Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • u.z.

    csendes tag

    Sziasztok!
    Probléma van nálam az FSOne moddal, sajnos több is. Nem települ fel Win7 alá. A telepítés során hol itt, hol ott leáll. Van egy régi WinXP is a gépem egyik particióján. Azon keresztül simán feltelpült arra a particióra, amelyikre szerettem volna a Win7 esetében. Újraindítottam Win7-tel a gépet, és a már felrakott gamet akartam elindítani, de nem megy. Csak XP alól hajlandó elindulni.
    Az FSOne egy jól összerakott mod volt - a saját idejében! Jónak tartom az ötletet, hogy visszafelé menjünk az időben, mivel szinte minden liga a legújabb moddal akarja nyomni. De akkor már ne csak 4-5 évet menjünk vissza, hanem mondjuk 15-20-at. A 90-es évek modjai közt vannak nagyon jók, amikkel igazi élvezet a vezetés, a versenyzés, - ha már egy kicsit más élményt szeretnénk, mint amit az utóbbi években megszoktunk!
    Az FSOne fizikája nekem nagyon nem jött be. Lágy, tompa a vezetési érzet. Az apróbb kormánymanőverekre szinte nem is reagál, ahogyan a setupolásra se nagyon. Nem lehet finoman gépészkedni vele a vezetés során. Helpek nélkül is látszólag stabil, lomhaság jellemző rá, de a legváratlanabb helyzetekben tudja magát eldobni az autó hátulja, ami aztán már nem hozható vissza. Ez nehezen kiszámítható és eléggé bosszantó is. Így a vezetési élmény már nem 'élmény', nem szórakozás, hanem inkább görcsölés. Továbbá még szintén ellene szól, hogy a mod nagy méretű és gépigénye sem kevés ennek a 2-es verziónak.
    Megvárom még a patcheket hozzá, bár a vacak, ratyi fizikán az nem fog javítani. Néhány tesztelésre is elmegyek majd, de sajnos azt kell mondanom, hogy ezzel a moddal nagy valószínűséggel nem indulok el itt a következő szezonban!

    Kellemes nyarat & jó tesztelést kívánok mindenkinek

    -zero-

Új hozzászólás Aktív témák