Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hoffman_

    nagyúr

    válasz Mik76 #123376 üzenetére

    Entourage
    1080p eng

    na ez egy érdekes darab volt. gyakorlatilag önálló filmként ez egy elég semmitmondó mutatvány. nem mondanám, hogy középszerű, de azért se füle, se farka kívülállóknak. ezt a filmet gyakorlatilag a sorozat kedvelőinek csinálták, ami nem túl gyakori kombináció. ebben a formában viszont már nagyon is megállja a helyét. ha megvolt előtte a 8 évad, és megfelelő kapcsolatot ápolsz Vinnié-kkel, akkor rendben lesz ez is. a sorozat kétségtelenül erősebb, azt 8, akár 9 pontra is kihoznám. a 8. évad és a film kicsit olyan, mintha felevezett volna a farvizen, néhol összecsapott, sűrű. de a feeling ugyanaz, ez a lényeg. a sorozat pedig szuper.
    kis hálivudi betekintő a plebsnek (ezek vagyunk mi, mindenféle negatív felhang nélkül, hehe). kis naivan valahogy így képzelem. ha az exeddel kemény volt a búcsú, akkor a következő közös filmetek vagy sz*r lesz, vagy nem lesz :D

    Final Cut: Ladies and Gentlemen (Pálfi György)
    dvd hun

    amennyire nem talált be a Hukkle, annyira tetszett ez a filmje. biztos próbálkozott hasonlóval más is, de nekem ez volt az első ilyen élmény. a maga nemében szerintem elképesztő. aki a filmeket nem csak a blokkbászter miatt nézi meg, hanem a filmművészet, mint olyan, is érdekli, az ne hagyja ki. a sztori tényleg nagyon egyszerű, bár van akinek még így is nehezen követhető a váltásokból adódó felépítése miatt. szerintem gyerekjáték volt. nagyon jó móka. némi filmtörténeti háttér nem árt hozzá, a műveltebbeknek minimum a 3/4-e meglesz :)

    Spider-Man: Into the Spider-Verse
    1080p eng

    emlékszem, hogy megjelenéskor elég pozitív benyomást keltett, többek között itt is. azóta terveztem megnézni, most sikerült. és de jó, hogy végre megvolt. alapvetően Batman párti vagyok, de Spider-Man meséken nevelkedtem, nagyon kedvelem a pókicát is. ez a film pedig egy kimagaslóan jó összképet hozott. az animáció elsőrangú, a sztori pedig távol áll az elcsépelttől. nekem nagyon tetszett, annak ellenére volt kiegyensúlyozott, hogy meglepően sokrétű volt, szomorú, vidám, vicces, bárgyú, akciódús, de nem kaptak túl sehol. nem csoda, hogy népszerű volt. jöhet harmadszor is : )

    #értékelés

    [ Módosította: vond ]

    "The time you enjoy wasting is not wasted time."

Új hozzászólás Aktív témák