Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Geradossz

    aktív tag

    válasz A guru #4349 üzenetére

    Arányaiban nem több a jó, és azért játszanak konzolon, mert olcsóbb minden szempontból, a konzol is és a játékosok is, pcn sokkal szebb a fifa. És az is közrejátszik h sok a gyenge player pcn kiélezetebb a mezőny. Ha nem 40 meccs lenne konzolon a wl én is boxon játszanék mert könnyebb és könyebben érnék el jó helyezést de mivel nincs rá időm igy marad a pc na meg mert szebb is. Elvárják, hogy minden héten játsz 40 meccste meg squadbattles stb ráadásul sb-t nem is akármikor kb egésznap ott kell lenned, wlbúől ha kihagysz egy hetet buktad a havi rewardot, fos az egész. Semmi gond nem lenne a 40 meccsel, ha nem péntektől vasárnapig kéne hanem egész héten akkor tolod amikor akarod. nem tudom, ez az EA-nek miért fájna? Nekik hótmindegy sztem h mikor játszunk nekünk viszont nem. Ráadásul youtubereknél ahhoz, hogy a fifát a pc-d jó grafon vigye meg még hdba stremelj legalább egy 5-6 százezres konfig kell, konzolon ez megvan 200ból...

    Gorilla meg... jó játkos de top1 lett honnan tudod, hogy kiket dobált be neki, lehet mindig selejteket, ha mindig top100 at dobna be ellene nem lenne neki sem 40 wine folyamatosan. De full random dobálja az embereket és a csapatokat is.

    Xboxon könnyebb érvényesülni szerintem, és amig nem azd önt, hogy kihez pattan többször addig nem lehet kijelenteni h jobb. Elite mezőnytől bárki elverhet bárkit jelenlegi helyzetben csak szerencsekérdése. Valós fociban is van, de nem ennyi és nem 10 szer egy meccsen.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák