Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pearce

    aktív tag

    Pár film a közelmúltból VOL1:

    Mad Max trilógia: az egyes filmek játékidejére mindegyik elment, de újra nagyon max. az elsőt nézném. A 2. rész nekem egyáltalán nem kiemelkedő, a harmadik meg még a másodiknál is gyengébb.

    Fury Road: aztaqrva, ez eszméletlen volt! Immortan Joe baromi frankón nézett ki, Furiosa egy kőkemény nő, a gitáros meg az ő pódiuma a lángcsóvával eszméletlen beteg. A járművek brutál jól néztek ki, és imádom, hogy megépítették őket. A zene fantasztikus, főleg a brothers in arms. És az a jelenet, az az űberkirály jelenet, amikor a War Rig-gel mennek, a motorosok dobálják a gránátféleségeket, a kamion eleje elkezd égni, Furiosa meghúzza a kart, a homok elkezd felverődni és ahogy a kamera ráközelít a motorra, az meg beszívja a levegőt, áááá.

    Az erő krónikája: arra a kb. 90 percre lekötött és a trükkök is jók voltak, amennyiből a film készült /kivéve a felhők közötti repülést, azon nagyon látszott a vetített háttér/, viszont hiányérzettel keltem fel a film befejezése után. Valami hiányzott.

    Pénzcsináló: a baseball-hoz nem értek, viszont ez az alkotás végig érdekelt, a szereplők is jól hozzák a figurákat, a párbeszédek és a film közbeni magyarázatok baromi jók. Nincsenek látványos jelenetek, de ide nem is kellenek.

    Cloverfield: még mindig egy szuper film, egyáltalán nem vészes ez a talált kamerás filmeknél szokás rángatás. A lények is jól meg voltak csinálva, van pár kib*szott jó jelenet, a film vége pedig egy kőkemény gyomros.

    Watchmen DC version: alapmű, stílusos lassításokkal, frankó zenékkel, szuper karakterekkel. A kibővítések közül szerintem a képregényes szál hót felesleges volt és a többi bővítés se tett hozzá annyit a film alap verziójához.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák