- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
-
Mobilarena
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
Asszem nekem ennyi volt a WL a 17-ben. 7 győzelem és 10 van hátra, szóval felesleges folytatni, így utoljára sem lett meg az Elite. Nem baj, a lényeg, hogy nyert a gyerek akinek 1 kapura lövése volt, meg a Serie A sprint, szlalom, csel csapat.
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
Most adtam el a pénteken vásárolt TOTS Costat kb. 515k-ért kb. 110k-s profittal! Jó volt a srác, de nekem valahogy nem szárnyalt annyira. Bár lehet csak nem illett be a 41212(2)-be.
Kereskednék tovább, de rohadt nehéz így, minden platformon teljesen káosz a piac, remélem megjavítják, állítólag dolgoznak rajta már vagy 2 napja...[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
Volt már valakinek olyan PC-n hogy játszott és egyszerűen csak bezáródott a FIFA, mintha ALTF4-et nyomtatok volna? Az előbb ez történt velem, tovább nyomtam a WL-t gondoltam az elit már nincs meg mit veszíthetek, kipróbáltam a 4321-t 80-80 press-agg, 2 sima győzelem, erre a 3. meccsen ez...
-
Kristof_94
nagyúr
Hajnal 3-kor vettem egy 88-as Eriksent licitben 105 ezerért, még én is meglepődtem, hogy nem ment tovább a licitháború. Most adtam el 195-ért!
Már csak IF Llorist kellene eladni valahogy. PC-n nem tudjátok mennyi lehet?[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
Srácok! MOTM Sow-ra van valakinek egy jó kerete, ami nem Süper Lig? Akár Sonnal párosítva!
Vagy egy Aboubakar - Sow is jó lenne! -
Kristof_94
nagyúr
Egyelőre csak figyelgetem a piacot, mert van, hogy feldob egy adott 1 játékosból egyet, utána meg tízet...
De most adtam el IF Llorist, rajta is volt vagy 45k profit, így már 688k-m van, szerintem csináltam vagy 200k-t. TIF Eriksent is hajnal 3-kor 100k-ért majd 190-195k körül elment délután.
És ez mind licit![ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
Az előbb a DKT 3. körében brutális csapat jött ellenem...Mindenki TOTS volt, még a cserék is. A kezdője: Hazard, Sanchez, Mané, Casemiro, Kanté, Lallana, Filipe Luis, Ramos, Azpi, Walker, De Gea. A cserék: Alonso, Griezmann, Nainggolan, Carrasco, Alli, Dembelé és a 90-es Son. Na most képzeljétek el ezt 4321-ben...
Szerencsére nyertem a hosszabbításban 1-1 után 2-1-re, de nagyon kemény volt. Amúgy ez PC-n alsó hangon egy 15 milliós keret... -
Kristof_94
nagyúr
Az előbb kaptam ki egy 49 chemes csapattól... Vezetett az elején, megfordítom, kiegyenlít 2-2-re, megint vezetek, majd a végén lő kettőt... Kár, hogy nem volt bekapcsolva a felvevőm, a végén miket hagytam ki...
Szánalom az egész. Fel akartam venni a gyereket originen, de nem találtam, bár lehet jobb is.[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
Ezt b*zdmeg komolyan nem hiszem el. Utolsó meccs a DIV2-ben, vezetek egy magyar ellen 2-1-re, mindjárt megvan a feljutás, 90. perces hosszabbítás. erre megáll a játék és az egész FIFA bezáródik... MI a rák ez? Már előfordult egyszer.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz LendvaiFeri1 #24059 üzenetére
Basszus 89-es Eriksen! Defour is jó, Mikhi is, de ő lesz vagy 800k.
-
Kristof_94
nagyúr
Ebbe a felállásba kit raknátok a hiányzó helyre? Egyáltalán jó ez a formáció?
Mindenki megvan, akit láttok. Van 700k-m PC-n. Sajnos TOTS Kanté 1,2 millió PC-n, pedig ő nagyon kellene. Láttam a redditen sokan reménykednek benne, hogy kijön újra az SBC-je, de az EA annyira sóher, hogy a TOTS miatt nem fogja kiadni...
Esetleg valamelyik Mkhi? Az a baj, hogy Kantén kívül a BPL-ben nincs jó M/H középpályás.Amúgy próbálok gyűjteni Kantéra, de fogalmam sincs kit lehetne elpasszolni. Aki ér valamit, az Vertonghen, Keane, az egyiket még tudnám pótolni Futties Smallinggal. De kb. ennyi, mert Son és Eriksen kell.
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
Utolsó SBC-k: Futmas Miranda, Futmas Can, 2nd POTM Son....
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
Motm Sow-ról valaki tud értékelést adni?
Érdemes lenne köré egy csapatot épiteni? -
Kristof_94
nagyúr
Sziasztok!
Aboubakar vagy Sow valamelyik speciális lapját használta itt valaki?
-
Kristof_94
nagyúr
Összeraktam egy ilyet, de az a durva, hogy a két CB és Pizzi nélkül már megvan 550k!
Ilyenek ezek a PC-s árak... Hol lehetne spórolni rajta? Próbáltam úgy, hogy a védő négyest lecserélem a BPL-es védőkre, mert ugye ott megvan TOTS Keane, Walker és Vertonghen, de ugye akkor ugye csak chemje van a 2 szélső CM-nek. Erre van ötlete valakinek? -
Kristof_94
nagyúr
válasz gabesz82 #24206 üzenetére
Még az is majdnem 25k, pedig jól jön az a 40 csomag, amit 20 hétig kapsz. Neten meg lehet venni a sima verziót legalább 20 euróval olcsóbban, de a többiből szerintem nem lesz pl. G2A-n. A 17-t ha jól látom simában vettem, de valamiért úgy rémlik több ideig kaptam a csomagokat. A 16 nekem deluxe edition volt, de akkor még meg lehetett venni olcsóbban a mexikói origin boltból!
Pár hónapja kaptam promo kódot ajándékba, amikor valami DC probléma volt, erre nem fogadja el...
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
válasz Kristof_94 #24204 üzenetére
Összeraktam egy másikat is! Melyik lenne a jobb?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz Citroware #24209 üzenetére
Ez is jól néz ki!
Az a baj, hogy kicsit félek bárkit is venni, hiába van játék vége, mert ugye csökkennek az árak, én meg egy TOTS Kantéra hajtottam, de csak 700k-m van, ő meg jelenleg 1,9 millió, de csak 1 van a piacon. A reális ára szerintem olyan 1,2-1,3 millió lehet.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz LedyGyuszi #24217 üzenetére
Sajnos nem igen hibázik a rendszer, valószínűleg labda volt!
Amúgy Dembelé a Barcáé, kíváncsi leszek hogy teljesít majd!
-
Kristof_94
nagyúr
Sziasztok! Van valakinek TOTS portugál lapja PC-n? Vennék néhányat, de nagyon ritka, hogy alacsony kezdőlicittel felbukkannának. Aki érdekel: Quaresma, Pizzi, Danilo Pereira, Bruma, Semedo illetve portugál ligás belső védők, ott igazából mindegy a nemzet.
-
Kristof_94
nagyúr
Ma háromszor dobott le meccs közben a szerver, miközben a nettel semmi gond nem volt...
-
Kristof_94
nagyúr
válasz ShiberMonkey #24372 üzenetére
Vagy TOTS Gayle!
-
Kristof_94
nagyúr
Elkezdtem az utolsó WL-t és 11 meccs 5 győzelem. Annyira szar az egész, hogy legszívesebben sírnék.
Nem is tudom mit vártam... -
Kristof_94
nagyúr
válasz ShiberMonkey #24423 üzenetére
Köszi, kipróbálom! Te milyen csapattal nyomatod?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz ShiberMonkey #24430 üzenetére
Akkor ezt a 4231-t is velük játszod?
-
Kristof_94
nagyúr
Ebbe a 4231-be kiket raknátok a 2 üres középpályás pozícióra? PC-n vagyok és marad kb. 200k ha megveszem Nainggolant, szóval nem nagyon ugrálhatok...
-
Kristof_94
nagyúr
válasz ShiberMonkey #24436 üzenetére
Az a baj, hogy ő LW chemet meg nem szeretek "elszórni"! PC-s vagyok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós kamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest