- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
Aktív témák
-
csellosi
tag
válasz Kisbubuska #5305 üzenetére
Reszvetem nektek. Nekem anno a chelloval voltak ilyen gondok, amikor bevezettek a p2p korlatozast (igaz azt hazudtak, hogy a csomopontok - vagy mik - bedugulhatnak, foleg itt lakotelepen). Aztan kesobb, a megujulas elott 1-2 honappal lett hivatalosan is bejelntve a p2p korlat.) Sokszor panaszkodtam en is online es telefonon is, de szartak ram es csak igergettek, pedig anno anno meg a Broadband-es idok (akkor jott be ide) ota elofizetojuk voltam (6-7 eve), de ez ev februaban meguntam a banat es otthagytam oket a p*csaba. Es nem bantam meg. Ugyhogy elkepzelheto, hogy naluk is ez van. Vagyis ez a jobbik eset, a rosszabbik, hogy ennyire kaki a halozatau es nem fejlesztenek.
Csabee. #5307: Olcsoooo?
[ Szerkesztve ]
- Miota dolgozol a cegnel? - Miota megfenyegettek, hogy kirugnak.
-
csellosi
tag
válasz Kisbubuska #5310 üzenetére
Tudom milyen szar az olyan net. (tapasztalat)
Jogos is a felhaborodasod, de az AFSZ mit ir a minimalis sebessegrol amit adnak (?), ha a folott van a mostani akkor (a pinget meg lesz***ak) -=> szolgaltatovaltas. Sajna csak ezt a ket dolgot lehet tenni ilyenkor, duhongeni vagy valtani (mar ha tudsz)- Miota dolgozol a cegnel? - Miota megfenyegettek, hogy kirugnak.
-
csellosi
tag
válasz Kisbubuska #5312 üzenetére
En nem ellenetek vagyok, sot epp elenkezoleg, es sajnallak is titeket, mert tudom milyen nyug a tobb ezer forintos arert ilyen sz@rt kapni.
Emlitettem egy minimalis sebesseget az AFSZ-ben, van olyan, meg is van. A tietek joval e folott az ertekek folott vannak. Ugyan ugy megy ez, mint chelloeknal!Semmit nem fognak tenni (hirkozlesi hivatal), jol vannak megfogalmazva es kitalalva ezek az afsz-ek, hidd el. Csak annyit tudok mondani tovabbra is, hogy szolgaltatovaltas (vagy tures).
MOD.: De miert irok mindig afsz-t az aszf helyett
[ Szerkesztve ]
-
csellosi
tag
válasz Kisbubuska #5316 üzenetére
Ha osszejon, es sikerul felbontani ezek miatt a szerzodest (es van hova menni) akkor gratulalok! De erre kicsi az esely (lehet Te lennel az elsol a Ph! forum tortenelmeben aki ilyenrol beszamol ) De ha nem jon ossze, akkor csengetni kell, amihez meg szamolj kulonbozetet is, ha huseged van. Az meg mar csak sz*pas, ha ilyen KIT csomagot rendeltel.
(#5317) egle: Ez van (igen 2008-ban ). Chellonal is ilyen ertekek vannak. De Diginetnel peldaul - Mb-ben ertendo mind - 1/1-2/2-4/4 (10-15-20 csomagoknal), nekem pedig 1/1 (30/30-as csomagnal) a garantalt le- illetve feltoltesi sebessegek (igaz ezek mas alapokon mukodnek).
(#5318) Kisbubuska: Jo ejt.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest