- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stylewars_kp
őstag
Van aki még csapatja a farmeramát? Hívott ismerősöm, hogy nem indul neki. Azt írja neki, hogy kéne több ram vagy erősebb vga. Nem tudta lefotózni, szóval lehet csak vírus, időm meg nem volt még megnézni. Addig is valakinek van infója esetleg?
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
Szotyi25
tag
válasz Stylewars_kp #7751 üzenetére
Szia! Nálam működik!
-
Szotyi25
tag
válasz Stylewars_kp #7753 üzenetére
Nálam semmit! Mondjuk ha kiírná, akkor törölném is a csudába! Kíváncsi lennék arra gépre, amire ezt a hibaüzenetet küldi egy online játék.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz Szotyi25 #7754 üzenetére
Igen, az már durva lenne. Nincs is hála ingerenciám ilyenekkel játszani, időm meg pláne. E8400, 8gb ram, 256 ssd, vga+alapalap nem tudom pontosan. Hétvégén majd megnézem. Szerintem valami vírus lesz az. Már csak azért is, mert win10 van fent és win7-re hivatkozik, hogy elvavult... Minden esetre kösz.
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
Szotyi25
tag
válasz Stylewars_kp #7755 üzenetére
Szívesen! Sok sikert!
-
válasz Stylewars_kp #7755 üzenetére
Szia!
A leírt hardverrel azért el kéne döcögnie. Böngészőben és a telepíthető alkalmazásban is. -
Stylewars_kp
őstag
válasz antikomcsi #7757 üzenetére
Hali,
azóta nem szólt, hogy ne menne. Én meg nem kérdeztem. Lehet, hogy csak vírus volt.
-
válasz Stylewars_kp #7758 üzenetére
Ha Ő nem szól, akkor Te ne is feszegesd a kérdést!
Rengeteg időt bele lehet ölni, nulla eredménnyel.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz antikomcsi #7759 üzenetére
Egy időben rendszeresen hívogatott vírusok miatt. Aztán felraktam egy brutál tűzfalat és azóta nincs gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest