Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz pendre54 #2578 üzenetére

    Ezer éve nem vettem riasztótöltényeket nem tudom mennyire rossz a helyzet. Régi RWS van ami szerintem kiváló minőségű, az után MFS amiből a korai darabokból hulott ki a lőpor aztán van még annak a javított ragasztott verziója és végül volt umarex ami emlékeim szerint az leggyengébb. Erősségben valahogy úgy hogy Lapua (lila dobozos), RWS (fekete dobozos), MFS bár ez válltozó minőségű nem tudom milyen most, aztán umarex. De persze ez volt 10 éve, szomorú lennék ha most már méregetni kellene, szerintem érdemes márkásat venni nem a hullámzó minőségű alsókategóriát. (most olvastam hogy Ruag a neve az RWS-nek, nem tudom mióta és milyen minőségű a mostani)
    Hozzáteszem állatkodtam marhaölő (9x27) és disznóölő (9x17 JAT) patronokkal is de azokat inkább a nagy puskákba (szerintem revolvert szétvinné) mert túl nagy nyomást csinálnak és a gumit vagy átégetik vagy szétszakítják.
    Még régen volt egy AMD65-öm gázriasztós amihez gyártattam gumivetőt...na hát az már overkill.
    Hiányzik kicsit az állatkodás ezekkel a cuccokal, persze nyilván lőtér kárpótol de valóban jó lenne valami nagyobb otthonvédelmi gumis.

    [ Szerkesztve ]

    Vintage Story PH szervere újra fut!

Új hozzászólás Aktív témák