- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
válasz szupersanyi #11482 üzenetére
Egyelőre fifázni sem tudok, mert a C (Windows) meghajtómon kívül a többit nem látom!!! Mintha eltűnt volna.
Huhh, egy újraindítás megoldotta, mehet egy kis SBC... Már kezdtem betojni.
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
válasz Kristof_94 #11480 üzenetére
Mindegy, azért ha valakinek van ötlete vagy friss tapasztalata, szívesen veszem!
-
Kristof_94
nagyúr
Sziasztok!
Egy gyors segítséget szeretnék kérni! Elkezdtem egy angol 2. ligás csapatot futheaden: [link]
Nagyon rossz így eddig? Szerintetek hogy kellene befejezni vagy kiket kellene cserélni? -
Kristof_94
nagyúr
válasz _adaml21_ #11499 üzenetére
Igazából nem ragaszkodom az angol ligához csak a 2 csatár megvan. Valami jó kis ezüstöt szeretnék, amivel helyt állhatok az arany csapatok között is. Tavaly volt egy olyan csapatom, de idén még nem...
4321 vagy a linkelt felállás, de talán inkább előbbi.[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
válasz _adaml21_ #11501 üzenetére
Nem baj, azért köszi! Sajnos ha gyorsak, akkor rosszul passzolnak és alacsony a PHY, ha meg jól lő és jól passzol, akkor lassú, eddig kb. ezt láttam.
Mindenképpen kellene valami beton középpálya. Most jut eszembe, hogy nekem megvan Kessié a Serie A-ből, mint inform Monthly Reward. Lehet, hogy "köré" kellene építeni? -
Kristof_94
nagyúr
válasz Kristof_94 #11502 üzenetére
Csináltam eddig egy ilyet, viszont jól sejtem, hogy baj lehet az elől lévő trió fizikai adottságai miatt?
[link] -
Kristof_94
nagyúr
Valakinek PC-n van kedve egy meccshez? Kipróbálnám az új csapatot!
-
Kristof_94
nagyúr
válasz LendvaiFeri1 #11510 üzenetére
Mikor? Ne haragudj, de december eleje óta nem volt időm játszani!
-
Kristof_94
nagyúr
válasz LendvaiFeri1 #11515 üzenetére
Ne haragudj! Írj rám most originen, ha van időd!
-
Kristof_94
nagyúr
Aki teheti próbálja ki IF Kessié-t! Ez az ember betegesen jó!
2 meccset nyomtam velük eddig.
Sau: 2 meccs 2 gól 1 gólpassz
Lapadula: 2 meccs 1 gól 1 gólpassz
Farias: 2 meccs 3 gól 1 gólpassz
Kessié: 2 meccs 3 gól 1 gólpassz
Gonzalez: 2 meccs 1 gól 1 gólpasszÚgy futott Kessié, mint egy gepárd, pedig csak 70 a PACE-je és semmi lap nincs rajta. Az egyik gólnál úgy mentem el 2-3 védő mellett, mint ha egy Auba lett volna.
-
Kristof_94
nagyúr
Lehet, hogy majd amikor az összes TOTY benne lesz a csomagokban streamelek egyet az Originen, remélem ez megoldható. Nem biztos, hogy leszek, mert tanulnom kell, de ha jól haladok, akkor kinyitom azt az 1-2 tucat csomagot, ami jött az SBC-ből! Plusz van pár ezer pontom is, de sajnos draftolni nincs időm, úgyhogy maradnak a csomagok. Lenne rá igény?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz _adaml21_ #11528 üzenetére
Hehe, ez tetszett!
Itthon nehéz lenne odáig eljutni, szerintem nem sok streamer van, aki kap pénzt. Mondjuk a helyükben én is félnék az adózástól.
Néha szoktam venni pár százat és akkor gyűlik folyamatosan. Pl. tavaly TOTS-ra összegyűlt vagy 6500-7000 pont és nyitottam egy párat azért. Jó nyilván sehogy sem éri meg, de rosszabb dolgokra is költhetnék!Mekkora paraszt az, aki online friendly meccsen is csal, lerontja az ezüst csapatom statisztikáját...
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
-
Kristof_94
nagyúr
Az milyen már, hogy ledobtam a fifát ablak módba, közben neteztem, erre mire visszaváltok a fifára már egy draft képernyőn vagyok, hogy válasszam ki a felállást. -300 pont De legalább online...
-
Kristof_94
nagyúr
Csak nekem tetszik az új TOTW-ból az az ausztrál ezüst?
Ha majd lesz időm, lehet megveszem, szívesen kipróbálnám! -
Kristof_94
nagyúr
Szép estét mindenkinek!
Láttam sokan fognak itt streamelni, asszem már én is említettem korábban. Folyamatosan tanulok jövőhét szerdára, de ha lesz időm, akkor vasárnap este nyomok egy Twitchet. Ezt originen amúgy egyszerűen meglehet oldani?
Sajnos csak 24 db csomagom van, a legtöbb premium gold players, de van 3 db rare gold is (25k) az az abszolút kedvencem, eddig sokszor adott nagy értékű lapokat! Szerettem volna több csomagot betározni, de ezeket is mind szerdán csináltam, a nagy része SBC, illetve volt egy 3 draft győzelmes is, ott asszem 2 csomagot kaptam. Sajnos nincs időm játszani december eleje óta, pedig volt, hogy POTM Hazard idején 4-5 draftot is simán lenyomtam egy nap, mondjuk nem nehéz, mert sokan öngólt lőnek. Van némi pontom is, reménykedem a La Liga csomagokban, hátha adnak majd be olyat. Szerintetek van rá esély?
Nem lesz amúgy hosszú stream, maximum fél óra, szerintem mikrofont sem fogok használni.Ja és elvileg lesz egy Monthly Reward ezüst lapom is, mert még december elején nyomtam egy WL-t.
Akiben reménykedem: Farias, Simeone (ők a Serie A silver csapatom miatt!) illetve Ukra. Nézzétek meg a csávót, nagyon durva ezüst lap...[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
válasz Rypejakten #11876 üzenetére
Lehet nekem is kellene néznem néha pár streamet.
Ha a DIV4 az átlag, akkor már én is annak számítok, mondjuk inkább tartom magam átlag alattinak, valami mindig hiányzik a sikerhez... -
Kristof_94
nagyúr
válasz LedyGyuszi #11884 üzenetére
Na basszus, se Bristol, se Cardiff játékosom nincs.
LC-ből Musa, Chelseaből Kanté... -
Kristof_94
nagyúr
válasz LedyGyuszi #11893 üzenetére
Tudom, csak nincs mostanában erre időm!
Lehet majd nézem a pack openinged, de kérlek ne egyesével küld a transzferlistára a játékosokat! -
Kristof_94
nagyúr
válasz LedyGyuszi #11895 üzenetére
Vágom! Csak arra utaltam, hogy az összeset ki lehet jelölni és egyszerre kitenni őket, mert amúgy hosszú idő lesz.
-
Kristof_94
nagyúr
Na majd nyitok én vasárnap valami TOTY-t! Egy Pique is megfelelne, rögtön menne a piacra, de azért ne adjuk ennyire kicsire!
Ronaldo lenne a legjobb, instant 9-10 milla, abból lehetne venni pár játékost. Tuti megvenném azt a silver csatárt, Martinezt a Serie A ezüst csapatomba, meg egy fullos Ligue 1 silvert is építenék! Illetve megvenném Agüerot cserecsatárnak, néha beállhatna Musa helyére...
A többit meg befektetném! -
Kristof_94
nagyúr
Sziasztok!
20 óra előtt pár perccel jelentkezem egy rövid TOTY pack openinges "twiccsel"!
Itt a twitchem!Lehet mindjárt letesztelem működik-e!
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
válasz Kristof_94 #12052 üzenetére
Valaki ötlet?
-
Kristof_94
nagyúr
Mindegy végül is. Kitoltam a kezdést 21 órára! Várok mindenkit!
-
Kristof_94
nagyúr
válasz Kristof_94 #12056 üzenetére
Jönni fog majd valaki?
-
Kristof_94
nagyúr
Itt a link! Pár perc és kezdek!
-
Kristof_94
nagyúr
Hát, ez eléggé gyenge volt. Isco alig ér valamit, a másik kb. discard áron megy. A 2db 100k csomag is 0 volt. Majd jövőre!
Köszi annak, aki figyelemmel kísérte! -
Kristof_94
nagyúr
válasz Kristof_94 #12287 üzenetére
Valaki esetleg?
Amúgy ti megcsináltátok már az új SBC-ket? A legendary-t lehetséges chem bónusz nélkül?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz LedyGyuszi #12320 üzenetére
Köszi! Akkor asszem februárra halasztom a dolgot és akkor lenyomok 10 meccset velük.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz Chereiose #12491 üzenetére
Emlékezz vissza, hogy Best eladása után mennyi zsetonod volt... Talán meg kellett volna tartani!
Lallana helyére meg keress valakit, mert átmennek rajta, mint kés a vajon. Esetleg rakd be a belgát középre, Lallana helyére meg akire telik. Emre Can vagy hasonlók, van sok non-rare gold is aki nagyon jó. Ha nem zavar Walcott 3 wf és 3 skill képessége, akkor maradjon. Csatárnak én Musa-t mondanám. A védelem nem túl acélos, de ennyiből nem fogsz újítani.[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
válasz SzakalyAti #12509 üzenetére
Megkérdezhetem, hogy azt az WL inform pakkot milyen platformon kaptad?
Grat hozzá amúgy, PC-n jelenleg annyira távol el tőlem, mintha a Holdra szeretnék eljutni.
Örülök ha a gold megvan, pedig szeretnék jobban játszani, de úgy tűnik még nem jöttem rá mi a gond... Egy ilyen 11 informos csomag általi bevétel egy időre megoldaná a csapatkérdést, főleg ha 1 millió körüli lenne az összeg. Abból megvenném Ninga-t, nézzétek meg az IF lapját, nem gyenge Csak PC-n 100-110k...[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
válasz SzakalyAti #12515 üzenetére
Az nagyon szép! Van valami egyedi titkod vagy csak a sokéves tapasztalat?
De ez amúgy jó, mert legalább motivál a következő hétvégére is! Sokminden fejben dől el, lehet nálam is ez a probléma, legalábbis részben. Mondjuk nekem a fifa 16 volt az első, amit online kezdtem el, de kétlem, hogy ez lenne a gond.[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
válasz gabigyerek #12558 üzenetére
Valaki nem tudja, hogy PC-n kb. mennyiből lehet kihozni? Asszem megtetszett ez a lap, CAM pozícióban tudnám elképzelni.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz getdizzy #12562 üzenetére
Köszi! Azért az elég húzós, most csak 100-110k zsetonom van, bár nem igazán tudok mire költeni. A BPL csapatomba jó lenne Aguero, de ő legalább 5x ennyibe kerül, Pogba meg van vagy 1 millió... Viszont van két silver IF, akik tetszenek, az egyik a Seria A-ból Martinez, a másik a Ligue 1-ből Ninga, ő a legkomolyabb! Csak mindketten 100-120k között vannak.
Engem is irritálnak ezek a lapos lövések. Már tucatnyi ilyet kaptam, Butland mindannyiszor végignézte ahogy a labda elgurult mellette és csak eldőlt. Nevetséges...
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
válasz getdizzy #12569 üzenetére
Most nem vagyok gépközelben, itt az iPaden meg valami miatt nem jó a futhead. Annak örülök, hogy a dropbox még nem fagy ki folyton... Öreg gép ez, a 2-es széria.
Mindegy, inkább leírom a BPL-t, a másikat meg majd később belinkelem. 4321: Hazard-Musa-Oxlade -- Dembelé - Kanté - Fernandinho -- Shaw - Bailly - Smalling - Clyne - But(t)land
Musát csak Agüero miatt cserélném le! -
Kristof_94
nagyúr
válasz 77Guba #12573 üzenetére
Mertens, Insigne és bajnokságbeli társaik... A hideg kiráz, amikor ilyen csapatot látok ellenem jönni. Agyon húzott, totálisan OP, az esetek többségében megállíthatatlan játékosok. Már többször megfigyeltem, hogy egy CR, Messi, Neymar, Bale és hasonló figurákból álló támadósort sokkal könnyebben megállítok, a fent említett úriemberekről meg gyakorlatilag lepattanok.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz LedyGyuszi #12581 üzenetére
Újabb hullócsillag! Mondjuk még ez is jó szint, ha tud majd játszani. Nálunk vannak az igazi hullócsillagok, Dzsudzsák, Németh, Szalai, Filkor, most már lassan Nagy Ádám is...
-
Kristof_94
nagyúr
válasz Rypejakten #12588 üzenetére
Láttam persze, lehet csak a megszokás miatt gondoltam így. Annyi tehetségnek kikiáltott játékosunk volt eddig és egyikük sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, de hátha ez most megváltozik.
Jól látszik, voltam fent pár válogatott meccsen és kint voltam az Izland elleni meccsen is. Csak attól félek, hogy mint ahogy sok magyar játékos, eltűnik majd az olasz bajnokságban.[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
válasz Edgar2621 #12591 üzenetére
Puszta szerencse, mondjuk a konzolokon múltkor volt valami bug, hogy valami csíkból lehetett látni milyen játékos jöhet a csomagból. Én idén nem sok jót nyitottam. A legértékesebb talán Benzema volt valahol a legelején, persze voltak walkoutok is, de csak gyengébbek, mint Buffon, Busquets...
Tavaly viszont nagyon jókat nyitottam, főleg TOTS idején. TOTS Kane, Payet, Bellerin, Koke, Filipe Luis, Godin...
De ezeket olyan játékos csomagokból, amik csak egy adott ligára vonatkoznak. Talán akkor érdemes csak nyitni és ilyen pakkokat.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest