- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Poco X6 Pro - ötös alá
Aktív témák
-
lvnt
őstag
válasz Kassadin #33282 üzenetére
Na, amire válaszoltam a másik hozzászólásban az ajánlásodra, már te is szerkesztetted.
Nem hiszed el, épp ma jutott nekem is eszembe ez. Mármint az imdb-toplista. Úgy tervezem, hogy hátulról indulok, mert az elejéről sokkal többet láttam. Maximum 250 nap alatt meg is van. -
adalbert1
veterán
válasz Kassadin #33282 üzenetére
Azt én is fentebb írtam, egyik kedvenc filmem, sőt az egyetlen film amit kétszer is megnéztem a moziban.
A 250-es listának én szerintem úgy a felét láthattam, de ha egyszer lesz türelmem, akkor összeszámolom.Insidious: ez tényleg parás volt, pár jelenetnél szó szerint nem mertem odanézni (barátnőm meg a hangra érzékenyebb, ő a fülét fogta be - viccesek lehettünk ), mondjuk nem is annyira szeretem az ilyen filmeket.
The Company Men: jó volt végre valami valósnak tűnő filmet is megnézni, nekem tetszett ahogy bemutatta a válság által tönkrement karriereket.
spoilerMondjuk az furcsa volt hogy valaki MBA-val és több év vezetői tapasztalattal nem talál munkát, de végül is hihető ha tényleg sok ezer hasonló emberrel együtt került utcára. Illetve az is durva hogy minden fogyasztását hitelből fedezte (oké, ez is érthető hogy kb. mindenki ezt csinálta), pedig egy ilyen életszínvonalon már azért elég komoly megtakarításainak/befektetéseinek kellene lennie az embernek.
Aktív témák
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- Napelem
- Milyen TV-t vegyek?
- Linux kezdőknek
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- OTP Bank topic
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5400 14" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- Brother HL-L6400DW duplex WiFi-s lézernyomtató 50lap/ perc!
- Új Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/700W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest