- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
Már előre látom, ahogy a Real megnyeri az idei BL-t, Ramos utolsó pillanatban szerzett fejes góljával.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz LendvaiFeri1 #15762 üzenetére
Mert szerinted nem érdemelt volna informot? Ne játszd már itt az agyad, mert továbbjutott a Madrid.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz Lori82 #15766 üzenetére
Én pár perce nyitottam ki az orosz TOTW kapust. Amúgy nem panaszkodhatom annyira az elmúlt 1-2 hétre. Volt MOTM: Pozuelo, Smolov, Escudero. TOTW: Susaeta, TIF Keita. Akkor volt még a belga Dembelé és Diego Costa. Ennyire emlékszem. Utóbbi kettőt megtartom a POTM miatt, hátha drágábbak lesznek.
Azt hiszem ezzel elhasználtam a pack luckomat egy időre.
Mondjuk egyik sem volt valami nagy nyitás, kivéve Keita. De aki a kicsit nem becsüli...[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
A PSG totál betolta a buszt, előbb-utóbb jön valami kontra és kész. De ez már most eldőlt, már rég be kellett volna lőni a 2. gólt. Kár érte.
-
Kristof_94
nagyúr
Basszus, alig akarta megadnia bíró...
Cavani meg kapufa. Most kellene kicsit higgadtabban a Barcának.[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
URAM ISTENNNNNNNNN!
-
Kristof_94
nagyúr
Jaja, azt is találgatták. Lehet úgy lesz, mint tavaly a Leicesternél, mindenki kap egy Hero lapot, változatlan értékekkel.
Amúgy a drága EA igazán kitalálhatna néhány jó szűrőt a piacra. Pl. én most 84-es játékosokat keresek 2k alatt. Tök jó lenne, ha belehetne állítani, hogy mekkora összérték között keressen játékosokat, mint pl. Futheaden...
(#15848) _adaml21_: +1
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
Most néztem, hogy Di Maria a gól után a szurkolóknak mutatta, hogy csönd legyen. Erről az előző DIV1-es ellenfelem jut eszembe, aki nagy nehezen belőtt egy gólt Paroloval az elején, majd szaladt egyet és hegedült. Ezután a középkezdésig végignézte az introkat, majd bedobásnál, lesnél, stb. Ezután vertem neki 6 gólt, az összeset végignéztem, a végén volt 2 Big Man is...
Viszont nagyon kíváncsi vagyok mi lesz pénteken. Remélem nem SBC, mert mindig a legjobb történésekkor nem vagyok fifa közelben...
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
válasz LedyGyuszi #15869 üzenetére
Tuti beleraknak egy spanyol és olasz meccset, hogy mindenki szórja a zsetonokat!
-
Kristof_94
nagyúr
válasz LedyGyuszi #15874 üzenetére
Igen tudom, köszi! Csak arra gondoltam, még így sincsenek eléggé feltolva az árak.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz LedyGyuszi #15874 üzenetére
Juve - Milan is lesz! Tök jó...
-
Kristof_94
nagyúr
Bennem amúgy a megállt az ütő, amikor láttam, hogy Neymar lövi a büntetőt és még meg is áll egyszer...
-
Kristof_94
nagyúr
válasz LendvaiFeri1 #15910 üzenetére
Csak én utálom, amikor a kommentátor visítja a nevét?
Már tavaly is ilyen irritálóan mondta...[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
Ezek szerint még több SBC fog jönni!
Nagyon remélem, hogy lesz TOTW SBC, mert egy rakás 84-es játékost vettem 800-1000 zsetonért.
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
válasz LendvaiFeri1 #15938 üzenetére
Up Kanté? Szerintem igen, SBC-nél is jól jöhet!
-
Kristof_94
nagyúr
válasz LendvaiFeri1 #15938 üzenetére
Az is jó szerintem!
Mindjárt betelik a 100-as transferlistem, annyi 84-est vettem. Bár van kb. 10 ezüstöm is, az ausztrál és Dél-afrikai bajnokságból. Kellenek azok mostanában? Az a baj, hogy sosem lehet tudni, én már komolyan senkit sem merek eladni. Látjátok, most is kanadai, meg panamai, meg hondurasi játékosok kellenek és több ezerért mennek a piacon. Szerencsére van mindegyikből legalább 1... De majd vasárnap megcsinálom, most itthon szenvedek a web appal, pedig "csak" 6-7 éves a laptop, de nehezen bírja.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz marcess #15949 üzenetére
Először volt 50k, amit beletoltam, utána eladtam Keitat 95-100k-ért és azt is ráköltöttem. Van kb. 3-4 85-ős is. Volt sok olyan 84-es, akit 1000 alatt hoztam el. Jelenleg úgy tűnik, hogy csak a profitra megyek és nem csinálok totw sbc-t. Nekem túl kockázatos, hogy 3-4 alkalommal nyissak valami gagyi informot, akit el lehet adni 15k-ért. Az untreadable-nél ugye nem kell inform, az eladhatónál meg 1?
Na persze először legyen sbc... Lehetőleg olyan feltételekkel, mint eddig, hogy eladhassuk ezeket a 84-es fickókat. De hát az EA-től bármi kitelik, simán benne van egy nagy szivatás. Ha lenne egy 3x-os profit, azzal már megelégednék. Az már majdnem egy fél Pogba! -
Kristof_94
nagyúr
válasz dejvid8 #15955 üzenetére
Nehezek az sbc-k? Csak vasárnap tudom majd megcsinálni, a heti és havi "jutalmakat" is akkor nyitom, lehetőleg az sbc csomagokkal együtt. Amúgy én már egy olcsó arany lapot is félve adok el, mert lehet, hogy rá 1-2 napra 400 helyett 5000-t ér...
Az a baj, hogy maradt kb. 9k szóval még tudnék venni kb. 6-7 84-est vagy 2-3 85-öst. Meg az is gond, hogy baromi sokat érnek ehhez az Amerika sbchez szükséges lapok, vasárnapra meg majd lemegy, amikor odajutnék, hogy eladjam ami nem kell.[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
Valakin leírná a teljes követelményt? Akkor tudnám kit kell eladni.
Nekem kicsit lassú a srác, maradok Son és Hazard mellett. -
Kristof_94
nagyúr
Szerintem amúgy nem éri meg megcsinálni. Azon az áron veszel egy rendes BPL csatárt. 300-400k.ból már megvan egy MOTM Son vagy egy jobb Lukaku, nyilván platformfüggő.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz LedyGyuszi #15999 üzenetére
Csak nekem hangzik ez kicsit PTB-nek?
Akik ilyen felállással jöttek ellenem kb. annyi volt a játékuk, hogy beton védekezés, PTB, széleken sprint, kontra, gól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Autós topik
- Jövedelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest