- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
válasz LedyGyuszi #16003 üzenetére
Park the bus.
(#16004) Chereiose: Nem ellened készül, csak felállást vállt, mert így megvan neki a maximális chemistry.
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
válasz LedyGyuszi #16007 üzenetére
Én sem szeretem a high pressure-t, de próbálom kijátszani, sajnos nem mindig sikerül. Szinte levegőt nem tudnak venni a játékosaim, mert fél pillanat múlva ott terem valaki. 4312-t játszom, passzolgatok, próbálok türelmes lenni, de ilyenek ellen nehéz.
(#16009) Lori82: Nem próbáltam, de jónak tűnik, főleg egy Hunter lappal. Fizikálisan nagyon erős, 90 kiló, 190 centi, szinte elnyomhatatlan.
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
Son mesterhármas szóval lehet, hogy jön a "second MOTM"
Nem merem eladni a sima motm lapját... -
Kristof_94
nagyúr
Összegyűlt most 18 csomag az SBC-ből. Érdemest most elnyitni vagy várjak vele?
-
Kristof_94
nagyúr
Tele van már az a bizonyos részem az ilyen Martial - SBC Lákázett - Dembelé trióval fölálló majmoktól. Sprint, csel, sprint, csel, majd a sz*rrá húzott Lákázett belövi. Előre látom milyen meccsem lesz az ilyenek ellen. A védelem meg persze ezek ellen csődöl be.
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
válasz Edgar2621 #16089 üzenetére
Igen! Csak most nem tudni, hogy indulhat-e a FIFA Championship Series-ben, mert Málta nincs fent az EA listáján a "választható" országok között. Nagyon sokat feláldozott ezért, a munkáját is abbahagyta, stb.
De elvileg van rá esély, hogy induljon, mert a múltkor írt neki egy arab fifás, talán Ománból, hogy az ő országa sem volt rajta a listán, mégis indulhatott. Ha indul, akkor elvileg Madridban fog.[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
válasz Meghivott #16099 üzenetére
Szokj hozzá! Az egész Serie A ilyen... Az előbb is egy ilyentől kaptam ki. A bíró mindent befújt neki, nekem semmit. A játékosomat szétrúgta a 16-os előtt, semmi ítélet, a kontrából gól. Legalább 3x egymás után fordult elő az, hogy a védőm megszerzi a labdát, erre megbotlik benne, elgurul tőle, két játékos keresztülesik egymáson. Biztos véletlen!
Fura, hogy a tegnapi Neymar, Bale, Suarez ellen ilyenek nem voltak![ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
válasz LedyGyuszi #16105 üzenetére
Nem tudom, én ezt tapasztalom a játék kezdete óta!
-
Kristof_94
nagyúr
Az előbb megvertem 2 olyan játékost 3-4 góllal, akiknek arany havi lapjaik voltak. Erre jön egy csapat, ahol mindenkiből a legjobb volt. Nainggolan, Mertens, TOTY Alves, Dybala, Higuain, stb.
Elhúz 2-0-ra, nagy nehezen felhozom, mennék a vezetésért, erre jön ez: [link]
Szolidan ünnepelt, miután Mandanda kezéről a fejére, majd a kapuba pattant a labda! -
Kristof_94
nagyúr
Azt a rohadt... Életem legnagyobb gólját lőttem, illetve Son lőtte. Ez volt neki a 200. gólja.
Lessétek meg!Végül nyertem 3-2 arányban, megérdemelte a kis majom. Az első gólja úgy történt, hogy a szélen sprint, bead, majd IF Kane befejel, ezután lassú menet a szögletzászlóig, ünneplés a csapattal, videók megnézése a középkezdésig. Felhúztam magam!
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
válasz Kristof_94 #16130 üzenetére
Ennyire béna volt?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz vatafakk #16184 üzenetére
Ha kap informot, akkor szerintetek Can mennyibe fog kerülni? 100-150k?
Amúgy a fut szülinapnak jövőhét szerdán kellene kezdődnie, aminek nagyon örülök, mert szerda reggel elutazom és csak szombat este érek haza... Így lehet cseszhetem az összes zsetont, amit a több tucat 84-85-ös játékosba fektettem.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz dejvid8 #16195 üzenetére
Soknak hangzik egy kicsit, annyim most nincs, meg lehet már a TOTS-ra kellene gyűjteni, mert sok olyan lap lesz, amire beneveznék... De ha már egy TIF Eriksen is 350k felett volt, akkor mennyi lehet egy sokkal jobb TOTS. 500-600k legalább, bár ugye ilyen speciális lapok esetén rengetegen nyitnak majd.
Tavaly annyira sok csaló volt PC-n, hogy napi egy Div1-t pár órás játékkal simán "megnyert" az ember és még kutakodni sem kellett utánuk, mert 5 ellenfélből 4 csaló volt... Na de mindegy, hátha jön majd valami jó nyitás, mint tavaly. Az a baj, hogy nem bírom ki, hogy ne nyissam el az ajándék csomagokat, az EA meg nem hülye, mert mindig bedobnak valamit, amire rákap az ember és elnyit mindent. Nyilván ezzel azt cél, hogy utána vegyék a csomagokat... -
Kristof_94
nagyúr
válasz vatafakk #16198 üzenetére
Son lapja jó, viszont annyira nagy upot nem kapott, szóval nem fogok sírni utána, marad a régi, úgyis Hunter van rajta!
Viszont Kanté brutális, PC-n milliós lap lesz. Milyen TOTS lapot fog kapni, te jó ég...
Holnaptól meg jön a St. Patrick's day a játékban. Van pár ír játékosom, de úgy érzem kevés lesz. Gondolom betesznek majd egy szokásos zöld csapatot, változatlan képességekkel. Illetve ami szinte biztos, hogy lesz egy speciális mezes sbc és szerintem esélyes egy speciális lap is, mondjuk egy Keane.[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
válasz bdave16 #16228 üzenetére
Megéri egyáltalán IF kapust venni? Nekem most Mandanda van.
86-os Son ára PC-n még mindig 330-340 ezer körül van, az nem rossz, nyilván lejjebb megy majd. Ha eladnám jól jönne TOTS idejére a zseton, mert egyre kevesebb időm lesz játszani, de akkor meg nem lenne normális csatárom.
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
Brutális ez az Emre Can is. Összevetettem Dembelével és 200 ponttal több az ingame statja. PC-n jelenleg olyan 350k körül megy, de még egy órája sem lehet nyitni. Hátha majd jönnek az SBC pakkok, bár az elvileg csak jövőhét szerda estétől. A rewardok viszont lejjebb vihetik az árát.
-
Kristof_94
nagyúr
Szeretnék minden nagyobb bajnoksághoz egy "TOTS Prediction"-t készíteni. A kérdésem az lenne, hogy van-e itt olyan, akinek esetleg lenne kedve segíteni ebben? Megnézzük a statisztikákat, közösen megbeszéljük, megcsináljuk a kártyát, stb. Az sem hátrány, ha valaki ért valami képszerkesztőhöz, de anélkül is megoldható. Nem sok időt igényel, mert inkább csak a védők kiválasztása az, ami nehezebb lehet, de ott is vannak tuti befutók. Pl. a BPL-ből Coleman szinte biztos kapni fog.
-
Kristof_94
nagyúr
Twitteren ezt írják a ma kezdődő Szent Patrik nap(ok)ról:
"Pot of Gold SBCs. Yes. More than one. Not a group. #StPatsDay #FUT #Surprise"
-
Kristof_94
nagyúr
Illetve elterjedt egy kép a twitteren, amit elvileg véletlenül kirakott az EA, de nem mertem ide betenni!
Van arra esély, hogy megjelennek a szokásos zöld kártyájú ír játékosok és ezeket a játékosokat lehet majd felhasználni valamilyen SBC-ben. Ha tényleg így lesz, akkor nem lesznek olyan olcsók, bár nem túl nehezen kihúzható kártyákról van szó. A zöld lóherés mez tuti és nem lesz rá nagy követelmény. Én eltudnék képzelni egy olyan SBC-t is, ahol nem eladható zöld lapot kaphatsz, amit fel lehet használni a fentebb említett SBC-nél. Simán elképzelhető, hogy jön valami speciális lap is, mondjuk Keane vagy Coleman. Volt is egy elképzelt lapról egy kép a redditen, de inkább nem linkelem be, nehogy megtévesszek valakit. -
Kristof_94
nagyúr
Új elképzelés!
Lehet hasonló lesz a halloween sbc-hez, ahol azt hiszem 3 sbc játékost lehetett megszerezni. Tehát 1/3/5 zöld játékost kellene beáldozni egy upgradelt ír játékos megszerzéséhez. -
Kristof_94
nagyúr
Nem sok értelme van ezeknek az új kihívásoknak. Bedobhattak volna 3-4 játékost, mint anno a halloween sbc idején.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz szupersanyi #16342 üzenetére
Simán megtörténhet! Kiváncsi leszek a meccsekre. Atletico simának tűnik, a Monaco is esélyes a továbbjutásra főleg ha Falcao visszatér. A Juve - Barca bármi lehet... A Bayern meccset meg majd megoldja Coman, ahogy a fifaban is. Sprint, szlalom, sprint, szlalom. Aztán csak arra eszmél, hogy Pelé kettétörte a lábát.
-
Kristof_94
nagyúr
Szerdától szombat estig terepgyakon leszek, remélem lehúzhatom a budin az összes befektetésem...
De hátha lesz wifi. -
Kristof_94
nagyúr
Sziasztok!
Ezt segítene valaki befejezni? Nem baj, ha nem fullos a chem, majd a loyalty bónusz megoldja!
Jensen keret
A 3 IF illetve Jensen maradjon, a többi bárki lehet. Előre is köszönöm, aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest