Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
addikt
válasz Frawly #55351 üzenetére
Azt tudom, hogy máshonnan se lehet küldeni.
De a magyar posta sz*r és drága oda is ahova lehet küldeni. 1 éve a szlovák postát használom, sokkal olcsóbban gyorsabb és jobb.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
npera
őstag
Nova, baj van. Végignéztem Andy RC rivjúját a CineKingről és mistakes have been made...
A gép nem olyan stabil, mint a CinePro és a hátsó motorok küzdenek, mint disznó a jégen. Túl is melegszenek. Egyébként nagyon kis pöpec masina.
A CinePro majdnem ugyanakkora fesztávolságú, talán 10 mm-el keskenyebb a King a Prónál. És kábé 30 grammal könnyebb, de ennyivel rosszabbak is a komponensek. A Prót lehet kapni dupla giroszkópos F7-es FC-vel, ami jobb egyszerűen. És a motorok szimmetrikusan kapják az áldást. És a kamera jobban védett.
Megvárom a bónuszt, addig nem veszek semmit. Meg alszom rá.
-
-
npera
őstag
Amikor a többi OEM irányából érkezik valami, akkor majd az lesz számomra indikatív. Lehet majd valamihez mérni a dolgokat.
Ha odáig jutott a történet, hogy a Trump utasításainak megfelelően bizonyos területet adnak valamire a gyártósor mellett, akkor az elég halovány információ. Ha vásárolnak valami gyártótól kész terméket és azt adják tovább az mondjuk jó, csak ne állítsa be senki (akár ők vagy 3. fél), mintha ott gyártották volna.
Kíváncsi leszek, hogy Oxigén Musk mikor tvittel valami konkrétumot erről, ami ténylegesen valóságos és nem csak egy bejelentés.
-
Sipi-
őstag
Kellene valószínűleg valami routert vennem majd, mert úgy tűnik amit adott a Telekom, az kevés a mi felhasználásunkhoz. Egy Huwaei HG8245H-t adtak, ez csinál az optikából UTP-t és Wifi-t. Lóg rajta kábelen két málnapc, meg 18 wifi-s eszköz Olyanokat csinál, hogy csak az én gépem marad fent a wifi-n, minden más leesik és ekkor kell neki egy reboot, hogy mindenki észhez térjen.
Az sem volna baj, ha több utp portja lenne, nem csak 4-5. Sokszáz mbit nem kell wifi-n sem, mert a bejövő net is csak 150-es, belső hálózaton meg nem másolgatok tízgigákat.
Erős wifi viszont kell, mert a teraszon már kezd szakadozni kell. Lehet akár Mikrotik is (tetszett, amikor használtam melóban).
Javaslatok? (nem 50ezres kategóriában, olcsóbban)https://www.ferfiakonyhaban.hu
-
veterán
ha kevés a vezetékes port, akkor 4-5e egy switch
routeres topikban sokak kedvence az asus ac65p.
nálam a router egy xiaomi mi 3g (ebben a soc ugyanaz mint a fenti asusban), és két tp-link eap225 csinálja a wifit. igazából egy is lefedné a lakást, de kettővel jobb a sebesség. ha a huawei routerként jó, csak a wifije kevés, akkor egy ilyen is megoldás lehet, de akkor már picit többért legyen az asus.hanyas vagy, te disznó?
-
ncc1701
veterán
Szerintem 18 aktív eszközre nem asus/tp-link cucc fog kelleni. Ezért nem írt senki okosat, mert ez már nem a 10eft kategória. Ha az 5ghz-et nem erölteted, akkor árban jobban jársz. Nálam az 5ghz-nél két fal után a sima 2.4 kb 10x gyorsabb, szóval sok értelmét nem láttam.
[ Szerkesztve ]
-
FőDudu
veterán
Nem a DHCP szerver van keves kioszthato cimre allitva?
En eloszor adnek fix IP cimet a fontosabb klienseknek, aztan ha meg mindig baszakodik, akkor valoban mas utan neznek (nyilvan ez utan kell kotni egy uj eszkozt, hiszen ez az ONT, azaz lecserelni csak a szolgaltato tudja).
https://www.telekom.hu/static-la/sw/file/digitalis_eloszto_hg8245h_hasznalati_utmutato.pdf
es persze az elso, hogy nezel egy csatorna hasznalati infot a Wifi Analyzer nevu appban.
Lehet csak a szomszed a paraszt es ugyanazon a csatornan haldokoltok.[ Szerkesztve ]
FőDudu
-
hobizoli
nagyúr
Range Extender nem jatszik?
több drón kell ;P
-
cyberde
tag
Karitatív percek!
Ha valamelyikőtök környezetében van olyan rászoruló, gyerek/család/nagymama/nagypapa/bárki, aki hasznát tudná venni egy -nem a legújabb kiadású, viszont atomstabil és mechanikailag is hibátlan- laptopnak, szívesen felajánlanék neki/nekik egy:
Fujitsu Siemens Amilo Pro V2085
15,4 matt LCD
Pentium M 1,7GHz
1,5 Gb RAM
160 Gb HDD
DVD író-olvasó
4 USB
LAN
WIFI
Modem
PCMCIA
gyári tápegység
+ telepítve egy
szűz xUbuntu 18.04
+ egy
szűz/jogtiszta MS Windows 8.1 + MS Office 2007 Home & StudentTok, táska nincs hozzá!
Nagyfelbontású videóknál döcögős, nem egy gamer holmi, de a semminél jobb. Net-re/Office-ra hibátlan. Egy éve még én is ezen bohóckodtam.
Túl messzire nem vinném, de Bp belvárostól 10-15km belefér.
Jelentkezéseket ide, meg PÜ-ben, vagy a cyberde@freemail.hu címre várom.
-
veterán
közben megint végignyomkodtam az ap-k beállításait, érdekes dolog ez az egész. 36-64 között van két 80 mhz-es csatorna, a negyvenkettesen van még két upc modem, az ötvennyolcason csak én lennék, mégis ez utóbbira jelez valami 15-20% interferenciát, és itt valóban ~100 mbps-kel kisebb az elérhető sebesség.
100-as csatorna felett lenne a 106, 122, 138. a 106-on a másik ap áll, ha 122-re vagy 138-ra teszem, akkor kérdés nélkül visszadob 42-re, gondolom a dfs miatt...
marad még a 155, de azt az ap se ismeri, a kliensek nagy része se. szar az egész[ Szerkesztve ]
hanyas vagy, te disznó?
-
zetor2000
őstag
Ha fix IP-t akarsz, akkor ne terheld a routert / ONT-.t...
Jelölj ki egy tartományt, mondjuk 192.168.1.xxx és használj mondjuk 255.255.255.0 maszkot.
A routered legyen mondjuk 192.168.1.254 (ez a cím egyben a default gateway a többi terméken), és minden gépet / terméket, amit csak lehet, állíts be kézzel, de ne a router dhcp szerverén, hanem a terméken / gépen, manuálsan. Amit meg kell adni, az az egyedi cím, az alhálózati maszk és az átjáró (def. gw. lásd fenn)
A hálózatod nagy része akkor is működni fog, ha routert cserélsz, mert nem a router a DHCP szerver egyben, hanem ez egy lokális fix ip-s hálózat. A maradékra meg beállítod, hogy a router adjon IP-t a mobilodnak, meg annak a 2-3 cuccnak, aminek kell. És voilá!
Nem terheled a router dhcp tábláját mindenfélével, ha esetleg lecserélteted az ONT-t, nem kell mindent megint beheftölni, és egy router nélkül is életképes hálózatod lesz.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
npera
őstag
Nova, találtam hosszabb standoffokat. M2-es menetes. Arra gondoltam, hogy egyszerűen megpróbálom a lusta és egyszerű utat:
- 10 mm helyett 20 mm standoff (szép színes ráadásul)
- Matek F4 FC és alá egy PDB, mert a német lelkem kívánja a rendet
- vágok valami szivacsból egy megfelelő szögű formát, amibe betolom a Runcam Racer Nano kamerát. Ez a standoffok közé beszorított objektívvel majd jól lokalizálja és bódottáááááááá....Még erősen gondolkodom a listán, mivel nem is sietős és nem is gondolkodtam rajta eleget.
Ez ez jó projekt, újra lehet gondolkodni
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest