Hirdetés
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic V2 - origami
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bujdy81
aktív tag
válasz WiZARD #101758 üzenetére
Én úgy füvesítettem, hogy lefújtam mindent totális gyomirtóval. Aztán két hét múlva felrotáltam a földet és megint lefújtam. Aztán két hét múlva fűmag vetés. Simán kikelt, minden ok volt.
A glifozát hamar lebomlik, szerintem most lefújhatod nyugodtan és az azért is jó, mert a kaszálással, ha nem elég gyakori, fog jutni gyommag a földbe, ami később zavaró lesz...
-
blueboi69
senior tag
válasz WiZARD #101758 üzenetére
Glialka/fozát jó.
Zöldfelületen keresztül szívódik fel, tehát a földben lévő magokra nincs hatással!
Ebből adódóan a frissen lekaszált növényeknek sem árt. Az a jó, ha van 2-3centis kicsi levélzet a friss növényen. Idősebb növényeknél ajánlott a ráírt higitási mennyiségnél sokkal töményebbet tolni. Én van, hogy higítatlanul kenem rá ecsettel egyes gyomnövényekre.
Pár nap múlva már szárad minden el, gyerek is mehet ki már kb másnap, valszeg a másnap reggeli harmat le is mossa / vagy addigra elpárolog, felszívódik, de ha nagyon aggódsz, akkor várhatsz pár napot. Emberre nem káros.
Viszont miután minden leszáradt, utána kelnek ki az újabb magok.... tehát ez a meglévő állományt irtja ki!
Ha ennyire gyomos a talaj, akkor semmiképpen sem tavasszal füvesítset, mert kínlódás lesz belőle, ugyanis a gyomok fognak erőre kapni... vagy most ősszel, vagy jövő ősszel.
Vagy úgy lehet, hogy némi földet elvitettek és hozatsz 10-15-20cm rostált(!!!) földet. Akkor nem lesznek gyomok, csak amit a szél behord.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- Xbox Series X|S
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Okos Otthon / Smart Home
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest