- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz zsolesz010 #1700 üzenetére
Ez is benne van a pakliban.. Olyan is szokott lenni, hogy ismerős feltölt egy képet worldwide megosztva (egy ilyen kis földgömb van a posztja mellett) és amikor megnyitom bejön, és egy fél másodperc múlva egyből kiírja hogy "Content unavailable" Ezek után mondjuk már mindent el tudok képzelni.d
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
-
Orlin
addikt
Wáááá segítség!!!
A Facebook fordításal mahináltam mivel leltem egy gombot a bejegyzések alatt,h translate és elállítottam valamit.Így jelenik meg a falam.Mik ezek a piros csíkok?Hol tudom eltüntetni?
Köszi![ Szerkesztve ]
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Vapor
aktív tag
Tudok úgy postolni/commentelni egy adott csoporton belül, hogy ne lássa a csoport összes tagja?
Ha igen hogyan?PSN ID: SaLa17
-
szabacsik
őstag
Hát esetleg külön beállítod a személyek nevét persze ha sok személyt érint akkor macera.
MÁS:
Akik telefonos böngészővel szenvednek egy megoldás van. Legörgetnek az aljára és azt hiszem két kattintással elérik a normál webes felületet. Valami olyasmi, hogy facebook értintős változat vagy régi változat vagy valami hasonló./\____/\
-
TazLeacher
nagyúr
Sziasztok!
Nevet hol lehet változtat?
-
vans?
őstag
-
baba11
csendes tag
Bejelöltek egy fényképen,amin nem én vagyok,hogy tudnám magam róla törölni?Előre is köszi!
-
Apollyon
Korrektor
Érdekességképp kérdezném a következőket.
Mikor van az, hogy ha valaki megoszt egy youtube videót, akkor a megosztás alá kiírja hogy "via youtube" és a logoját? Vagy ha valaki telón keresztül oszt meg vmit, akkor ott van hogy 'via Windows phone/Android/stb" és a logója. Viszont ha én osztok meg youtuberól videót akárhogyan, nálam nem rakja ki így logószerűen, se akkor ha telóról nyomatom, de ha telóról posztolok bármit akkor is csak annyit ír ki hogy via mobile, mondjuk Symbian S60-as telóm van.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
-
TazLeacher
nagyúr
Ezt a videót valahogy be tudnám direktbe rakni az üzenőfalra? Úgy, hogy ne a linkelt oldalra mutasson, vagy legalább látszódjon, hogy ez egy videó, és nem csak egy sima link? (Tehát legalább egy pillanatfelvétel legyen e link gomb?)
Tehát, hogy valahogy így nézzen ki, mint ez:
[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
válasz TazLeacher #1716 üzenetére
Ez nem video, hanem flash fájl, szerintem nem.
-
dnelb
veterán
válasz TazLeacher #1718 üzenetére
Azok, de lehet másképp működnek. Nincs ötletem Amugy ide mutat a flash : http://byturen.com/_movia.swf de ha simán kirakom üzifalra akkor sincs előnézeti gombja..
[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
Ha törlök egy ismerőst ő észre veszi ?
[ Szerkesztve ]
-
icons
addikt
Üdv!
Ha postolok egy TeCső videót, akkor mitől függ, hogy linkként vagy videóként rakja ki?
Videónál ugye van egy kis lejátszási ablak, míg urlnél csak a linket rakja ki.Köszi!
-
14adam
addikt
Egy női ismerősöm ezzel fogadott face-en
"van olyan facen ,gogy bizonyos embereket letiltasz az üzifaladrol ... tehát h ne lássák. és nem törlöd őket meg semmi ... régen volt ilyen . csak amiót ujj lett a face azóta minden kínai lett . :S"
Nem tudom,hogy miről beszél,Ti lehet
-
pdavid
csendes tag
sziasztok!
hogy a fenébe kell kitörölni a keresési mezőben az előzményeket? mozillás és internet exploreres trükköket ne írjatok mert már mindet kipróbáltam és ugyanúgy beadja a neveket. ccleaner-el is töröltem mindent, de az sem segített. sztem ezeket az infókat a facebook tárolja. valahogy ki lehet törölni?
-
MODERÁTOR
aham, tehát ha te nem látod, akkor ők sem látnak? Strucc-mód?
ha létrehozol egy csoportot az ismerőseidből, akkor be lehet állítani, hogy ők ne lássanak semmit sem, ez hülyült meg, és az üzenőfal bizonyos részei átcsúsznak a szűrőn
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
tototos
őstag
Sziasztok.
Tudtok valamit eeről rofl lol hk link egy képre dologról? Egyik ismerősöm ma küldözgetett az összes ismerősének egy ilyet. Valami vírus lehet?
-
Apollyon
Korrektor
válasz mukibuci #1715 üzenetére
Köszi. Likeolni soha nem szoktam videót, inkább a Favouritesek közé teszem, és youtubeon keresztül share-eltem és úgy sem rakta ki. Majd kipróbálom a likeolást is, hátha
Más: Ha likeoltam egy oldalt, ami konkrétan egy rádiós gazdasági műsor oldalát, azt hogyan tudnám kitenni oldalra, mint mondjuk ahogyan a groupokat lehet?
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Dyrtyho
őstag
Nem tudom,hogy ti hogy vagytok vele,de amióta ma frissítettem az Androidos Facebookot azóta még rondábban néz ki,mint előtte.Miért kell ennyire elcsúfítani az Androidos facebookot ?
best regards, egy fórumozó blogger
-
félisten
Másnak is szarakodik a Facebook-falon a Youtube?
Nálam úgy van beállítva, hogyha felveszek egy videót kedvencnek Youtube-n, akkor kiteszi Face-en a falra.
Viszont mostanában azt játssza, hogy több napja kedvencelt videókat tesz ki frissként. -
jericho69
tag
Hello!
Be lehet állítani vagy van olyan progi/alkalmazás, ami kimutatja, hogy az adott nap kik látogatták/nézték meg a profilodat? Tehát ki írja annak a nevét, aki megnézte a profilodat.
-
icons
addikt
Megnéztem minden logikus helyett, de sehol sincsenek a keresésnek beállításai...
Én azt javaslom, írj nekik egy mailt!
Kérdésem még áll, ha valaki tudja a választ: (de elég esélyes, hogy egy egyszerű bug-ról van szó, csak azt nem értem, mi váltja ki )
Ha postolok egy TeCső videót, akkor mitől függ, hogy linkként vagy videóként rakja ki?
Videónál ugye van egy kis lejátszási ablak, míg urlnél csak a linket rakja ki.Köszi!
-
Dyrtyho
őstag
Nekem az a következő problémám akadt,hogy a profil szerkesztésnél az érdeklődési köreimbe lévő oldalakat azóta nem tudom törölni mióta megújult a facebook.Mit tegyek ?
best regards, egy fórumozó blogger
-
törölt tag
válasz Dyrtyho #1744 üzenetére
Ha rámész az adott oldalra, akkor a "Ez
XX.XXX
nek tetszik." alatt ott van a "Nem tetszik" link is. De egyébként szerintem továbbra is lehet a profilszerkesztésen belül is törölni, én legalábbis tudok. A filmnél, zenénél, könyvnél, stb. (tehát amit ikonként kijelez) van az, hogy az adott ikonon egy del-t nyomva, majd elmentve a változásokat lehet törölni. -
happyfeet
csendes tag
Nagy segítségre lenne szükségem. Facebook! Hogy tehetem azt meg, hogy senki ne lássa kik az ismerőseim? Mármint a jelenlegi ismerőseim se lássák. Sok helyen azt olvastam, hogy : "adatvédelmi beállítások" - "csatlakozás facebookra" - " beállítások megtekintése". Nahát nekem ilyen nincs, csak adatvédelmi beállítások, azon belül nincs kapcs.fb-ra. Próbáltam más gépről is, meg chrom-al, explorerrel, mozillával..hátha, de semmi. Nagyon fontos lenne! Előre is köszönöm a segítségeket.
-
Dyrtyho
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest