Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dany007

    veterán

    válasz Bad Pritt #47313 üzenetére

    Imádom az ilyen űrös, csillagászati dolgokat. Nagyon adja...
    Igen itthon néztem még valamikor anno 2007-2008 környékén.
    Mikor bejött itthon az IMAX rengeteget jártunk oda... Csak 1350 forint volt a jegy per fő... Bagatell összeg ahhoz képest, hogy egy sima mozijegy is valami 8-900 forint körül volt anno és hihetetlen élményt nyújtott.
    De szigorúan a 4. max 5. sor közepén kell ülni. :) Úgy az igazi.

    Ja én láttam a T-rexeset, amikor majdnem bekapott minket... :) Valami tenger mélye izét cápákkal... volt a nascar-os, a cyberworld 3D, meg még egy csomó a fene tudja... az utolsó asszem a szörnyek űrlények ellen volt. De akkoriban az összes kis IMAX filmet megnéztük...
    Igen a C3D-t sajnálhatod, mert messze a legjobb 3D-s élményt nyújtó IMAX film volt, amit valaha láttam.

    Persze aztán sok évvel később ennek hatására összekönyörögtem magamnak egy 3D tévét, de méretekből adódóan a közelében sincs az IMAX élménynek sajnos... (persze tévé amúgyis kellett - mert nem volt egyáltalán - és mindössze 20 ezer forint különbség volt ugyanazon típus sima meg 3D változata között, szóval annyit meg bőven megért).

    Szóval na, szerintem (is) nagyon nagy élmény tud lenni az IMAX. Sokszor csak csodálkozom hogy sokan mennyire szidják a 3D-t, hogy parasztvakítás. Hát nem tudom. Lehet velem van a hiba, de amit én ott láttam az nagyon brutális élmény volt. Ezért nehezen hiszem el, hogy valaki erre azt mondja hogy csak parasztvakítás.

Új hozzászólás Aktív témák