- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
-
Mobilarena
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
Azt még úgy elviselem, hogy a WL-ben és a szezonokban néha elfelejtenek passzolni a játékosok és szinte irányíthatatlanná válnak, de hogy 2x egymás után emiatt essek ki a draftban, na ez felháborító és az EA csinálhatna vele valamit. 600 pont bánta. Nevetséges volt a játékmenet.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz vegitossj7 #15437 üzenetére
DIV1-ben is alig van már csaló, valamit biztos csináltak. Tavaly minden 2. ellenfél az volt, most kb. minden 10.
(#15438) LedyGyuszi: Valami pakkot nem adott? Olvastam ilyenről twitteren.
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
válasz LedyGyuszi #15440 üzenetére
Én már senkit nem merek eladni, mert sosem tudhatom mikor jön valami SBC, ahol kellenének!
-
Kristof_94
nagyúr
válasz vegitossj7 #15442 üzenetére
Legalábbis én ezt tapasztaltam, de lehet csak más régióban vannak. Mondjuk az nekem sem ártana, unalmas már folyamatosan a laggoló lengyel és török ellenfelek ellen játszani.
-
Kristof_94
nagyúr
Originen is 8200 Ft körül van a deluxe verzió, 67%-os csökkenéssel, ami azért nem rossz! Plusz ugye ott van a 3000 pont, ami majdnem 30 eurót ér, szóval akinek nincs meg tuti megéri megvenni.
-
Kristof_94
nagyúr
Eddigi ligás SBC-k:
MLS, Liga NOS: október 6.
Belga Liga, Francia liga: november 11.
Süper Lig, Liga MX: december 8.
Russian L., Eredivisie : december 30.
BBVA, SPFL: február 7.Az első 2 csütörtökön, a következő 2 pénteken, utána megint csütörtökön, majd megint pénteken jöttek. Kivétel a legutóbbi 2, amik egy keddi napon jöttek. Szóval ha követik az eddigi szisztémát, akkor ma vagy holnap, esetleg jövőhét csütörtökön vagy pénteken érkezik a két új liga.
Három nagy bajnokság maradt még ki: Premier League, Bundesliga és a Calcio. Vagyis Kane, Lewandowski és Higuain. Előbbi kettő egyébként TOTW jelenleg, bár kétlem, hogy ez befolyásolná a dolgokat. Azt pletykálják, hogy a "kis" ligás sbc a Dawry Jameel lesz, vagyis Al Soma sbc. Én azt mondom, hogy a Calcio A lesz a következő, de ez csak egy tipp. Leírom, hogy kikbe érdemes zsetont fektetni, főként ezüstök lesznek.
Calcio A:
Atalanta: Nem igazán lesz szükség ezüstökre, talán a középpályára érdemes 1-2-t venni.
Bologna: Mivel egyetlen arany ST-jük van, így érdemes ezüstöket is venni, illetve egy arany LB van náluk, így azt is érdemes beszerezni, mivel magas áron lesz.
Cagliari: Egyetlen szélsőjük van, szóval valami olyan formáció lesz, ahol sok középső középpályás kell. Kiket érdemes megvenni? Egyetlen arany védő, egy CB van a csapatban, így tehát RB, LB, CB, illetve 1-2 CM is jól jöhet.
Chievo Verona: Nincsenek arany szélső védőik, így ott ezüstökre lesz szükség. Arany csatáruk 1 van, így oda is érdemes venni ezüstöt. Tehát: LB, RB, ST
Crotone: Egyetlen arany játékos sincs a klubban! Gyakorlatilag mindenki ára megnő majd, de a legértékesebb posztok: LB, RB, GK. De mondom itt az egész csapatot érdemes!
Empoli: Van 3 arany ST és 3 arany CM így azokkal nem lesz gond. Mivel csak 2 szélsőjük van, így szerintem inkább belső középpályásokat és CB-ket érdemes vásárolni. Egyetlen LB-jük van, egy bronz, szerintem ő is megér egy próbát, de könnyen lehet, hogy 3 védős felállás lesz.
Fiorentina: Gyakorlatilag mindenki arany, szóval nem nagy befektetés. Viszont ha olyan felállás lesz, ahol szélső védők kellenek, akkor nehezebb lesz mivel csak ezüst LB és RB van a csapatban, így ők is jó befektetés lehetnek.
Genoa: Egyetlen ezüst LB és két ezüst, valamint egy bronz RB van a csapatban, így ők jó befektetés lehetnek.
Inter: Csak arany játékosok fognak kelleni, talán Joveticet érdemes megvenni, mivel ő már átigazolt máshova. Illetve kellhetnek nagyobb összértékű játékosok is: Miranda, Icardi, Perisic, Banega
Juventus: Szinte biztos, hogy ide kell majd a legnagyobb csapat összérték. Szóval Bonucci, Chiellini, Buffon, Barzagli, Sandro nehezen elkerülhető lesz, de ők a legolcsóbb alternatívák, érdemes megvenni őket.
Lazio: Itt is mindenki arany. Talán szélső arany védőket érdemes venni, mert belőlük nincsen nagy választék illetve arany kapus is csak egy van.
Milan: Szintén arany az egész, kétlem, hogy kellene valaki. A 84-es Baccát érdemes megvenni, ha esetleg kelleni fog az összérték miatt.
Napoli: Arany lapok, nem igazán lesz drágulás.
Palermo: Csak 2 bronz kapusuk van, így ők jó befektetés lehetnek. Jobb védőjük nincs, így valószínűleg 3 védős felállás lesz, oda pedig van 3 arany CB. Egyetlen arany csatáruk van, így érdemes ezüstöket vásárolni. Ez igaz a bal és jobb szélsőkre is, előbbiből csak 1 ezüst van. Szóval ST, RM, LM, GK, CM.
Pescara: Ezüst LB, RB, LM, ST, akik a leginkább kellhetnek. Csak 5 arany játékosuk van.
Roma: Szinte mindenki arany, így nem nagy befektetés, feltéve ha nem lesz szükség Nainggolanra.
Sampdoria: Egy arany védőjük van, így erősen ajánlott az ezüst védők megvétele. Érdemes megvenni az Dodó nevű ezüst LM-t, mivel tuti el fog tűnni a piacról és 8-10 ezernél nem lesz olcsóbb.
Sassuolo: Nincsenek arany szélső védőik, így rájuk szükség lehet, tehát RB, LB, akiket érdemes megvenni.
Torino: Sok arany van, így nem lesz nehéz.
Udinese: Mindenhova van arany játékos, kivéve az RB pozícióra, de oda egy arany CB-t is be lehet tenni, szóval nem nagy befektetés, de jó ha veszel egyet.
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
-
Kristof_94
nagyúr
Imádom az ilyet, draft 2. kör. Nevetséges mi volt, a bíró semmit nem adott meg nekem, pedig számtalanszor szétrúgta a játékosaimat a 16-os előtt és egy ilyen be nem fújt szabadrúgás után kontrázott és lőtt gólt...
Én meg szétlőttem a kapufát, természetesen... És 99-es Ronaldo kihagyja 1v1-ben, miközben pontosan lőttem.[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
válasz Chereiose #15486 üzenetére
Hát vannak olyan játékosok, akik megállíthatatlanok és tolja őket a rendszer. Ellenem ma Dzeko úgy futott, mintha 90+ lenne a Pace-je, nevetséges volt... De hát nyomni kell, mert szérijeá!
Néha jókat nevetek, hogy mennyire "ráfekszenek" egyesek az OP játékosokra. Pár napja jött ellenem egy olasz ligás csapat, természetesen a jobb szélen Salah volt, a bal szélen meg asszem Baldé Diao MOTM lapja. Félidőben megnéztem és Salahnál valami tizenvalahány passzot írt, a balszélsőnél meg semmit, szóval teljesen látszott mire megy ki a játék... De ugyanez, amikor szélre berakják Vardyt, meg középpályásnak ilyen Musa és hasonló kaliberűeket. -
Kristof_94
nagyúr
Ugye a Newcastle a kedvenc csapatom már ezer éve és kedden néztem a neten a meccset, erre jön ez az egyenlítő gól! [link]
Óriási volt, de nem tudom eldönteni, hogy szándékos volt-e.
Szerintetek? Mert ha igen, akkor ez simán Puskás díj TOP10. -
Kristof_94
nagyúr
Kint van a két SBC: olasz és Japán ligák!
Csak szerintem nem nagyok annyira a követelmények? Juventus 82-es összérték. Mondjuk nyilván baromi drága lesz az ezüstök miatt, de az is lehet, hogy sokan nem csinálják majd meg. A 91-es IF Higuain 300k alatt van PC-n, lehet jobban járnak azzal, legalább eladható.
Utaka viszont nagyon beteg![ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
De jó, hogy mindig úgy kell kezdeni a WL-t, mint most. Jön egy majom, elöl természetesen OTW Pogba cam, csatár MOTM Mkhi és SBC Lákázett. Tökmindegy hol voltam a játékosaihoz képest alig tudtam labdát tartani, passzolni is alig volt időm máris ott volt valakivel... 3-2-re nyert, de végén csak rugdosta el a labdákat. És még odaírja a keretnevéhez, hogy Fairplay... Lengyel patkány.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz etaclan1984 #15513 üzenetére
Vagy csak maxra húzta a pressure-t.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz sz_abika #15515 üzenetére
Én is későn ébredtem, pedig már 1 hónappal ezelőtt is láttam, hogy miket kellene venni...
Viszont ahogy nézem összességében nem is olyan vészesek az árak, a csomagokért érdemes megcsinálni.Közben rájöttem (sokadjára), hogy felesleges idegeskedni a WL miatt. Ez csak egy játék, amit évről évre megveszünk, mert elhúzzák az orrunk előtt a mézesmadzagot az újításokkal, de miután megvesszük rájövünk, hogy ismét tele van őrült nagy hibákkal és nevetséges dolgokkal. Az egyik pillanatban szeretjük, majd szidjuk, szeretjük, szidjuk és ez így megy a végtelenségig. De akármennyire is szívat minket a játék, mégis szeretünk vele játszani és valószínűleg soha nem fogjuk abbahagyni, hiába határozzuk el minden héten vagy minden nap.
Szóval ha 5 győzelemmel zárok az sem érdekel, mert van egy jó csapatom, nem teljesen az álomcsapat, de nem lehet panasz. POTM Hazard, MOTM Son, TIF Eriksen. És ebbe a WL nem sok zsetonnal "szállt be"... -
Kristof_94
nagyúr
válasz gabigyerek #15517 üzenetére
Az a baj, hogy eltüntették az alapítási dátumot, szóval most dobál össze szépen FUT Founderekkel meg 2012 előttiekkel... Valami esélykiegyenlítés lehetne, mert amikor egy új játékos összekerül valakivel, aki 5-6 éve minden fifával játszik az esélytelen.
-
Kristof_94
nagyúr
Remélem pár óra és jön az MM, mert addig nem kezdek hozzá a Serie A sbc-nek. Aki PC-n csinálta már, mennyire volt drága? Gondolok itt a nagyobb csapatokra.
-
Kristof_94
nagyúr
Ezek az Orlando és Kaiser játékosok egyre kevesebbért mennek. Lehet nem is lesz velük SBC?
(#15535) Sz7Cs: Mikori alapítású klub volt? Simán lehet zsetonvásárló vagy csak több accountja van, most mindenki azt nyomja. Csinálnak 10 accountot, nyomják az sbc-t, majd a zsetont átviszik a fő accountra.
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
A 80. percig egyetlen kapura lövése nem volt. Annyit csinált, hogy folyamatosan futotta szélen és kész. A 80. percben lőtt egy röhejes gólt a szélről beindulva és valahogy beadta, Vardy belepiszkált... Utána csak azért kaptam a gólt, mert mindenkim támadott. Legszívesebben a monitorba vágtam volna a kontrollert...
-
Kristof_94
nagyúr
válasz LendvaiFeri1 #15551 üzenetére
Lol, nem is kopasz!
-
Kristof_94
nagyúr
9 perc és új sbc, legalábbis remélem...
-
Kristof_94
nagyúr
Szalai IF?
-
Kristof_94
nagyúr
Nem szeretném kritizálni Kane vagy Lukaku teljesítményét, de jó lenne már egyszer végre, hogy egy védő vagy kapus legyen a POTM...
-
Kristof_94
nagyúr
Az előbb játszottam egy ellenféllel, aki ezt a nyomorult 5212-t játszotta, szánalmas volt az egész, ráadásul laggolt is, játszhatatlan volt. Annyi a lényege, hogy PTB és kész.
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem a drágább csapatok ellen sokszor jobban megy. Tegnap is jöttek ilyen Messi-Neymar-Suarez csapat ellenem, 2-0-nál kilépett. Aztán meg jön ilyen Sané, Musa, Sterling csapat, ahol még a középpályára is gyors csatárokat rak be, akik alig tudnak védekezni, de így is lehetetlen áttörni... Röhej!
-
Kristof_94
nagyúr
Az előbb megcsináltam a Torino és Roma SBC-t és kaptam 2 pakkot. Az elsőben TIF Keita, a másikban pedig IF Susaeta!
Előbbivel érdemes várni vagy adjam el most? Sajnos már nem olyan sokat ér, de 90k körül még el lehet adni![ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
válasz Kristof_94 #15656 üzenetére
Valaki?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz etaclan1984 #15665 üzenetére
Basszus. Gratulálok, PC-n 1,7-1,8 millió körül megy!
-
Kristof_94
nagyúr
válasz etaclan1984 #15673 üzenetére
Milyen a csapatod?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz etaclan1984 #15676 üzenetére
A 4312-t nem próbáltad még?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz etaclan1984 #15681 üzenetére
Utóbbi nem rossz ötlet, nekem is POTM Hazard az egyik csatárom!
-
Kristof_94
nagyúr
Valaki megmondaná nekem, hogy PC-n miként tudnék hangüzenetet küldeni játék közben?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz Kristof_94 #15692 üzenetére
?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest