Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • qnadam

    veterán

    válasz Sipi- #54584 üzenetére

    A "digitális oktatás", meg egy nagy ......, kiadják, hogy Tk. X-(X+6). oldal,, Mf. Y oldal. Némelyik tanár rak be youtube linket, de azt sem Ő csinálta, csak találja... Akkora excel táblánk van, hogy egy manager is megirigyelné. Abban van nyilvántartva, hogy mit, mikorra, kinek, milyen formában kell küldeni. Pl. tesiből kell házidolgozatot írni. Minden hónapban egyet. :W :O

    hja, ez történik, ha eddig halogatják a digitális oktatás bevezetését, meg basznak oktatni, aztán csodálkozás van, ha hirtelen használni kell. a tanárok jelentős része egy emailt nem tud elküldeni (és ki van akadva, hogy ez neki plusz áram lesz és világvége), nemhogy még egységes, normálisan összerakott tananyag... bónuszként van, ahol még ha normálisan is csinálnák egy erre hivatott felületen, ott is jön, hogy márpedig mindent a szaros krétán keresztül kell, mert mi az már, hogy nem lehet központilag ellenőrizni. de Dóri majd mesél.

    amúgy suhanj alapítvány a bezárásuk előtt meghirdette, hogy lehet eszközt bérelni a leállás idejére, így most parkol az előszobában egy spinner :)

    istálló? gazemberség? hupákolás?

Új hozzászólás Aktív témák