Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fRooStzzZ

    senior tag

    válasz #27441408 #21273 üzenetére

    Hidd el, aki nem sportból nyomja a FB-ot, hogy nekem majdnem 2k ismerősöm van, vagy félig letolt bugyival pózoljak a többi embernek, -értem ez alatt a 15-25 éves korosztályt, hanem akinek valamivel kicsit több esze van, az nem ezt használja..
    Az emberek jó része nem kíváncsi arra, hogy Juliska mindenét mutogatva 5 percenként posztol valamit, mit reggelizett, mit volt az ebéd, éppen valaki felb@szta az agyát, és síros smiley-t dob fel, hogy a másik 183 ember rákérdezzen, jajj Juliskám mi van veled..
    Hanem értelmes beszélgetésre. Arra meg rengeteg app van, ami nem egy fél oprendszernyi méretű program, ami nem kér 76 millió engedélyt és lenyúlnak tőled mindent.
    Nekem FB 16 ismerősöm van, abból talán ha 3-al beszélek.
    Ha én beszélni akarok valakivel akkor felhívom, és nem fogok neki fél órákat pötyögni.
    Ha képet akar vagy akarok küldeni, akkor azt megkapja mail-be, vagy más úton..
    És akkor csodálkoznak az emberek ha butul a nép? Ha már köszönni nem tudnak? Vagy a való életben nem tudnak normálisan beszélni? Mert ez a sok szar program sok mindent megöl..
    Körbenézel, lát valaki olyan fiatalt, akinek nem a kezében van az a szaros mobil, mert ezt a szart nyomja? Azt csodálkozik, ha elütik, ha neki megy valakinek..
    Ülök a buszon, azt a 70% folyamatosan pötyög, és beszéltek 15 mondatot.. Én felhívom a másikat, és 3 perc alatt többet beszélünk, mint azok fél óra alatt..
    A barátnőmet is azért szoktattam le erről a szarról, mert már köszönni sem tudott.. Csak annyi, mi van veled, vagy merre vagy..
    Semmi szia, vagy ilyesmi.. Ugye sokan úgy vannak ezzel, hogy a neten könnyebb beszélni, könnyebben el tudják panaszolni bajaikat, vagy könnyebb oltogatni a másikat..
    Azt, amikor meg ott állnak egymással szemben, meg nyöszörögnek, mert úgy ciki beszélni ha bele kell mondani a szemébe a másiknak valamit..
    Akár szeretlek, akár hülye, vagy vagy az anyád nem normális stb..

    Régebben volt egy kép, ahol egy nyuszika meg egy másik állatka sétált egymás mellett, azt mondja az egyik..
    A FB megöli a kommunikációt, erre a másik LIKE..
    Ühüm..
    És mivel a nyuszika épp kapóra jött nekem, mert a barátnőmet hívom nyuszikámnak, és mint említettem már kezdett leszokni a köszönésről és hasonló dolgokról, így elküldtem neki..
    És azóta próbálom átszoktatni másra, hogy ne ezen a foson élje ki magát..
    Így a 36ba belelépve engem ez a FB szarság nem izgat.. És szerintem ezzel vannak így még sokan. .

    És hogy válaszoljak is a hsz-ra is, nem nehéz... Aki nem a butuló, magamutogató népre kíváncsi, az igen is át tud, és akar is szokni másik progira..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák