Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • WiZARD

    addikt

    válasz Bujdy81 #122974 üzenetére

    Reál tárgyakkal én is hasonlóan voltam.
    Értelmetlen magolósokkal meg mindig küzdöttem.
    Általánosban nekem már akkor is elvárták anyámék, hogy csak az 5ös jó és minden más miért nem 5ös, valahogy kitűnő is voltam 8 évig nem gyenge iskolában. Persze anyáméknak ez se volt elég, meg biztos csak valahogy összeszedem és elvittek 6 osztályos gimnázium felvételire csak hogy teszteljenek. Első 3ban volt az eredményem, akkor 1-2 napra megnyugodtak.
    Aztán gimnáziumban talán ők is elengedték, de én mindenképpen és ott már csak arra mentem, hogy ami érdekel és felvételi/pontszám téren fontos az jó legyen, többibből meg ne bukjak meg.
    Érettségin magyar az 4 jegyből állt össze, írásbeliből megvolt annyi hogy tuti nem bukok meg, szóbelire nem is készültem semmit.

    Talán ezek miatt nem emléxem úgy vissza, hogy de jó gyerekkorom lett volna, pedig kivülállóként biztos úgy tűnt milyen jó dolgom volt, meg nyilván annyira nem is volt rossz, de mégis így éltem meg :(
    Még most is görcsberándul a gyomrom ha arra gondolok hogy másnap szülői amire ráadásul anyám megy, mert épp fater ügyeletes a kórházban...

    [ Szerkesztve ]

    Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****

Új hozzászólás Aktív témák