Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Nem sokat változik az új Xperia 1 külseje
- OnePlus 7 Pro - hétpróba
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sony Xperia 1 IV - van, aki forrón szereti
- Bemutatjuk a Samsung Galaxy A34-et és A54-et
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
A topik kiválasztásánál, miért csak a "PC játékok"-at lehet már választani?!
Érdekel, mert érdekel...A The Crew 2-be is a normálisnál sokkal több időt tettem. Viszont ezzel a Hawaii (szerű?) helyszínnel, nálam megint mellé lőttek. Ahogy a FH5 is Mexico-val.
Homo Ludens
-
-
GodGamer5
addikt
Jó lenne. Mindkét részét imádtam.
"Nem úgy bumpmappol a vízen az árnyék" Zöldíthetnek a kékek, ha a villanyóra vörösen izzik.
-
Rengeteget játszottam a FH5-tel is. Szóval annyira nem zavart. Csak ha én választhatnám meg a helyszíneket, nem ezek lennének.
Egyébként ha igaz a The Crew 3 esetében a helyszín váltása, az érdekes "visszalépés" lesz. Mert eddig teljes Amerika benne volt, jó..úgy ahogy, mert azért nem volt szépen modellezve a legtöbb város. De azért egy jó hangulatot kölcsönzött a játéknak. Most meg "csak" egy sziget lesz.
[ Szerkesztve ]
Homo Ludens
-
homerhamm
őstag
Én pont várom, a hibái ellenére is. Szerintem ez lesz a leg nyáriásabb hangulatú versenyzős játék.
Bár szerintem Európába is játszódhatna a játék... Bejönni Hegyeshalomnál az országba Ausztria felől, végig az M1-esen, egészen a Hősök teréig. Aztán autóváltas, és át Szlovákiába a Tátrába.
Vagy csak leautózni az M7-esen át Horvátországba, és lemenni mondjuk Krk szigetére.
Jó, nem álmodok tovább.
[ Szerkesztve ]
Üdv: Szabó Lajosné Erzsike.
-
-
-
Live-Die-Respawn
-
-
Én nem a játékot kritizáltam. A trailert. Én ha bemutatnék egy ilyen játékot, nem az lenne az első gondolatom, hogy másoljam a Forzát. Főleg úgy, hogy a Horizon mérce azért magasan van. Ha nem sikerül megugraniuk azt a szintet, akkor ez még cikibbé fog vállni.
Marpedig az Ubisoft-tól meglepő lenne, ha konkurenst tudnának állítani a FH-nak.[ Szerkesztve ]
Homo Ludens
-
Nem könnyű itt már új dolgokat kitalálni
[ Szerkesztve ]
Először a külsőt nézem meg, de a belső sokkal fontosabb. (Takács István - kerékpárszerelő)
-
válasz
nylontacsko #18 üzenetére
Azé' megkérdezhettek volna.
Jó a neved, meg az avatarod, mosolyogtam rajta
[ Szerkesztve ]
Homo Ludens
-
rdt89
addikt
Huhh, hát ez egészen pocsék, ctrl+c, ctrl+v és Ubisoft szóval ehhez nem sok reményt fűzök.
-
ProEvoFan
nagyúr
Forza Horizon utánzat PS5re? Jöhet!!!
-
TESCO-Zsömle
félisten
Igen, az. A Forza eredetileg Motorsport volt és a GranTurismo ellen harcolt. Az első Forza Horizon 6 évvel jött a TDU és 1 évvel a TDU2 után, csak ugye akkor már haldoklott az Atari. Elvileg a The Crew lenne a TDU folytatása, mert az azt készítő Ivory Tower 95%-ban a szélnek eresztett Eden Games-ből alakult meg.
The serpent is crawling inside of your ear - - - He says you must vote for what you want to hear - - - - - - - - - - - Don't matter what's wrong as long as you're alright - - - Pull yourself stupid, rob yourself blind
-
TESCO-Zsömle
félisten
"idén"...
2022 májusi a hír, hogy elhalasztják a megjelenést, dobják az "old gen" konzolokat és a next-gen-re fókuszálnak.[ Szerkesztve ]
The serpent is crawling inside of your ear - - - He says you must vote for what you want to hear - - - - - - - - - - - Don't matter what's wrong as long as you're alright - - - Pull yourself stupid, rob yourself blind
-
30z.Samu
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #27 üzenetére
Tééényleg, leesett, ahogy olvastam a válaszod, köszi!
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
TESCO-Zsömle
félisten
Nekem a The Crew-val az a bajom, hogy az egyik legfontosabb elemét dobták a TDU-nak, ami az 1:1-be lemodellezett térkép. Ez után jön közvetlenül, hogy a játék annyira árkád, hogy inkább tekinthető a Trackmania szellemi utódjának, mint a TDU-énak.
Az ilyen vicces apróságok, mint a kikapcsolt LCD-színű működésképtelen visszapillantótükrök, az inkonzisztens tuningelemek és a tény, hogy a tuning maga minden stat-ot lebutít egy 4-jegyű számra, ami gyakorlatilag mindent eldönt (a 6800-as Fiat 500-as verni fogja a 6400-as Ferrari Enzo-t) már inkább kominkumba illenek.
-
spleenszuru
aktív tag
Kb. mindenhol azt látom, Forzához hasonlítják, nem csak ezt, de már lassan az NFS-eket is. Nem értem amúgy miért.
Viszont azt hiszem szerencsém van, hogy egyetlen Forzával sem játszottam még, mert akkor lehet én is a hasonlítgatós team része lennék, ill. így nekem nagyon is várós ez a Hawaii témás Crew! -
Felesbandi
aktív tag
válasz
spleenszuru #30 üzenetére
Nekem bejon ez az uj helyszin es ha hangulatban megkozeliti a Horizon 3-at, akkor teszek vele egy probat.
En budos eletben nem voltam oda az autos jatekokert, aztan kiprobaltam GamePass-al a Horizon 4-et. Az lett a vege, hogy megvettem a 4-et, a 3-at, az 5-ot es a 2-t is... Szoval eleg jok.
Gyanitom, hogy velem egyutt azert hasonlitgatjak ezt is a Forza Horizon-hoz, mert jelenleg az a top jatek ebben a kategoriaban.Amugy a Crew szeria zeneileg milyen?
-
Montanaxy
tag
Azonnal ide vele
-
cuebler
senior tag
én is inkább egy TDU-ra szavaznék
a the crew volt az első és utolsó előrendelt játékom, első felindulásból rendeltem meg, miután a need for speed world-ot beszántották. azóta megtanultam, számolok háromig, mielőtt bármit előrendelek"Vannak, akik csak a csúfságot látják a világban... a zűrzavart. Én a szépséget látom..."
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
- = Zk = - #34 üzenetére
TDU-kért nagyobb kár. Forza Horizon az élő bizonyíték, hogy mekkora arany tojást tojó tyűkot vágott le az Atari a fukarkodásával 2x...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #35 üzenetére
egyetértek...
nagy kár értük" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! "
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
HELLAFLUSH #37 üzenetére
A Forzának van konkurenciája, a Horizonnak nincs.
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #38 üzenetére
Hát pont ez a baj.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
HELLAFLUSH #39 üzenetére
Am nem tudom mi a bajod, Crew 2 van PS-re, lehet tolni neki.
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #40 üzenetére
Ezzel csak az a gond, hogy a Forzának a közelében sincs..
-
törölt tag
válasz
Felesbandi #43 üzenetére
Ezt megjelenés óta mondják, nem tűnt fel.
Poénnak jó.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A készítők valamilyen bejelentésre készülnek az este folyamán, ami elvileg a széria új felvonása lesz a szóbeszédek szerint.
- Használt garanciális Redmi Note 10 Pro 6/128 szürke
- Dell Precision 7530, 15.6" FHD IPS, i5-8300H (8 v.mag), 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, gar
- Apple iPhone 11Pro 64GB Ezüst/Normál állapotban/83%-os akkumulátorral/1 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB Piros / Normál állapotban /2023.08.15-ig Apple garnaciával
- Honor 20 Lite 128GB Fekete / 3 hónap garancia / Normál állapotban
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: pepris.de
Város: Budapest