- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
tök jól megy, kb fél percenként kidobál, így öröm a keresgélés
-
feribk
aktív tag
mi a tököm ez h minden fél percben ledob a farm?....
Üzenetre illik válaszolni...
-
Engem 20 másodpercenként ledobál, és ráadásul cserélni sem tudok. A sok hülyeség közt találtam egy nekem is megfelelőt, erre nem engedi elcserélni, merthogy nincs elég terményem a pajtában.
Pedig van. Tegnap írták is, hogy hiba van az xxl fák cseréjekor, de hogy máig nem sikerült valamit csinálni vele. Nomeg nem volt elég ez a fél év, hogy rendesen megcsinálják.....
Vicc az egész.
-
addikt
Van valakinek egy felesleges "Lándzsatörés"-e?
Jó szerencsét!
-
Calogero
addikt
Üdv Farmerek!
Sokak vágyát igyekszünk teljesíteni azáltal, hogy egy nagyjából tervezhető menetrendet teszünk közzé számotokra az elkövetkezendő eseményekről.
Felhívom azonban a figyelmeteket arra, hogy az itt megjelölt események és időpontok csak tervek, és nem feltétlenül a megjelölt időpontban fognak megrendezésre kerülni!
Ajándékozási és kereskedelmi akció: május 29. - június 3.
Csokoládé hét: június 4. - június 10.
Az űrbéli robotok (nublonok) visszatérése: június 13. - június 16.
Telihold: június 19.
Nyári parti : június 20. - június 27. -
Terkk
tag
valakinek van, xxl öszibarack xxl cukorjuhar fája amit elcserélne?
~~~~~~ UK
-
Terkk
tag
nemértem mért kell sokaknak a szölőkostoló 1x1-es kitehető?
~~~~~~ UK
-
Mert terület arányosan elég sok TP-t ad óránként. Ki lehet vele tömni a kergét.
Ja, amúgy mindegy, mert nem lehet cserélni semmi!
Ezt aztán sikerült jól megcsinálniuk! Eddig sem tudtam cserélni, amit akartam, ezután meg lehetőség sincs rá!
Nyomorult szerencsétlen banda!!!!!
[ Szerkesztve ]
-
Calogero
addikt
Valaki 40 db szőlőkóstolóért 1 tanodát ajánlott fel.
330 TP *40 db kétszeri aratás esetén napi 26400 TP bevétel.
tehát : A helyzet szifilisztikája úgy orientálódik, hogy a bakurbinációs dekció globális, a helyzet individuális, a lényeg lényegében lényegtelen. mert a csere nem működik.....
[ Szerkesztve ]
-
Komi28
senior tag
Egy szinpadoet küldhetne nekem is valaki véletlenül
-
BÁ Nutrition
addikt
a cserénél nem tudok nézni ajánlatokat
de legalább a küldözgetős rész működikyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Szotyi25
tag
válasz BÁ Nutrition #6767 üzenetére
Megírták hogy behalt a rendszer, ezért ha van kint ajánlatod vond vissza és visszakapod az engedélyt!
-
Terkk
tag
és páncél pannit mért keresnek sokan?
~~~~~~ UK
-
Calogero
addikt
Adjisten, Gazdák!
Egy fantasztikus és csokis event vár rátok!
Sokan állítják, hogy a csokoládé boldoggá tesz – és ha ez az állítás talán nem is teljesen igaz, az biztos, hogy ez a csokis event minden gazda boldogságáról gondoskodik.
Most olyan csokipudingra tehettek szert, ami után megnyaljátok mind a tíz ujjatokat, megszerezhettek egy csobogó csokikutat, sőt egy csokifoltos tehénkét is. Hogy hogyan?
Nem ördöngösség: helyezzetek el kakaós hordókat a farmotokon, kakaóbabokat kaptok értük cserébe. Ezeket a város főterén adhatjátok le. A hordók érési idejének lerövidítéséhez gyűjtsetek fruktózt a farmotokon betakarításkor.
Ezen kívül természetesen különleges event növény is érkezik: a nyalóka, amelyre az új feladatsorban lesz szükségetek.
Most már láthatjátok, hogy ennyi csodás édességnek egyszerűen nem lehet ellenállni! Kezdődjön is a csokis event, jó szórakozást kívánunk!
Az event várható időtartama:
Kezdés: 2013.06.04. (kedd) 14:00
Befejezés: 2013.06.10 (hétfő) 14:00 -
-
-
Jajj, hogy milyen negatív vagy! Neked semmi sem jó!? Nem kötelező játszani! Nagyon jó kis nyeremények vannak! Szuper az event! Mint még soha! Alig várom, hogy csinálhassam! Ha nem tetszik menj máshova puffogni! Esetleg van itt valaki akinek személyesen is benya..tok?
Puszi
Ratyifarm 69
Farmom 103, Bahama 52, Pékci 7, Leki 9,
-
Szotyi25
tag
válasz antikomcsi #6775 üzenetére
Te mit szívsz? Esetleg megadhatnád a a dílered számát!!!
-
Taktoj
aktív tag
a cukorfa jo lenne a kovetkezo ajandekos napra... csak nincs idom végigzongorázni ezt a 110 farmot
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
-
Farm Fórum moderátor?
Az "sajnos" nem lehetek. 100-as IQ felett már alkalmatlan a jelölt. Persze az itt lévő farm moderátor, még ezen szabály előtt csatlakozott a Brain Team-hez.
Komolyan. Nem szoktátok olvasni a fórumot? Ez most csak egy szarkasztikus fikció, de a farmeráma fórum tele van ilyen hozzászólásokkal, ha valaki be meri írni, hogy elég homár ez az event is.
-
addikt
válasz antikomcsi #6780 üzenetére
Én régebben olvastam egyet-egyet, de éppen az általad mondottak miatt eszem ágában sincs olvasgatni....
Jó szerencsét!
-
nRu3
addikt
válasz antikomcsi #6780 üzenetére
na, csak hogy a kedélyeket szinvonalát emeljem és ha valaki csinálja az eventet mint én holnap hajnalban tehát reggel karbantartás lesz ! nehogy már simán befejezük.....
event alatt karbantartás tényleg degeneráltak''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz BÁ Nutrition #6784 üzenetére
-
ngabor2
nagyúr
válasz BÁ Nutrition #6784 üzenetére
nem, én is véletlenül vettem észre. arattam egy mezőt, és mikor a felső ikonra vittem, felugrott felette a villámos aratás. utána 1 kattintással aratott. oké, az aratógép még mindig gyorsabb
-
-
Taktoj
aktív tag
válasz antikomcsi #6787 üzenetére
na erre kíváncsi leszek én s, már vagy 2 hónapja nem arattam kézzel, max a bagoly fákat
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz antikomcsi #6787 üzenetére
most már nálam is van, istenkirályság
maradjon is így
végre le tudtam aratni minden területet bónuszidőn belülte hogy aratsz egyébként? vettél aratógépet? vagy makrózol vagy vmi más?
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Gardo
tag
Hali! A 27 -es piacon nincs esetleg valakinek kis farmja (lehet akár 1-es szintű is), amire nincs szüksége? Ha lenne, akkor továbbiakban PÜ. Köszi, további jó játékot. Üdv!
Annyi vagy, amennyit a szavad ér.
-
addikt
Hány kakaós hordó kell összesen? kiszámolta esetleg valaki?
Jó szerencsét!
-
Calogero
addikt
650 hordó kell amit 100%-osra kell érlelni.
Az aratógép leszedi nem 100%-os állapotban is.Üdv' Gazdák!
A játék készítői minden esetben figyelemmel követik egy-egy esemény ideje alatt lejegyzett gondolataitokat, javaslataitokat, esetleges panaszaitokat.
Ez ebben az esetben a Csoki event idején sem történt másként. Tudomásukra jutott, hogy sokan nagyon szomorúak vagytok amiatt, mert éppen csak elegendő a gazdakörben megszerzett hordók száma az event teljesítéséhez, és a hibás beszedés (túl fejletlen hordó) sajnos azzal a következménnyel jár, hogy vagy nem tudjátok befejezni az eventet, vagy pedig farmaranyat kell költenetek.
Ezt a szomorúságot nem nézhették tétlenül, és arra az elhatározásra jutottak, hogy minden gazda +40 db hordót kap majd.
Ennek menete a következő:
Holnap, azaz 2013.08-án (szombaton), várhatóan 10:00-tól indulnak ezek a jóváírások, minden gazda a menüben találja majd a pluszban jóváírt hordókat.
Ehhez azonban a Ti közreműködésetekre is szükség van, hiszen akkor ki kell lépnetek a játékból majd újra be, vagy F5 gombbal frissíteni az oldalt.
A 40 db hordó egyetlen alkalommal kerül jóváírásra minden gazdánál, tehát ezekre már nagyon ügyeljetek.
Reméljük, ezzel a kis segítséggel mindenki sikeresen befejezi majd a legcsokisabb eventet.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest