Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mik76

    senior tag

    Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole
    Ezt anno moziban neztem meg es akkor nagyon tetszett. Most hogy a gyerek mar van annyi idos hogy ez is belefer, gondoltuk ujra nezzuk. Teljesen jol oregedett, szamomra eppen annyira volt lenyugozo vizualisan, mint szorakoztato es izgalmas tortenet szempontjabol. Kicsit ertetlenul allok az elott hogy miert nem futott be nagyobb sikert, lazan utoleri a konkurenciat. En nem vagyok egy Zack Snyder rajongo, de ez bejott.

    8.5/10

    The Golden Compass

    Ezt is jo regen lattam, szinten a gyerek miatt lett ujra nezve. Az elozo film teljes ellentete. Mondjuk nem mintha anno bejott volna, de most szabalyosan fajdalmas volt nezni es hallgatni. Ekkora zagyva suletlensegekkel megtomott okorseget regen lattam. Vizualisan is annyiszor bukik hogy nem is ertem hogyan kaphatott vfx oscart. Nem csod hogy elkaszaltak, es nem lett belole folytatas. Allitolag konyv sorozat. Valaki olvasta? Kivancsi lennek az jo volt-e, es be lett-e fejezve?
    Ez egy holt gagyi akarmi volt.
    A cg kisallatok miatt kap 3/10-et, amugy meg kevesebb lenne.

    Spirited Away

    Chihiro az Chihiro meg mindig. Izgalmas, kedves, ijeszto, latvanyos, fordulatos, stb. Sokadszorra lattam, vegig lekotott tovabbra is. Fiam is nagyon elvezte.
    Yubaba-tol meg most is kirazott a hideg az elejen, meg az egesz vilag bemutatasa epp olyan erdekes es meghokkento mint elso nezeskor. Westendben, majdnem ures teremben. Pedig mennyi szart tudnak telt hazzal vetiteni. Na mindegy. Itt mar ugyis ki lett targyalva az anime vonal mostanaban.

    10/10

    Apropo anime. Ha jol emlekszem a Metropolis-t nem irtatok. En nagyon jonak tartom, erdemes megszerezni. Japanul, felirattal... ;)

    http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1

Új hozzászólás Aktív témák