a Bolgyó Kapitánya is a kiinduló pont, 5 rész lesz szóval passzol az ötödik elemhez. 5 rész lesz szóval a bolygó kapitányához is passzol mert ott volt 4 elemi erővel rendelkező ifjú és az ötödik aki a szív erejét birtokolta és az ötödik részben a tervek szerint a Földre jönnek hogy beköpjék a rossz fiúkat. Bumm, ez egy Bolygó Kapitánya copy és Kvorics az tuti hogy csuklyás patkányról lett mintázva Szelvridzs meg a radioaktív mukiról aki golfpályát csinált az esőerdőkből.
-
KISDUCK
addikt
válasz #48613632 #158590 üzenetére
Az avatár szót nem a rajzfilm találta fel, ha neved mellett megnézed a képet az is egy avatár, játékokban a karaktert amit irányítasz az is egy avatár. Meg van még más jelentése is a hinduizmusban, ami hasonló jelentéssel bír. Szóval a lényeg az hogy azért avatár a film címe mert távolról irányítanak egy mesterségesen létrehozott testet.
-
KISDUCK
addikt
válasz #48613632 #158593 üzenetére
Hát wikit elnézve szerintem pont a hindu jelentés alapján nevezhették el avatarnak az animációs sorozatot.
A 4 elem pedig régebb óta tűnik fel mindenhol ahhoz hogy ennek bármi köze legyen az animacióhoz. A koreai zászlóban is ott van a négy elem jele ha jól tudom.
Az mondjuk szerintem jó ötlet hogy variálják a környezetet, mert csak a dzsungelben unalmas lenne és hogy a cím adásba bevezeti az elemesedit azzal ad neki egy keretet lehetett volna családi nyaralás is az alcím, de az nem lett volna ennyire fancy. A kérdés inkább az hogy el tudja-e kerülni a minőségi romlást a további filmeknél. -
-
KISDUCK
addikt
válasz sherlock82 #158647 üzenetére
Jog védett tartalmat engedély nélkül semmilyen formában.
-
-
KISDUCK
addikt
válasz mephi666 #158767 üzenetére
Az uwe boll filmek se jók, de legalább nem hosszúak. Gondolom azért nem volt olyan sok cgi, mert szűkös volt a budget, de ahogy nézem elég rosszul áll a bevételekkel és jó eséllyel bukás lesz a film.
Az a látvány amit nyújtott azt még egy 20 éves doksifilm is veri. Nem lepődnék meg ha csak simán elkótyavetyelték volna a költségvetést.[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
A pápa ördögűzője / The Pope's Exorcist
Hát ez a film zseniális volt, többet röhögtem rajta mint az utóbbi pár év vígjátékain. A műfajmegjelölésnél horror-vígjátékot kellett volna megadni. A filmnek igazából az a legnagyobb negatívuma vagy hátránya, hogy ebben a témában már nem lehet semmi újat mutatni, amire hívatott lett volna hogy rettegést és félelmet váltson ki abban elbukott. Mondjuk a látványt próbálták megnyomni hogy adjon valami újat a műfajban, de az már kevés, viszont a "poénok" jók voltak. Nekem olyan volt az egész mintha a Horrora akadva 2 nyitójelenetét vették volna alapul a film megírásánál.
Megtekintésre különösen ajánlott.
-
KISDUCK
addikt
A Nicolas Cage-s Renfield-et megnézte már valaki a topikból?
-
KISDUCK
addikt
A Hangya és a Darázs: Kvantumánia
Tegnap megnéztem és hát ez már borzalmas volt, nem is értem hogy ezt hogy engedték át a szűrőn. Nincs semmi minőségbiztosítási folyamat a Disney-nél? Elég hogy rányomják az MCU pecsétet oszt jónapot? Örülök hogy nem mentem el rá moziba mert ezt kidobott pénznek éreztem volna. Meg mi ez a szöveg a film végén hogy
, disney-nek ki a célcsoportja, a már olvasni tudó gyerekek is, hogy két zsírkrétázás között megértsék hogy lesz még egy film legalább amit meg kell nézni? Régen nem volt ilyen balfa##kodás, beku##ák a film végére egy jelenetben Thanost ahogy szigorúan ül a foteljében és szájonárá, mindeki aki nem olvasta a képregényeket (én sem) meg nézett hogy yo wtf?! aztán mentek a pletykák, találgatások, volt hype. Most meg oda ért az egész hogy ki kell írni hogy mi van. Még 1-2 fázis azt jöhet a crossover a fast & furious sorozattal, mert a minőség már ott van."Kang visszatér még"
A galaxis őrzőit terveztem még megnézni a moziban utolsóként az mcu-ból, de lehet jobban járok ha megvárom az élménybeszámolókat, nehogy pofára essek.Részemről kap egy nagy fityiszt
#értékelés -
KISDUCK
addikt
válasz savior #158858 üzenetére
Ezt így nem mondanám, mert eddig az MCU elég széles skálát célzott, de ennek ellenére azért egy szintet megütött és kellemes kikapcsolódás volt beülni moziba a kapcsolódó filmekre. Ami most megy az gyalázat, a nézőket már értelmi fogyatékosnak tartják akik minden sz@rt lenyelnek és örömmel fizetnek is érte. 1-2 éven belül talán még ki is fogják írni a jelenetekben a karakterek alá hogy ő rossz, ő jó, ő meg még nem döntötte el.
-
KISDUCK
addikt
Nem csak az a bajom hogy a Hangya 3 nagyon gyenge lett és színvonaltalan, hanem hogy az utóbbi MCU filmekre ez jellemző. Most ha számszerűsíteném akkor azt mondanám hogy eddig hozott egy stabil 6,7-t átlagosan filmenként az MCU, ami elég meredeken zuhant az elmúlt pár évben és mostanság nem érdemelne több pontot mint egy huszadik sharkanado film.
-
KISDUCK
addikt
Azért néztem meg mert a trailer alapján azt hittem hogy farkasemberes film lesz, de az nem állta meg a helyét. Érdekes film volt azt biztos, mert még mindig nem tudom eldönteni hogy ez most jó vagy rossz volt. Annyi művért használtak hogy az folyt mindenhonnét nagy mennyiségben, ha valakit hasba vágtak akkor orrán-száján folyt a vér és volt pár dolog ami ellentmond teljesen a fizika törvényeinek és annyira rövid és jelentéktelen jelenet volt hogy szerencsésebb lett volna kihagyni. A lezárással megalapozták a folytatást, ami ha elkészül akkor biztos megnézem.
Trash filmnek mindenképpen korrekt és nem a legalja, mert olyan szégyenérzetem nem volt mint amikor a Morbiusba néztem bele. -
-
KISDUCK
addikt
válasz andorko2013 #159102 üzenetére
Ha 3rd party programmal a side by side 3d videot átkonvertálod anaglyph 3d videóba akkor igen, máshogy nem.
szerk.: az élmény pedig nagyon rossz lesz.[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
A galaxis őrzői: 3. rész / Guardians of the Galaxy Volume 3
Végre egy olyan marvel film ami tudta hozni a régebbiek élményét. GOG filmhez képest most több komolyabb rész volt benne, de így is jelentős mennyiségű bugyuta poén volt és a legszebb az egészben az hogy az a poén se volt irritáló ami gyenge volt. Akinek a régi MCU tetszett és az újat ki nem állhatja az még üljön be erre a filmre.
Ha jól tudom ez volt az utolsó GOG film és számomra szép lezárása volt az MCU filmeknek mozi vászon előtt ülve, mert többre valószínűleg nem fogok beülni a hanyatló minőség miatt.
*** Redbone - Come and Get Your Love (Single Edit - Audio) ***
-
KISDUCK
addikt
válasz perempe #159151 üzenetére
Hát a trailerben még a tengerparta is kiugrott hogy megegyen egy t-rexet (mintha valami krokodil lenne) amiben az a legvicesebb hogy akkor még nem is létezett a megalonodon. Ez a film a sharkanado filmektől csak a költségvetésben különbözik, másban nem. Ennyiből lehetne egy crossover a fast and furious-szal és valami 8 literes mustanggal kergetnék a tengeren a meget a "családdal".
-
-
KISDUCK
addikt
válasz sith7 #159225 üzenetére
Elég jó trilógia lett, de nekem a kedvencem M.J. Foxtól a Törjön ki a frász!, igen jó kis horror vígjáték.
-
KISDUCK
addikt
válasz AxBattler #159235 üzenetére
Ugye a multiverzumból lopkodták össze a köveket és egy másik Thanos-szal kerültek szembe, nem azzal akit megöltek és vele együtt jött egy másik Gamora is és ő szerepelt most a GOG 3-ban, mert az a Gamora aki meghalt a Végtelen háborúban őt semmilyen módon nem hozhatják vissza. Tehát ő csak egy variáns. Másik fekete özvegy pedig nem jött az alternatív Thnasos-szal és rá is igaz hogy azt aki meghalt* nem hozhatják vissza semilyen módon. *aki a lélek kő miatt aki meghalt az úgy marad, nincs visszatérés semmilyen módon. Galaxis őrzői és Végtelen háború spoiler
[ Szerkesztve ]
-
-
KISDUCK
addikt
A halálos iramban X-et valószínű hogy 2 helyett 3 részre fogják osztani. Igazából megértem a készítőket mert semmilyen minőséget nem kell elérniük a produktummal még is hasznot tudnak húzni belőle, zseniális. Diesel elszólta magát egy interjún a part 3-ról. Remélem hogy még jobban elhúznak a fantasy felé, hogy kiváló mém alapanyagot szolgáltathasson a szemetük.
-
KISDUCK
addikt
válasz Peterhappy #159275 üzenetére
Én is jót röhögnék, de nem fog megbukni. A 9 is a 225 milliós büdzsé több mint háromszorosát hozta, szóval biztos anyagi siker lesz a folytatás. A színészi fizetésekre kíváncsi lennék, de ha Rock visszatér az is lesz néhány tízmillió.
-
KISDUCK
addikt
válasz Piszmaty76 #152013 üzenetére
Megnézted már? Az előbb nézegettem a sarki TK kínálatát és ott láttam hogy már magyar felirattal is elérhető.
-
KISDUCK
addikt
válasz mephi666 #159307 üzenetére
Nem kell ide biológia, ha lenne a köviben egy nekromanta meg mágia akkor eskü elmennék rá moziba.
Vin Diesel lenne a paladin Rock - Besrerker Paul Walker - hát asszem a család neve elég lesz a kaszthoz a Walking Dead után Michelle Rodriguez - Rogue Ludacris - gnome engineer ...
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Amazon Kindle
- Kés topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest