Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • u.z.

    csendes tag

    Sziasztok!
    Sajnos olyan modot nem igen lehet találni, amelyik mindenkinek egyformán bejön, megfelel. Különbözőek vagyunk (ez így természetes), különbözőek a vezetési stílusok, otthon a vezérlők, a gépek stb... Kokoék ezen próbáltak javítani, csiszolni, hogy egy kicsit közelebb kerüljenek egymáshoz a mezőny versenyzői. Maximális elismerés nekik az erőfeszítéseikért! Nem jött úgy össze, ahogy szerettük volna. Ez van. Ebben senki sem hibáztatható. És abban sem, hogy kissé kaotikus lett ennek a FSOne modnak a kálváriája. Koko egy huszárvágással oldotta meg végül a problémát. Vannak (és lesznek is) olyan helyzetek, amikor a vezetőnek meg kell hozni egy ilyen határozott döntést, ami (esetleg önkényesnek tűnhet néhány ember szemében) és nem túl népszerű, de még mindig jobb, mintha totyogunk tovább az ingoványban és csiszolgatunk a végtelenségig.
    Sajnálom, hogy sok munka ment bele a javítgatásba, ami egyértelműen pozitív irányba vitte el a több sebből vérző fizikát, de még sem váltotta be igazán mindenkinél a hozzáfűzött reményeket.
    (Nem tetszett az eredeti fizika. Volt rá valamennyi idő és lehetőség, hogy teszteljük úgy is. Nem lett rögtön patchelve, aminek hatására érezhetőbb, vezethetőbb lett az autó. Az hogy a gumi 'elment' nagyon sajnálatos és nem kívánt mellékhatás lett...)
    De talán ezen nem kellene már rágódni, hanem előre tekinteni és arra koncentrálni, hogy sikeresen elinduljon és tolhassuk már az új szezont! Ha Total13 moddal, akkor azzal, ha F-1 Diavlo 91-gyel, akkor azzal, ha Polgár Peti modjával, akkor azzal...
    :)
    *** Hajrá A-liga! ***

Új hozzászólás Aktív témák