- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KISDUCK
addikt
válasz Pearce #150590 üzenetére
Hát örülök hogy nyugdíjjba vonul, mert hát ráfér a pihenés, de az szomorú hogy egészségügyi gondok miatt teszi. A cikkben azt írják hogy afáziás, ami agykárosodásos nyavaja, hát remélem azért nem épül le.
Pont pár napja olvastam hogy Selma Blair is szklerózisos és neki is elég sok gondja van vele. -
KISDUCK
addikt
Láttam hogy az elmúlt napokban kisebb vita alakult ki a remaket illetően, most futottam bele ebbe 9gag-en: *KÉP*
Akárhogy nézem ennél a filmnél még a producerek is közreműködtek és több helyen azt írják hogy sok értelme nem volt mert viszonylag új film az eredeti is, de itt szerintem inkább a célpiac volt meghatározó, valószínűleg hamburgerföldén annyira nem megy jól a bagett, de hozzáadott kólával és sültkrumplival már többen megnézik.
-
KISDUCK
addikt
válasz Bad Pritt #150616 üzenetére
Hát ugye 9gag-nek a világ minden pontjáról vannak felhasználói köztünk olyanokkal akiknek nem anyanyelve vagy csak felületesen ismerik az angol nyelvet vagy bajban vannak a szlenggel. De lehet hogy itt "olcsó utánzatként" gondolt rá OP vagy csak összekevert 2 szót.
-
KISDUCK
addikt
A Morbiust nem nézte még meg senki a topikból? Már láttam róla mémet is hogy gyenge lett, meg imdb-n most 4,8 ponton áll 6,9k szavazattal.
-
KISDUCK
addikt
válasz #42308056 #150667 üzenetére
Rotten tomato méterre nem adok, mert volt hogy csak azért pontoztak fel filmet mert hogy "haladó", de ahogy nézem a közönség ott 65%-ot ad, de ott nem szoktam nézegetni pontokat szóval nem tudom ott az mennyit ér, az baj hogy amikor az első trailer kijött már akkor meg akartam nézni és nagyon gondolkodok a mozin, mondjuk költöttem már el pénzt felelőtlenebbül is. A károm se tudja mi legyen, remélem valaki a hétvégén beszámol róla itt a topikban.
-
KISDUCK
addikt
Elkezdtem a moonfallt, de hát ez mekkora gagyi kliséhalmaz már az elején, azt még csak a 20. percet karcolom. Isten áldja azokat akik itt a topikban lebeszéltek a moziról!
-
KISDUCK
addikt
Befejeztem ezt a moonfall-t, hát imdb-n a műfaj megjelölésnél nyugodtan törölhető a scifi, ennél egy sharkanado komolyabb film. Klisé van, fizika nincs, logika nincs. Ez csak azért katasztrófa film, mert maga a film egy katasztrófa.
értékelés: -2/10
-
KISDUCK
addikt
válasz Peterhappy #150717 üzenetére
Inkább nézd meg a gora-t, ez legalább nem akarja komolyan venni magát.
-
KISDUCK
addikt
válasz devil-k #150733 üzenetére
Hát ilyen idézőjelesen értettem a családbarátot, mert sajnos mindket részből kimaradt az erőszak megjelenítése. A 2. résznél már olyan volt hogy ahol jött volna a brutalitás ott ugrott a következő jelenetre a kép kb. olyan élmény volt nekem mint mikor a tv-ben leadták az alien 4-et és a durvább jelenetek ki voltak vágva.
-
KISDUCK
addikt
válasz Pitterix #150772 üzenetére
Még mindig jobb mint ez: [you had one job]
-
KISDUCK
addikt
és mephi666:
Szerintem csak annyit mondtak neki hogy: "tegyél úgy mint ha söprögetnél" és ő szó szerint értette.
Amúgy volt az ilyen helyzetekre egy paródia a Modern családban és adott részben két karakter statisztát játszott egy forgatáson és ők is hasonlóan imitálták a feladatot amit rájuk szabtak ezzel kiidegelve a stábot.
-
KISDUCK
addikt
Kellemes kis, misztikus horror. Pár helyen elég creepy volt a film. A főszereplő kölöknek jár a pacsi az alakítása miatt és szerencsére
. A játékidő nem hosszú sajnos, de ezt nem lehet felróni mert működik az egész, a film nem rohan, de ebbe a keretbe belefért aminek bele kellett. Megtekintésre ajánlom. Részemről 10 libabőrből 7 teligatyát adok.tudták hogy kell használni a jump scare-t Hát röviden, tömören ez kib.....tt jó volt. Szét röhögtem magam rajta, teli volt szituációs poénnal ami párszor fekete humor volt. Az imdb-n lévő 7.4 pontot simán megérdemli a film.
#értékelés
-
KISDUCK
addikt
Az Antlersben
, nem a Hang nélkül (A Quiet Place)-re gondolsz?van beszélgetés [ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
A gengszter, a zsaru és az ördög / Akinjeon / The Gangster, the Cop, the Devil
Kellemes kis koreai akció krimi, kikapcsolódásnak elég jó. Van itt is lőcs méregetés, ahogy az zsaru-maffiózó filmekben megszokott, de nem irritáló. Ma Dong-seok meg hát elég jól mutat a szerepben, ő volt a koreai fickó az örökkévalókban. A koreai filmipar tör fel mint a talajvíz.Részemről 6,5/10
#értékelés -
-
KISDUCK
addikt
válasz Vikthor #150998 üzenetére
Nekem mondjuk tetszett az új szellemírtók, nem mondom hogy a világot megváltotta, de nem éreztem a játékidőt kidobott időnek ellenben a 2016-os filmmel. A venom 2 nem volt rossz csak hát teljesen bemutatott erőszak nélkül és a hiánya miatt a balf@#&@ vágás eléggé elszúrta az élményt. Az film olyan volt mint egy családbarát disznóvágós dokumentum film, ahol az első jelenetben a disznó még az ólban röfög és vágás után már az ebédet mutatják sült májjal, székely káposztával és a következő jelenetben meg már búcsúznak a résztvevők jóllakottan, fáradtan és borvirágos orral.
-
KISDUCK
addikt
válasz radi8tor #151026 üzenetére
Ha ez lesz a film zenéje, akkor elmegyek moziba megnézni és amikor felcsendül akkor teli torokból fogom
üvölteniénekelni. -
KISDUCK
addikt
válasz eeXaa #151098 üzenetére
Hát annak a csodálatos múnfólnak olyan jó eredeti története van hogy egy óvodás komolyabbat rittyent egy bottal a homokba fél perc alatt. Cameron legalább a scifijeinek próbált mindig valami logikus és hihető részt adni és ha már ennyit csúsztatta a 2. részt biztos vagyok benne hogy tisztességesen ki lesz dolgozva ez is.
-
KISDUCK
addikt
válasz eeXaa #151111 üzenetére
Ez népszerűségi lista, ha megnézed a listát láthatod hogy nem pont szerint vannak sorban a filmek és vannak olyan filmek is amik jelenleg magasabb pontszámmal rendelkeznek mint a Batman. De hát annak ellenére hogy még az év felén se vagyunk túl a Batman egy kicsit közelebb van az év filmjéhez mint a múnfól és útóbbi elég durva bukás lett ahogy nézem: 150M$-os büdzséből 43M$-t szedett össze világszerte és imdb-n 5.2 ponton áll 41k szavazattal. Még a rohadt paradicsomon is 38% a kritikusi százalék pedig ott a hulladék produktumokat imádják felpontozni a közönség pedig 57%-os adott kemény ~2500 szavazattal. Régen ilyen sikerek után szokták dobni az embereket hálivúdban.
-
KISDUCK
addikt
válasz eeXaa #151114 üzenetére
Amúgy vicces hogy ezzel jössz mert általában amire az emberek 99.9%-a azt mondja hogy filmművészeti hulladék arra te rendre azt írod hogy masterpiece, meg zseniális, meg 10-ből 20 pont, szóval azt hiszem erre mondják "prepare for standards and make it double". (a legviccesebb az egészben hogy részletezni nem részletezed kb. sose hogy az adott filmben mi tetszett ennyire)
Ha nem értesz vele egyet akkor nézd meg a filmet és pontozd aszerint és akkor segítesz az imdb-nek reális pontszámot kialakítani a filmről. -
KISDUCK
addikt
válasz eeXaa #151116 üzenetére
Hát figy. ha egy blockbusternek szánt valami megbukott a kaszáknál akkor szerintem arra nyugodtan kijelenthetjük hogy gyenge lett. Mert a múnfól nem művészfilm és nem dráma, hogy kevesebb embert vonzon a moziba, az a film az a tömegeket akarta bevonzani a vásznak elé és az se jött neki össze nem véletlenül.
-
KISDUCK
addikt
válasz eeXaa #151119 üzenetére
A maradék 1% meg nem tud különbséget tenni egy jó film és egy olyan film között ami nem jó, de tetszik neki a töménytelen hibák ellenére.
""pontozd aszerint és akkor segítesz az imdb-nek reális pontszámot kialakítani a filmről"
...ezt gondolom viccnek szántad."Igen, részben viccnek szántam, de ha nem tetszenek a pontszámok nézd meg és utána értékeld, ilyen ez a
demokráciapopszakma. -
KISDUCK
addikt
válasz Farkassacred #151120 üzenetére
Deep water horizon, Deep impact,
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Amazon Kindle
- Kés topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest