- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
Na basszus, jött egy Eriksen az MM sbc-ből... Persze, hogy nem akkor, amikor TIF
-
Kristof_94
nagyúr
Szerintetek van rá esély, hogy Gabriel Jesus és Gabriel Barbosa bekerülnek az UT-be a winter upgrade során? Mert, ahogy Jesus statjait néztem a Sofifa.com-on, nagyon durva lesz ingame. Ha bekerül a BPL csapatok 80%-ban benne lesz. 4 wf, 5 skill moves... Tuti drága lenne eleinte, kb. mint Martial.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz Rypejakten #12779 üzenetére
Remélem, bár ahogy nézem február közepe után lesz ez.
-
Kristof_94
nagyúr
Miért vagytok ennyire biztosak benne, hogy lesz Rooney SBC?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz LendvaiFeri1 #12813 üzenetére
Azt vágom, csak kérdes, hogy klub rekordra adnak-e.
-
Kristof_94
nagyúr
Szerintem egy hunter lappal felszerelem majd, de még anélkül is simán megállja a helyét! Mellé valami jó ausztrál ligás csatár, mögéjük IF Troisi CAM-ba...
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
Jó hír! Sikerült az utolsó vizsgám is, nem csúszom újabb évet, szóval most már tudok fifázni!
-
Kristof_94
nagyúr
válasz vegitossj7 #13053 üzenetére
Pedig idén a "nagy" védelmet is behozták, így már nem lehet AltTab-ot nyomni, az nagyon kemény csalás ám!
Kár, pedig mindig megnéztem szünetben a facebookot vagy zenét nyomtam be, de most már vigyázni kell, nehogy véletlenül megnyomjam a Win gombot, mint máskor amikor egy gólt szerettem volna rögzíteni...
Annyi pénzből amennyi egy "lightning round" alatt összejön nekik, olyan védelmet kellene csinálniuk, hogy csak na... Online szezont már nem is nagyon játszom, mivel alapból gyatra a nyeremény is, a draftban meg jó, ha lő egy öngólt, legalább több csomagot kapok.[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
Valaki megtudná nekem mondani, hogy a loyalty chem maximum mennyit ad?
-
Kristof_94
nagyúr
Hamarosan kinyitom a Hybrid SBC 4 ajándék csomagját, kíváncsi vagyok lesz-e valami értelmes nyitás... Valami túlhájpolt lapot jó lenne nyitni, pl. Dybala, Rooney, ők jó kis pénzt érnének.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz LendvaiFeri1 #13111 üzenetére
Meglehet, de jó lenne már egy nagyobb nyitás!
A "legjobb" Banega volt, az 50k-ban meg Giroud...
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
Nyert Egyiptom Salah góljával, esélyes egy MOTM az EA-t ismerve.
-
Kristof_94
nagyúr
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem tegnap nagyon jó meccseim voltak! 4312-ben összeraktam egy BPL csapatot, elöl Welbeck és Musa, mögöttük Eriksen, a 3 középpályás pedig Dembelé, Kanté, Fernandinho.
Egy kis hibája van, hogy nincs egy jó tizenegyes lövő. Ebbe a felállásba POTM Hazardot hogy lehetne betenni? Chem veszteség nélkül egyáltalán lehetséges? -
Kristof_94
nagyúr
Ha most streamelnék egy online szezonos menetelést érdekelne valakit?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz Kristof_94 #13148 üzenetére
Mindegy, belinkelem ide a csatornát, közvetítek kicsit: TWITCH
-
Kristof_94
nagyúr
válasz Kristof_94 #13151 üzenetére
Nézte valaki?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz veterángeri #13160 üzenetére
Bocsi, ha esetleg laggolt kicsit, 100 megás DigiNet van, amúgy nem szokott, de most én is éreztem gondolom a közvetítés miatt.
-
Kristof_94
nagyúr
Érdemes megnézni a heti meccszseton TOP100-t is. Októberi accountok vannak ott 6500 győzelemmel és hasonlók.
-
Kristof_94
nagyúr
Szerintem egy ESport csapathoz is tartozhatnak, mert hasonló nevük van pl.: uzuaasaxa123214
Amúgy szerintem egy olyan újítás kellene, hogy draft és/vagy szezon meccsek előtt kiírja, hogy az adott csapatnak mennyi győzelme, döntetlenje és veresége van. Mondjuk akkor lehet, hogy rengetegen visszalépnének.
-
Kristof_94
nagyúr
Na, megint szívat a játék... Ellenfélnek 2-3 lövés kapura, nekem tucatnyi és alig bírom döntetlenre hozni. Már 4 döntetlen van a DIV3-ban 3 győzelem mellett. Kapufa, 1v1-ben mellé vagy el sem lövi, csak késve.
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
Úgy látom PC-n Salah is elég magas áron mozog. Kihúztam már párszor, de most 100 csomagból sem tudnám.
Pedig 600-700k... -
Kristof_94
nagyúr
válasz veterángeri #13210 üzenetére
Inkább raknák már be Jesus lapját a FUT-ba!
-
Kristof_94
nagyúr
Majdnem feljutottam a DIV2-be, de úgy látszik 3 meccs nem volt elég ahhoz, hogy az utolsó 3 pontot megszerezzem
Hiába volt 3x annyi helyzetem, olyan szituációkban hagytak ki helyzeteket, ahol máskor 99%-ban bemegy...
Ja és az meg hab a tortán, hogy annyi éles helyzetben eladott labda van a védők által, hogy az már röhej. Elbukik a labdában, a másik védőben, öngólt lő...
Kezd elmenni a kedvem, pedig szerdán még megvolt a lelkesedés.[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
válasz vegitossj7 #13215 üzenetére
Egy jó kis FIFA Street jöhetne már PC-re. Az sem érdekelne?
Amúgy csinálhatnának valamit a sérülésekkel, a legutóbbi meccsen 2 is volt, lassan többe kerül, mint a squad fitness...
-
Kristof_94
nagyúr
Srácok! Az utóbbi 2 napban siralmas volt a befejezésem 1v1-ben... Mit nyomjak, hogy ne lőjem a kapusba vagy mellé? Xbox 360 kontrollerem van.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz gabigyerek #13239 üzenetére
Köszi! És ez a finesz meg driven shot hogy működik?
-
Kristof_94
nagyúr
Kipróbáltam ezt a lapos lövést és bejött. Nyertem 6-0-ra DIV3-ban, 7/6 volt a lövéseim aránya!
4-0-nál behoztam Tim Cahillt, aki kb. 1-2 percre rá egy bombagóllal hálálta meg! Szóval mégsem olyan sz*r, mint ahogy valaki említette itt 2-3 napja. -
Kristof_94
nagyúr
válasz evibly #13259 üzenetére
Igen, az elnevezést kavartam kicsit.
Köszi a tippet! Remélem lassan feljutok majd a DIV2-be is, de mindig jön valami akadály. Nem akarok senkinek rosszat, szóval inkább azt mondom, hogy remélem Martial jövőre átigazol a kínai bajnokságba...
Ronaldot nem láttam még így ingame... -
Kristof_94
nagyúr
Na megint csak a bennmaradás lett meg, de ez sem rossz. Viszont nagyon bosszantanak már az OP csapatok. Ben Yedder, Carrasco, Williams és hasonló finomságok, kb. úgy mennek mint egy 90-es játékos. Ilyenkor sírom vissza a Cr-Suarez-Messi trióval rendelkező ellenfeleket.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ukrajnai háború
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest