- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClayMore
aktív tag
válasz Integra #1901 üzenetére
az megnyugtató érzés h európában sok kanadai államban stb NEM érvényes ez az újfajta user szívatás. ellenben a cég imázsának egyértelműen nem tesz jót a hírverés.
Liverpool, Chelsea, Arsenal MEZEK ELADÓAK!!!...................http://hardverapro.hu/apro/angol_behozatalbol_mezek_eladoak_liverpool-chelsea/friss.html#msg5
-
veterán
válasz Grande Ale #1898 üzenetére
Addig örülj, amíg nincs új chated.. :/
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
Apollyon
Korrektor
Ma jó kis 3D-s kinézetű lett a kommentes platform.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
MaciG
addikt
üdv.
Oldalt ez mit akar jelenteni a facebooknál? "People To Subscribe To" itt vannak profilok vagy nem is tudom mik, amikre ilyen gomb van ,hogy feliratkozás.
Illetve a chat valamiért "elmászott", mert ha rámegyek rengeteg ismerőst mutat és aki fent van annak a neve mellet kis zöld pötty van, de eddig csak azokat mutatta akik fent vannak. Ez miért lehet?
BANZAII
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Az üzeneteket lehet végleg törölni? Ha igen akkor, hogyan?
-
Apollyon
Korrektor
válasz spyduck #1908 üzenetére
Belépsz az üzenetekbe, klikk Actions -> Delete messages...
Vagyis egy konkrét beszélgetésbe/üzenetváltásba kell belépned, és sajna egyszerre csak egyet törölhetsz/személy.[ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
ace05
senior tag
Szeretnék segítséget kérni!
A sorozatjunkie (sorozatjunkie.hu) postjait a telefonom szeretném olvasni a facebook zéró segítségével (t-mobilos vagyok). Tudom hogy a sorozatjunkienak van facebook oldala , de az Rss grafiti nevezetű programjuk nem teszi ki a tejes postot. Ezért csináltam egy saját oldalt , és itt kérdezném hogy létezik e olyan alkalmazás ami RSS segítségével a teljes postot kiteszi nem csak a felét. Fizetőseket találtam de azok is rosszak!Előre is köszöntem!
-
KGKA
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy facebook profil lapomon szeretnék megjeleníteni egy weboldal linket. Vagy esetleg a fő porfilképem alá betenni egy linket ( pl: www.mobilarena.hu ).
Szerintetek ezt hogyan tudom beállítani?
Így ha valaki megnézi a profilomat, egyből láthatóvá válik a link, és nem kell külön az infóért kattintani.
Köszi előre is,
kgkaSippalaPukk'N
-
Integra
titán
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Orlin
addikt
Hello!
Hol tudom állítani,h kik lássák a postokat amiket írok?Azt vágom,h van egy olyan rész,h egyéni.Ott pedig "Hide this from..." rész.Oda kell a neveket írni?
Régebben volt listám még a változások elött de most nem látok senki rajta :SKöszi!
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
veterán
sziasztok
Andoridos telefonom van, és megnyitom a facebook.com-ot akkor a mobilverzió jön be, mi a fenét csináljak hogy a rendes verzió jöjjön be mint ami szgépen van?
iPhone 13 Pro Max
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Felvettek v. felkerültem a volt sulim listájára...Hogyan tudok lekerülni?Látom mindig ha valaki frissít és gondolom az enyém is látszik...
Köszi!
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
csyo
senior tag
http://idokjelei.hu/2011/09/a-facebook-minden-lepesunket-koveti-akkor-is-ha-kijelentkezunk/
a facebook kémprogramokkal kutatja a netezési szokásainkat..
hogy védekezhetunk ezellen?
hol tegyem fel ezt a kérdést? milyen témába tartozik?
Legyen szép a napod!
-
Psychonaut
veterán
Ezt a sutit a nagy tiltakozas hatasara mar toroltek (de meg maradt ot masik hasonlo, azok azonban tenyleg szolgalnak biztonsagi okokat is), de tessek, ime a megoldas: Facebook Blocker
-
csyo
senior tag
-
csyo
senior tag
válasz Psychonaut #1925 üzenetére
firefoxnál azt irta ki, h nem kompatibilis az enyémmel:-(
Legyen szép a napod!
-
d-boy
senior tag
Sziasztok!
Van egy kis gondom, hátha Ti tudtok valami magyarázatot rá
Van egy kis csoportunk a barátokkal, ahol dumálgatunk facebookon. Az egyik tag kilépett belőle, most szeretném visszahívni, de egyszerűen nem lehet. Ahányszor hozzá szeretném adni a csoporthoz, azt írja ki: Név... can't be added to this group.
Mitől lehet ez? Mi a megoldás?
If you understand or if you don't, If you believe if you doubt! There is a universal justice, and the eyes of truth are always watching you.
-
bAtt001
addikt
ha egy oldal facebookot használ kommentelési lehetőségként mint mondjuk a 9gag, ott nem lehet kikapcsolni hogy mutassa az iskolámat a nevem mellett miután kommenteltem valamit?
-
szabacsik
őstag
Ez a Timeline aktivizálódott már valakinek? Mikorra várható kis hazánkban az átállás?
/\____/\
-
erikke17
őstag
Nézegettem ezt a Timeline-t ha jól veszem ki akkor lényegében igy fogja mutatni ha megnézem valakinek az adatlapját?
Más:
Hozzám még csak most ért ide az új üzenőfal, de az istenért nem igazodom ki rajta hogy hogy van a Tops Post meg a Recent Stories, mert Recent Storie-ból mutat 5-6 postot aztán kalap kabát, alatta meg már van esemény 6 órája, 2 órája össze vissza...||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
bAtt001
addikt
szerintem elég hülyeség lesz mindent képekkel mutogatnak de rólam meg nem sok józan kép van, nem hord magánál senki állandóan fényképezőt h minden pillanatot megörökítsen. szóval kíváncsi leszek hogy fog kinézni egy átlagember adatlapja mert biztos hogy nem úgy mint a reklámban bemutatottak....
-
beusgirl87
csendes tag
Sziasztok
Valaki legyen szíves segítsen nekem. Az üzenőfalamról véletlenül be állítottam, valamit és most nem látni hogy kik lettek az ismerőseim. Jobb volt úgy ahogy volt és most visszaállítanám. -
szabacsik
őstag
ez a akarom nem akarom ideiglenes. mindenki meg fogja kapni. régebben is volt ilyen (6-12 hónapja) hogy a profilt alakítgatták és akkor is felajánlotta, hogy ha akarod akkor az új lesz de visszaállítani a régit nem lehetett valamint aki nem fogadta el annak is olyan lett. A facebook egységes mindenkinek és az is marad. sajnos nem sajnos döntse el mindenki maga.
/\____/\
-
erikke17
őstag
válasz Integra #1942 üzenetére
Persze, mit akarnak majd hogy meg is adom nekik a banki adatokat? Elmehetnek a búsba...
Mellesleg most fb nálam használhatatlan szelektiven jeleniti meg az egészet, egy szem képet nem tölt be, csak teker várakozás a következőre.fcbd.ak.profile vagy mire, plusz még dög lassú is...||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
Integra
titán
válasz littlelion21 #1944 üzenetére
ahhoz hogy teljes legyen a timline szolgáltatás bankkártyát is kér
nem baj, aki akarja, adja meg, de ne erőszakolják rá arra aki nem akarja. ha pedig izomból úgyis átmigrálnak mindenkit -ami sanszos lehet- akkor sokan fognak google-ra átmenni.
minél inkább a végletekig megy az fb, annál inkább a g+ malmára hajtja a vizet.[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz littlelion21 #1946 üzenetére
-
littlelion21
addikt
azt árulja már el valaki, az mi a f@sztól függ, hogy amit postolok az a Top News vagy a Legfrissebb kategóriába kerül?
-
Peethy
őstag
válasz littlelion21 #1949 üzenetére
Top news közé az kerül, amit a legtöbben megtekintettek/lájkoltak/hozzászóltak, ergo a téged érdeklő tartalom. A legfrissebbe pedig nyilván az, ami a legutóbb került ki a falra. Előbbi nem tudom mi alapján válogat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Telekom mobilszolgáltatások
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest