Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ispy

    veterán

    válasz Bad Pritt #156410 üzenetére

    A feleségem például kifejezetten nem szereti azokat a krimiket, ahol az író egyetlen célja, hogy mindenáron elrejtse a tettest és ezt úgy próbálja meg elérni, hogy rengeteg karaktert és azok közötti kapcsolatot vázol fel, mielőtt jön a nagy bumm. Mert nem mindenki azon agyal folyamatosan, hogy akkor ki a tettes, és az ilyen nagyon megkavart, kevert sztorik, ahol a végén már az sem tudod, hogy egyáltalán honnan indult a film nem mindenkinek jönnek be.

    A columbo ugye pont ezt a technóligát száműzte azzal, hogy már az elején megmutatja, hogy tessék, ő volt az. Ennek meg az ellentéte az Oxfordi gyilkosságok, ahol meg ember legyen a talpán aki vissza tudja mondani miről is szólt egy rész.

    Ami nekem a fúra volt az egészben, hogy tk. a 2. rész úgy készült, hogy az írót kicserélte egy milliárdosra, a családot haverokra és putty, kész a film. Nem erőltették meg magukat....illetve a csavar leleplezése sem volt szerintem szerencsés abból a szempontból, hogy a film közepén volt, vagy eleve ezzel kellett volna indítani, vagy csak a legvégén felfedni.

    Szóval szerintem a két film annyira nem tér el egymástól, itt inkább az a baj, hogy a kér film szinte egymás kópiája, pont mint 5 columbo rész: egyet láttál, mindet láttad.

    [ Szerkesztve ]

    "Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."

Új hozzászólás Aktív témák