Hirdetés
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fferi50
Topikgazda
válasz
p5quser
üzenetére
Szia!
Nem hagyott engem sem nyugodni a dolog és kiókumuláltam egy olyan megoldást, ami az eredeti elképzelésedhez hasonlít:
Lépések:
1. Az E1 cellába beírtam a Ma fejlécet. Az E oszlop minden sorában a képlet =MA()
2. A Diagramot kiegészítettem az E oszloppal, mint új adatsorral. Legyen a neve MA
3. A MA adatsort kijelöltem - adatsor diagramtípusának megváltoztatása - csoportosított sáv - másodlagos tengely bejelölve.
4. A másodlagos tengely (ami felül jelent meg a diagramon) minimum - maximum értékeit hozzáigazítottam az alsó tengely értékeihez, majd a feliratokat eltávolítottam.
5. Most jön az igazi trükk: A MA adatsor kitöltésénél színátmenetest jelöltem be. Az első szín fehér. Végponti pozíciója 98%, áttetszőség 100%. A második szín piros.
6. Hátravan még a MA adatsor pozicionálása: Az adatsor beállításainál az Átfedő adatsorok 100 %, A térköz szélessége 0 %.
A végeredmény:
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Nyaralás topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- További aktív témák...
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Fferi50