Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fateless

    veterán

    Avengers Infinity War

    Spoilermentesen

    Azaz egy szónyi spoiler, ami már elhangzott: rabbit :DDD

    Azt már sejtem, hogy sixx úgy írt kritikát, hogy nem látta a filmet... :U

    Nem lehet úgy Marvel Comics filmet nézni, hogy ne legyen tele poénnal, kiszólásokkal, utalásokkal, így ez ebben a filmben is megvolt Aminek viszont örülök, hogy a film vége után alapvetően nem a nagy poénokról fognak első körben az emberek a termekből kifele jövet beszélni. Volt egy elvárásom a film kapcsán arra nézve, hogy minek kell ahhoz történnie, hogy hűek legyenek a címhez, és örülök, hogy ez valóban megtörtént.
    Ami számomra a különlegessége a filmnek, az nem a szuperhősök garmadája, hanem a főellenség (szándékosan nem főgonoszt írok) személye. Annak a karakternek köszönhető, hogy ez a film kasszasiker lesz. Nem a megszokott ívet írja le a birodalomban, így elég érdekessé teszi a teljes filmet. Persze, sok apró (Peter Dinklage) és hatalmas (Peter Dinklage) jelenet van a filmben, de mindenképp Thanos viszi el a prímet.
    Természetesen ebben is volt pár logikai bukfenc, köztük egy hatalmas is, de melyik az a mese, amelyiknek ezt nem bocsátjuk meg.
    A filmben megvan minden, ami ahhoz kell, hogy egy ilyen filmről sokáig beszéljenek: váratlan történések, többféleképp értelmezhető jelenetek, logikátlan lépések, jól elhelyezett humor, kellő dráma, sok lehetséges folytatás.
    A filmről elhangzott már, hogy szinte DC-s magaslatokba / mélységekbe (mindenki válasszon ízlése szerint) vitték a stílust bizonyos tekintetben. Nagyon remélem, hogy ezt nem csapják agyon a következő részben egy ostoba "megoldással".

    Összességében jó kikapcsolódás volt a film, nem sajnáltam, hogy elmentem egy zsúfolt előadásra, sem azt, hogy erre a filmre ültem be kevés szabadidőmből áldozva. Mielőbb érdemes megnézni, hogy minél kevesebbet lőjenek el kollégák, barátok, iskolatársak, stb, mert megéri "tudatlanul" beülni a filmre.

    Még valami - félig spoileres, de nem lövi le a filmet: Ha valaki olyan hiszékeny volt, hogy elhitte, hogy nem lesz IW2, az tévedett.

    [ Szerkesztve ]

    "A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

Új hozzászólás Aktív témák