Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blueboi69

    csendes tag

    Bujdy gigariszpekt :)
    npera, szintén :)

    medence téma: a mienk 4.7m3, papírszürős, de néztem, hogy a legolcsóbb homokszűrő is 2x drágább lenne mint amennyi a medence volt, úgyhogy egyelőre marad. Valami porszívófélét kitalálok az aljára, hátha elég erős ahhoz.

    Viszont 36fokos medence az kibaszott meleg, ember :O Lassan mehetnek bele a zöldségek is.
    Mienk 24-26 fokos, gyerekek szeretik. Kisebbik most kevésbé, 2x sikerült arccal beesnie előre, volt rajta mentőmellény is, de neki alapból kb a hasáig ér és nem esett jól neki. Persze mellette álltam és azonnal felkaptam, de megijedhetett. A nagyobbik élvezi. Ő tavaly, szezon elején esett el a tóban, akkor a feleségemmel mentek be (kb 3m-re a parttól) és valami gödörbe léphetett, elesett arccal előre, aztán úgy megijedt, hogy lesokkolt és csak lebegett. Asszony szintén azonnal felkapta, az ijedtségen kívül semmi baja nem lett, viszont utána egész nyáron csak bokáig volt hajlandó bemenni vagy csak akkor ha a nyakamba csimaszkodhatott és semmi pénzért nem engedett el.
    Majd megszokják. A kisebbik egyébként imádja a vizet, születésétől fogva imád fürdeni is. A nagyobbik meg pont nem. Szóval igazi tavigyerek, remélem majd tizenévesen nem fognak belefulladni részegen.

Új hozzászólás Aktív témák