- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
Ha az Atletico nem lő gólt, akkor ez a párharc eldőlt. 3/0 a lövéseik aránya...
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
Ilyen játékkal BL győzelemre esélyesek, de a Juve védelme a legjobb, szóval ez érdekes lesz. Bár nem szeretném elkiabálni, hogy ők lesznek a másik döntős csapat, mert a Monaco sem gyenge.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz LendvaiFeri1 #19241 üzenetére
Az eléggé érdekes lenne.
(#19242) MdewC : Zombori Taktikus Sándor módra!
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
Ja akkor jó!
Mondjuk ha a Real nyeri a BL-t érdekes lesz az aranylabda verseny. Mert ugye Ronaldo eddig lőtt 10 gólt és adott 5 gólpasszt a BL-ben. A bajnokságban 20 gól, 6 gólpassz. Messi 11 gólt lőtt és 2 gólpasszt adott a BL-ben, de ugye kiestek. A bajnokságban viszont magasan a legjobb, 33 gól, 9 gólpassz, 14 meccs embere. Tudom még messze van, de ha a Barcának összejön a bajnokság és a kupa, akkor nagyon komoly verseny lesz.
-
Kristof_94
nagyúr
-
Kristof_94
nagyúr
válasz bdave16 #19257 üzenetére
Ha Neymar összeszedi magát a legjobbak között lesz! A franciák, belgák fiataljai nagyon jók, elég megnézni Mbappét. Nagyon nehéz lenne, ha most azt mondanák rakjak össze egy kezdőt a legjobb 24-25 év alattiakból.
Szoboszlai szerintem is jó, középpályásként igen gólérzékeny, jók a pontrúgásai. Viszont már sokszor, sok mindenki volt tehetség, Tajti is kezd eltűnni. Nagy Ádám jó, de nem tudom mennyire tud majd visszakerülni a sérülése után.[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
Jó ez a Csoboth Kevin és még 17 éves sincs. Szerintem a szereplésünktől függetlenül ezeket a gólokat értékelni fogják a Benficánál.
-
Kristof_94
nagyúr
-
Kristof_94
nagyúr
válasz thebigK #19294 üzenetére
Thauvin a Newcastle United-tól van kölcsönben, 24 éves, 15 gólja és 7 gólpassza van. Nagyon kíváncsi leszek, hogy mennyiért tudja majd a csapat eladni, mert szerintem a Marseille meg akarja majd venni! A Transfermarkt 11 millió euróra becsülni, de szerintem minimum a duplája.
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
Juve - Real döntő!
-
Kristof_94
nagyúr
Dortmund vs Hoffenheim
Players from Dortmund - Min. 1
Players from Hoffenheim - Min. 1
Bundesliga Players - Min. 11
Rare Players - Min 5
Quality - Exactly Gold
Reward - Premium Gold Players PackBesiktas vs Fenerbache
Players from Besiktas & Fenerbache - Min. 3
Super Lig Players - Min. 11
Nationalities - Min 4
Rare Players - Min. 3
Team Rating - Min. 78
Reward - Jumbo Premium Gold PackUtrecht vs Vitesse
Players from Utrecht - Min. 1
Players from Vitesse - Min. 1
Netherlands Players - Min. 6
Rare Players - Min 3
Team Rating - Min. 76
Reward - Jumbo Premium Gold PackChelsea vs Middlesbrough
Players from Chelsea - Min. 1
Players from Middlesbrough - Min. 1
Rare Players - Min. 5
Team Chemistry - Min. 95
Team Rating 81 - Min.
Reward - Rare Gold Pack
Group Reward - TOTW PlayerHatalmas rangadók...
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
válasz szupersanyi #19358 üzenetére
Ajax - MU és Real - Juve döntő, a szuperkupa döntője pedig Real - MU és a spanyolok nyernek. Ez az én "jóslatom" a látottak alapján, de nagyon remélem, hogy teljesen máshogy lesz.
-
Kristof_94
nagyúr
Most láttam Twitteren, hogy valamikor 2-3 hét múlva maximum 8 arany játékos lehet a WL csapatban!
-
Kristof_94
nagyúr
válasz etaclan1984 #19381 üzenetére
Szerintem olyasmi lesz a követelmény, mint ami nemrég a BL és EL lapoknál volt, csak valamivel nehezebb, főleg az eladható verziónál. Nem lesz lehetetlen, de ügyelni fognak arra is, hogy ne essenek be a TOTS lapok árai a piacon, mert annál kevesebben fognak pontért nyitni.
-
Kristof_94
nagyúr
Redditről! Plusz ezek a webapp jutalmak... Szinte biztos, hogy jövőhéten TOTS, csak előbb azt akarják, hogy elcsesszünk minden nagyobb értékű játékost.
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
Közben redditre kikerült, hogy lesz olyan csomag ami egy garantált TOTS lapot tartalmaz.
"An Ultimate Pack with a guaranteed Team of the Season player! Includes 30 items, all players, all gold, all rare."
A kérdés az, hogy ugyanúgy 125k (2500 pont) lesz-e az ára, mint a sima ultimate packnak vagy esetleg még több!
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
Megkérdezhetem, hogy a fifa pontokból mit csináltál? Csak draft vagy pack is?
Mondjuk te nagyon jól kereskedsz, szóval az is hozzájárul a remek csapathoz!
(#19419) Datsyuk: Igen, ennek sajnos ez a lényege. Így elvették annak a lehetőségét, hogy a TOTS sbc-re 84-85-ös lapokba lehessen fektetni. Nem véletlenül, egyre kevesebb lesz a piacon, egyre nagyobb áron, ergo még többen fognak nyitni vagyis több pénz kerül az EA zsebébe.
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
Kár, hogy én béna vagyok a kereskedéshez. Dembelével is elcsesztem, 415-ért vettem az OTW lapot, miután megkapta az 5 csillagos cselezést 500k körül nem adtam el, most 280-290k és imádkozhatok, hogy talán kap még egy informot vagy csak gólt lő, gólpasszot ad és felmegy az ára annyira, hogy veszteség nélkül eladjam. Mondjuk nem panaszkodhatom, mert ugye kihúztam SIF Cuadradot és Boatenget is, szóval onnan jött a zseton. Most Jesusban gondolkodom, mert Agüero sérült...
-
Kristof_94
nagyúr
válasz dracox #19423 üzenetére
Elég lett volna bőven, de azt hittem mehet feljebb is, elcsesztem!
Mindegy, hátha eladhatom kisebb veszteséggel! Júliusig amúgy sem játszom, kb. 5 percet szánok arra, hogy nyitok majd pár pakkot és ennyi.
Ez a csapat az "álomcsapatom", most még drága, de hátha kifutja majd akkor. A védelem annyira nem tetszik, de majd alakítok rajta akkor... Szerintetek milyen?[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
válasz etaclan1984 #19426 üzenetére
Szerintem vásárolható lesz, de magas áron, szóval kevesebben veszik majd. Nyilván castro meg bateson nyitnak majd belőle tucatjával...
-
Kristof_94
nagyúr
Én tavaly kb. 6600 pontból húztam a TOTS idején és jött Godin, Koke, Filipe Luis, Juanfran, Payet, Bellerin, Kane. Valószínűleg szerencsém volt, nagy lutri az egész!
Viszont ezért mondom, hogy akinek van kedvenc ligája ahonnan TOTS lapokat szeretne, az nyisson "ligaspecifikus" csomagokat, nekem Payet kivételével mindenki onnan jött. Szerintem lesznek, népszerűek voltak tavaly is. Azt, hogy melyiket nyissátok nem tudom megmondani, az egyikben 3 ritka van, a másikban elvileg 6. De a lényeg, hogy így sokkal nagyobb esélyetek van. Például a futheaden összesen 45 oldalnyi ritka és nem ritka, sima arany lap van, az kb. 2000 játékos. Tehát ha nyittok egy sima 7,5k vagy bármilyen arany csomagot ennyit dobhat be. Ha nyittok egy 100k-t, akkor is kb. a felét. Viszont ha nyittok egy BPL csomagot, akkor kb. csak 400 lapot nyithattok, azért mindjárt más! Sőt a Calcio-nál csak 300 körül.
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
-
Kristof_94
nagyúr
válasz bdave16 #19446 üzenetére
Kár, hogy az EA miatt Kurt0411 nem játszhat, mert Máltáról kvalifikált és nincsenek rajta valami listán...
A brazilokkal ugyan ez volt pár hete.Közben szurkoljunk Jesusnak, hogy betaláljon, vettem belőle egy OTW-t, de sajnos nem tegnap mert volt 220k-ért is. Lehetett volna 2 is.
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
válasz Kristof_94 #19447 üzenetére
Hát ez tényleg kész csőd!
Jövőhét szombaton játszik újra Dembelé és Jesus, de pénteken valószínűleg jön a TOTS. -
Kristof_94
nagyúr
válasz LendvaiFeri1 #19462 üzenetére
James most is inform. Nem úgy volt, hogy két egymást követő héten nem kaphat valaki informot?
-
Kristof_94
nagyúr
Óriási véghajrá után bajnok a Newcastle! Asszem megvan a "jövő évi" BPL csapatom néhány játékosa.
-
Kristof_94
nagyúr
Ha már így szóba kerültek az EAids-es dolgok, akkor valami kellemesebb téma. Nektek mi volt az eddigi legnagyobb fordításotok a FIFA17-ben, amikor szinte a lehetetlenből álltatok fel és nyertetek?
-
Kristof_94
nagyúr
Én valami olyasmire emlékszem, hogy a 70. perc körül 4-0 volt és végül megnyertem!
Hozzászólásaimat nem tudom valahogy keresni? Akkor pontosabb lehetnék. -
Kristof_94
nagyúr
válasz Kristof_94 #19508 üzenetére
Megtaláltam a keresőt, de sehogy sem akadtam rá, pedig minden kulcsszót beírtam!
-
Kristof_94
nagyúr
válasz Datsyuk #19569 üzenetére
Most 200k. Akkor csak több, mint 200k buktam rajta! Jesusnál még csak 50k körül buktam.
Pedig jól jött volna a TOTS idején venni 1-2 régebbi informot, de ilyen mínusszal nehéz lesz. ST Hazard, 89-es Mertens, Pogba, Nainggolan. Én meg itt ülök 290k zsetonnal, ahelyett, hogy inkább nem vettem volna meg a két OTW-t és most lenne legalább 900k-m.
Jó, persze túlélhető a 300k-s veszteség, de nyilván attól függ mennyim van most. Ha lenne 2 millióm nem annyira aggasztana.
Abban reménykedem, hogy a hétvégi forduló miatt Jesus visszamegy annyira, hogy kb. 0 veszteséggel eladjam és Dembelé veszteségén is faragjak kicsit. De ugye jön a TOTS, szóval nehéz eltalálni mi lesz.Ja és egyelőre van egy adag fifa pontom, lehet még megy hozzá egy kicsi és hátha nyitok valakit, akit abban a pillanatban el is adok, még ha amúgy kellene is, mert július elejéig az 5 perces pakknyitáson kívül egy perc időm nem lesz a játékra. Szóval majd később olcsóbban visszaveszem...
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
válasz hulkobb #19572 üzenetére
Az a baj, hogy ez szinte kiszámíthatatlan. Pl. venni szeretnél egy nagyobb összértékű játékost, vársz vele, hátha még lejjebb megy az ára, ha jönnek a TOTS lapok. Erre az EA gondol egyet és berak egy olyan SBC-t, ahol magas összértékű csapat kell és már el is szállt az ára.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz etaclan1984 #19578 üzenetére
Én 91-es lapot tippelek. Az tuti, hogy méregdrága lesz PC-n.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz sanyi9509 #19586 üzenetére
Igen helyette, csak elírtam!
De Bruyne olyan 90-95k PC-n, TIF Eriksent pedig el lehet hozni 200k alatt és szerintem sokkal jobb. Nekem Hunter chem van rajta és nagyon állat! 416 meccs, 193 gól és 193 gólpassz.
Most amúgy láttam web appon egy 88-as Eriksent alacsony licittel, nézd meg, hátha el tudod hozni jó áron.[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
válasz sanyi9509 #19588 üzenetére
Jelenleg sajnos semmilyenben, de amúgy 4312. Ez lenne a csapat. Dembelé a rekorder 980 meccsel.
Régen mindig 433(4)-ben játszottam, de utána rájöttem, hogy alig megyek a széleken, meg Musával egy meccsen 2-3 gólpasszt adtam, utána itt javasolták nekem a srácok a jelenlegit. Ez illik a passzolgatóshoz, de a 41212(2) is tetszik, de sajnos júliusig nem tudom tesztelni, pedig már van rá egy álomcsapat, már csak a zseton kell hozzá.[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
A netes szavazás végeredménye, 10%-ot jelent a végeredményből. A többi szavazat a szakértőké és a csapatkapitányoké.
Új hozzászólás Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Amazon Kindle
- Kés topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest