- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabesz82
őstag
válasz Fifaisshit #14226 üzenetére
Versenyeken mással játszanak, külön oda fejlesztik, nem a proli Fifát kapják
PSN: Morfologus82
-
gabesz82
őstag
válasz Meghivott #14820 üzenetére
én Umtiti-Alba párost használom, nekem bejöttek, Alba mindig visszaér ha kell, és középre is besegít ha úgy adódik, sőt jobb oldalra is átkeveredik ha ki kell segíteni azt az oldalt, szóval szerintem Laligaban ingame nincs nála jobb balhátvéd (szerintem a valóságban is jelenleg ő a legjobb spanyolhonban) kivéve G.Jesus ellen, ő felborítja Sámuelt. Viszont Umtiti nagyon kevés tizit csinál, jó ütemben lehet kilépni vele... Varane sem rossz, ő a másik cb-m, viszont ő sokkal több büntit hoz össze, ő nekem kicsit darabosabb, viszont Ramos sose lesz a csapatban (leszarom mennyire OP), így egyelőre marad Varane a másik cb.
[ Szerkesztve ]
-
gabesz82
őstag
válasz etaclan1984 #14847 üzenetére
Szinte senki... de csak azért használják mert a következő lépcsőfok az TOTY Kane
-
gabesz82
őstag
Nem tudom ki hogy van vele de a lengyeleknél aljadékabb pléjerek nem nagyon vannak. Vagy esténként csak a fosarcúak játszanak? Mondjuk én vagyok a hülye hogy bekapcsolva hagyom a voice chatet... az előbb az egyik agyhalott végig böfögött a mikrofonba. Mondtam is neki szépeket...
-
gabesz82
őstag
válasz Kristof_94 #15762 üzenetére
Jah nálam megalapozta a meccset az elején, hogy elmondta a kezdősípnál (persze miután megállította azonnal a játékot és elkezdte veszettül állítgatni (ez a halálom bakker), majd 3szor elmondta (persze fantasztikus kiejtéssel), hogy "vat a sitti szkvad". Az elején szarul kezdtem és kaptam 2gólt, persze a csapata a szokásos Jesus, Willian, Sané fos volt, mondtam is neki, hogy "your squad is very indvidual, so special, no cliche..." na itt elkezdte mondogatni, hogy "jú ár veri bed pléjör" ezt elmondta 5ször kb kapott egy gólt, utána meg folyamatosan cselezgetett és mondogatta "lúúúk, lúúk" és semmi nem jött be neki én csak röhögtem a mikrofonba (ő meg böfögött... beszarás mekkora idióták vannak) aztán megkapta a 2. gólját a 70.-ben majd még 2-t, ekkor átváltott üvöltözésbe akkor már csak a kuuurwa-t értettem nem bírtam ki és megkérdeztem a 4. gólomnál, hogy who's bad looser? persze hozzátettem még mást is, de inkább nem írom le
És az a durva, hogy ez csak egy volt a sok közül, és tényleg a legsuttyóbbak a lengyelek... meglepő módon a románok, szlovákok teljesen normálisan játszanak (nyilván ott is vannak barmok, de elvétve). Volt egy román srác, félidőben teljesen normálisan beszélgettünk pár mondatot, a végén nyert 3-2-re és mondta, hogy GG, good game man, thanks. Így kellene hozzáállni talán, de mit is vár az ember manapság...
[ Szerkesztve ]
-
gabesz82
őstag
válasz futre75 #15777 üzenetére
Úgy általánosságban nem ismerem a lengyel népet, még sosem voltam ott, így nem vagyok róluk rossz véleménnyel, de akik fifáznak, azoknak tényleg 80%-a elég gusztustalanul viselkedik. Hozzáteszem találkoztam már jópár magyar suttyóval is, de velük ritkán dob össze, legtöbbször tényleg a lengyel, román, orosz szentháromság érkezik ellenfélként.
-
gabesz82
őstag
Srácok... most őszintén az a baj, hogy egy ikon lap OP??? hát azért ikon bassz@ meg, azért kerül több százezer/millió coinba. A sokkal nagyobb probléma és ge..ség az a játékban, hogy az ilyen nevenincs játékosok mint Musa, Alessandrini, vagy még egy rakás olyan arcot lehetne itt felsorolni, akinek a nevére sem emlékszem de mégis OP a játékban. Használjátok is őket bőséggel (mert szinte mindegyikőtök csapatában ott virítanak), mégis jön mindig a köpködés, hogy rohadt OP játékosok, rohadt ikonok... WTF??!!
-
gabesz82
őstag
válasz etaclan1984 #16586 üzenetére
+1 Sheva
Csak hogy legyen ellenpélda is... nekem a Cultural exchange French connectionből dobott egy 92-es IF Higuain -t
[ Szerkesztve ]
-
gabesz82
őstag
-
gabesz82
őstag
Srácok, nem tudom ki használja, de tegnap este óta nekem nagyon adja a 4-2-3-1 (2) felállás. Season-ben 6-1-0 elsőre, WL kvaliban meg elődöntőben vagyok jelenleg elsőre 3-4 gólokkal nyertem végig, az ellenfélnek szinte mindig 3-4 lövésnél több nem jutott.
-
gabesz82
őstag
válasz Kristof_94 #16794 üzenetére
Laligában jelenleg ingame Paulinho a legjobb szerintem, N'Zonzi nagyon lassú és darabos, Casemiro szintén.
-
gabesz82
őstag
válasz Fifaisshit #16888 üzenetére
Bocs, nem tudom kihagyni... ilyen csapatnévvel, hogy Újpest FC ne csodálkozz
-
gabesz82
őstag
Le lehet védekezni, ki lehet ismerni az ellenfelet 2-3 támadás után, mert azért az igencsak ritka, hogy valaki 4-5 féle cselt is tol, általában 1-2-t csinálnak és szinte mindig ugyanabban az ütemben, irányban. Persze, ha nagyon profi, akkor nem nagyon tudod levédekezni, mert pont az a lényeg benne, hogy váratlant húz. Bár most div 3-ban 2 meccsemen 2 cselgép jött szembe velem, de szerencsére akkor is cselezett amikor tök felesleges volt
[ Szerkesztve ]
-
gabesz82
őstag
válasz gabigyerek #16943 üzenetére
miért vagy ezen meglepődve, amikor egy 165 magas 60 kg-os Mertens vagy Insigne érinthetetlen?
-
gabesz82
őstag
Srácok! Nekem úgy tűnik, hogy ez az új patch jó lett! Tegnap este div4 7/7 win, most div3-ban 3/3 winnel állok. Olybá tűnik, hogy a legacy defendingen és auto tackle-ön módosítottak, mert rengeteg lukas védelemmel találkozok. Direkt figyeltem, hogy a csávó elváltott a védőről, és tényleg nem is csinált semmit, nem lépett ki rám, nem vette el a labdát, simán elmentem mellette. Remélhetőleg így is marad...
-
gabesz82
őstag
válasz Fifaisshit #17629 üzenetére
PC-n tegnap jött. Xone, PS4 még várat magára... Csak akkor kell újra kezdeni, ha vártál az auto tackle-re mindig
-
gabesz82
őstag
válasz etaclan1984 #17632 üzenetére
Há' persze... és senki se használja Musa-t és Jesus-t
[ Szerkesztve ]
-
gabesz82
őstag
-
gabesz82
őstag
Srácok! Nyitottam egy Godín-t, használható vagy adjam el? Jelenleg Umtiti-Varane CB páros van.
Dejvid: abból dobta Godínt
[ Szerkesztve ]
-
gabesz82
őstag
Srácok! Ti ezt a WL-t hogy a picsába tudjátok minden hétvégén nyúzni?! Hát én idén most játszok először (eddig 3szor kvaliztam magam, de nem volt időm hétvégén játszani), de 10 meccs után aszondom köszi Az egy dolog, hogy annyi eredetiség van a csapatok összeállításában mint anno a józsefvárosi piacon az Adidas melegítőben, de hogy ráadásul még a játékmenet is szörnyű, nyerek 7-2re aztán kikapok 5-0ra, megint 4-0ra nyerek, aztán jön a 4-1es zakó. Totálisan random, flipperfoci... hát nem irigyellek titeket, mert ez k..ra idegörlő egy "szórakozás". Hajrá, és eredményes hétvégét mindenkinek én már nem veszélyeztetem a toplistát
-
gabesz82
őstag
válasz Kristof_94 #19825 üzenetére
Még van egy félidő, Malaga már 10en van, úgyhogy simán benne van még egy nagy zakó is a Malagának. Az előbb varázsolt egyet, majdnem gólpassz lett, szerintem lehet benne gól...
[ Szerkesztve ]
-
gabesz82
őstag
válasz Kristof_94 #19835 üzenetére
Szerintem ne rágódj ezen, teljesen más a játékmenet. A szezon és wl mintha két külön játék lenne.
-
gabesz82
őstag
-
gabesz82
őstag
Basszus... mega packból baby Pires adjam is elfelé?
-
gabesz82
őstag
Srácok... ez most valami új divat lett, hogy a sok szarházi 10K-s csapattal tolja?! Fél év játék után erre futja... biztos élvezi a játékot, biztos a kedvencei a 79es nénet játékosok, persze mindet tolja a gép mintha muszáj lenne... 21-3 ide a kapuralövések száma, persze a végeredmény 3-2 oda... hogy a villám ba..ná agyon az ilyenek pc-jét... egyebet nem mondhatok kérem kaccsojja ki...
-
gabesz82
őstag
válasz etaclan1984 #21267 üzenetére
Levi szereti nyitogatni. inkább mint a bankkártyámról a fut point szokott örjöngeni mert mindig dobálja neki a CReket meg Messiket.
[ Szerkesztve ]
-
gabesz82
őstag
Ezzel a meccs végi mozizással nem lehet semmit kezdeni? Ez így élvezhetetlen, plusz 3-4 perc tök felesleges időtöltés.
-
-
gabesz82
őstag
válasz etaclan1984 #21999 üzenetére
Csak aztán nehogy ötletet merítsen az EA ebből
-
gabesz82
őstag
válasz etaclan1984 #24097 üzenetére
Úgy általánosságban lehet szerintem mondani, hogy nagyon sok a fosarc a játékban... meglepő módon én ha románnal találkozok, szinte mind értelmesen játszik, még akik normálisan játszanak a törökök, viszont náluk a netkapcsolat ratyi, nagyon laggosak a meccsek. Viszont a lengyel és magyar arcok messze a legótvarabbak, ezt sajnos én is tapasztalom. Egyébként meg a magyar mentalitás ilyen... még anno bátyám mesélte amikor kint volt USA-ban, hogy az ottani magyar régebb óta kint élő (5 év után már töröm a madzsart, you know...) közösségek a legirigyebbek és legelutasítóbbak a többi magyarral szemben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest