Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • devil-k

    nagyúr

    Batman Superman ellen- Az igazság hajnala
    Batman v Superman: Dawn of Justice

    7/10

    Minden előélet és felkészülés nélkül ültem neki ennek a filmnek. Sőt, nem voltak elvárásaim, csak piszok mód kíváncsi voltam, hogy mit is fogok kapni, ha ezt a két nevet egy címben tüntetik fel. Nos, a legelső megállapításom az, hogy a film címe piszok mód megtévesztő és félrevezető. Aki látta az alkotást az tudja, hogy nem a két gigászi hős csatáján van a hangsúly, az csak egy félreértés eredménye. Imádtam a hangulatot, a zenét és leginkább az operatőri játékot, de úgy éreztem magam, hogy beledobtak egy újabb Batman/Superman storyba és nem nagyon van előzmény... Na, jó... Van valamennyi, de vonatkoztassunk el attól, hogy a képregényben minden benne van. Kit érdekel? Az kevés, leginkább azoknak akik nem olvasták, mint pl. én.

    Ben Affleck, mint Batman nem okozott csalódást. Meglepően kedveltem, nem idegesített, nem irritált és végre kiderült, hogy miért van olyan mély/torzított hangja. Rendben volt, visszafogottan viselkedett, pedig azt hittem, hogy szörnyen nagyképűre alakítják az itteni karakterét. Egészségesen volt nagyarc, ami egy ilyen szerephez dukál.

    Jeremy Irons, mint Alfred? Rendben van, de a karakteren öregíteni kellett volna. Kb. 15 év lehetett így közöttük, ami szerintem kevés. Jobb lett volna az ősz, öregúr szerep szerintem.

    Jesse Eisenberg mint Lex Luthor? Tetszett, engem meggyőzött. Hozta amit hoznia kellett, s jól játszotta a szerepét Jesse. Kíváncsi vagyok, hogy a jellemfejlődés min megy még keresztül.

    Aki nem nagy elvárásokkal ül neki a filmnek, az nem fog csalódni. Amit hoznia kellett, azt bőven hozta, jó szórakozás volt egyszer. Viszont kicsit nyakig lettem a szuperhősös, küzdős filmekkel és az X-men és az Amerika kapitány is nagyon egy kaptafára fog most menni. Legalábbis számomra...

    [ Módosította: radi8tor ]

    - mozi bolondéria -

Új hozzászólás Aktív témák