Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gboszi

    senior tag

    válasz devil-k #96019 üzenetére

    Split (Széttörve)
    Persze devil-k nem szorul védelemre, hisz neki is csak véleménye van, mint mindenki másnak, de most nagyon egyetértek vele a film kapcsán.
    Sajnos nem találtam feliratos verziót, csak felirat nélkülit, vagy szinkronost, az utobbit kellett így választanom, de annyira nem volt vészes, mint elöttem írták.

    Mivel lehet, hogy csupán a nem tetszett is árulkodó lehet, ezért spoilerbe teszem az egészet.

    Nekem a film nagy csalódás volt. Próbáltam elkerülni minden spoilert, de persze az így is átjött, hogy a rendező visszatért, újra itt a Hatodik érzék stb. és hogy a közelező csavar sem marad el, ami szinte a rendező névjegye és majd leesik az állunk. Nem csak ezért vágtam bele, hanem mert tetszett a téma, szeretem a főszereplőt, és a rendezőt. Erre kaptunk egy kb Titanic filmet, ahol jaj el fog süllyedni a hajó, és a végén jaj elsüllyedt a hajó.
    Végig tudtam a film alatt, hogy nincs itt semmi szörny, meg nem úgy van, meg csak a rendező szopat minket, meg mindegyik csak egy énje stb. Erre bassza meg nem. Egy örült csávó elrabol 3 lányt, hogy megegye őket, ami kb a film 10. percében el is hangzik és tényleg. Ennyi.
    A film végi Bruce Willis, meg a legszánalmasabb dolog, amit valaha filmen láttam. Ettől miért lenne jobb vagy rosszabb, vagy bármilyen egy film? Csupán a hülye nézőnek kell, hogy jaj anno voltak itt jó filmek (hm...jobb) és azt is ő csinálta.

    A film pozitívumai csupán a két föszereplő és az alap sztori.

    "If you're good at something, never do it for free!"

Új hozzászólás Aktív témák